Mario Badescu - Drying Lotion

Har en liten anbefaling til dere!

Hadde en periode hvor jeg slet veldig med dårlig hud. Ble så sykt lei og irritert av det at jeg begynte og søke mye rundt omkring på nettet etter en "mirakelkur" eller noe. Lette spesielt etter anbefalinger fra andre og kom over merket Mario Badescu. Så videoer på Youtube hvor mange sverget til Mario Badescu sin Drying Lotion. Men siden jeg ikke hadde peiling på den tiden hvor jeg skulle få kjøpt den, så fikk jeg ikke prøvd den. Fortsatte å slite med dårlig hud helt til det heldigvis ble borte av seg selv. Kunne jo fortsatt få noen kviser av og til, men da brukte jeg bare Basiron som funket helt greit.
Ser litt ekkel ut, men man skal bare stikke en q-tips ned til det rosa i bunnen og smøre det på der man trenger det.

Grunnen til at jeg kjøpte denne var fordi jeg fant den på http://beautybay.com og fikk veldg lyst til å prøve ut om den var så bra som mange andre hadde sagt. Får jo noen kviser av og til, og da smører jeg bare på Drying Lotion og sover med det på om natten. Når jeg våkner er kvisen(e) tydelig blitt bedre og nesten helt borte.Kommentarer:

emma

17.01.2012 ・ Kl. 19:04
hei, jeg har et spørsmål utenom dette!

jeg er veldig usikker på va jeg skal gå til neste år, å vi skal jo søke 1.mars.. jeg har tenkt mye på idrettsfag,siden jeg elsker fotball! men så ble det utelukket, å nå er jeg veldig usikker igjen... har hørt av MANGE at opplegget på idrettsfag på Mo er elendig, åsså er det jo så mye teori !! er det virkelig så mye teori, å ville du anbefalt idrettslinja?? :D

Kathinka K. Herbst

17.01.2012 ・ Kl. 19:13
emma: Skal lage et innlegg om Idrettsfag i morgen:-) Hadde egentlig allerede gjort det, men klarte å lukke ruta, så alt ble borte.

Maria

17.01.2012 ・ Kl. 19:28
Hei :-)

Jeg sliter litt med urenheter i ansiktet å slikt, å jeg har lenge leitet etter noe som hjelper mot dette. Jeg har prøvd det ene etter det andre, men det er ingenting som enda har vist seg til å funke, så jeg lurer på om dette er noe du vill anbefale, noe du mener funker? Blir veldig glad for svar!

Utrolig bra blogg forresten!

Kathinka K. Herbst

17.01.2012 ・ Kl. 19:35
Maria: Synes den funker veldig bra på meg:-)

fredrik

01.02.2012 ・ Kl. 11:02
Drying lotion får du på norsknettbutikk også. www.karma.no
Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits