Canon EOS 600D ++

Endelig!! Var å hentet pakken min på posten fra NetOnNet tidligere i dag, hvor jeg bestilte Canon EOS 600D, Canon Ixus 230 HS og en fjernkontroll til speilrefleksen. Begge kameraene overgikk alt av forventninger. Angrer ikke 1 sekund på at jeg brukte alle pengene mine på det.


Vippeskjerm  Bildene av speilrefleksen ble selvfølgelig tatt av digitalkameraet. Bra kvalitet eller hva? Blir så kjekt å ha det når jeg ikke gidder å drasse på speilrefleksen.

Rolf Martin har så pent sengtøy (hehe). Skal sove over her i natt. Elsker å være her! Og ja, er her egentlig ganske ofte.. tror jeg. Nettopp spist god mat, som Rolf Martin tok bilde av og som jeg måtte ta med på bloggen i følge han. Han var nesten mer begeistret over kameraene enn meg, og har tatt bilder av alt mulig rundt omkring i huset. Så legger bare ut noen tilfeldige bilder som han har tatt med speilrefleksen i dag.


Hahah, Henrik


Søteste pusen som liker å sove på klærne til Rolf Martin, og som jeg er så allergisk mot :(
 


Nå har jeg vel ikke noen spesiell unnskyldning lenger for å ikke blogge, fra nå av så kommer det nok til å være pga av ren latskap. Så vi får da vel se hvordan dette kommer til å gå. Bloggees! Forhåpentligvis.Kommentarer:

<3 Mathilde

07.01.2012 ・ Kl. 22:54
Heldig jeg har sykt lyst på det samme speilreflekskameraet :p

08.01.2012 ・ Kl. 01:59
DU MÅ BLOGGE!! ELSKER BLOGGEN DIN!
fine bilder!

Lovelifeee

08.01.2012 ・ Kl. 14:02
Kjempe fint kamera, det er sikkert kjempe bra<3
Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits