Trenger døgnrytme..

Har som vanlig tatt meg en veldig lang lur i dag, noe som da fører til at jeg er lys våken i den tiden jeg egentlig skulle ha ligget krøllet sammen under dyna i dyp søvn. 

Siden jeg først er våken kan jeg jo bruke tiden min på å tenke at jeg burde rydde rommet, tenke på at jeg burde finne fram klær til i morgen, og tenke på at jeg egentlig burde legge meg uansett. Og mens jeg tenker på alt det skal jeg ligge her:Med hårkur i håret. 

Kjøpte forresten en ny i går siden min Redken All Soft har gått tom. Nemlig denne:
MoroccanOil - Intense Hydrating Mask

I morgen er det fullt kjør med snowboard på Skillevollen. Grugleder meg siden det sikkert blir gøy, men er så jævlig dårlig og alle andre er sykt gode.. Tar med meg digitalkameraet da, så jeg kan jo kanskje bare sitte på siden og ta bilder og filme litt. Hehh. 
Blogges i morgenKommentarer:

18.01.2012 ・ Kl. 09:23
Bruker du selvbruning? :)

Kathinka

18.01.2012 ・ Kl. 12:28
Nei, maling!:-)

Julia Louise Westermann

18.01.2012 ・ Kl. 19:58
Kan ikke du legg ut html-kodan du brukæ? :-)
Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits