Bloggdesign

Får stadig vekk en del forespørsler om bloggdesign etter at jeg postet det innlegget hvor jeg lurte på om noen trengte hjelp med design osv. Hjelper dere gjerne, men problemet er bare det at jeg bruker veldig lang tid på hvert enkelt design. Prøver jo å lage de mest mulig unik slik at dere slipper å ha et design som kanskje flere har. Men husk på at jeg bare er sånn "middels" god med HTML-koder, får ikke til all verden.

Det jeg skulle fram til er at nå som jeg har begynt å blogge mer selv, så er det ikke alltid at jeg vil prioritere å sitte i ca 2 timer og lage bloggdesign til noen andre, når jeg kan bruke den tiden på å ta bilder og skrive blogginnlegg til min egen. Eller bare finne på noe helt annet som ikke har noe med blogg å gjøre.

Skal prøve å "hjelpe" så mange som mulig, men det kan hende at dere må smøre dere med litt tålmodighet.. En siste ting; Kontakt meg på Facebook el. hvis jeg har sagt at jeg skulle fikse på bloggene deres! Er så alt for flink til å glemme sånt.Kommentarer:

Maria

17.01.2012 ・ Kl. 18:52
Utrolig fin blogg!
Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits