Ønskeliste

I dag er det faktisk akkurat en måned til jeg har bursdag og fyller 17 år! Tror dette må være det første året jeg egentlig ikke ønsker meg så veldig mye, haha. Mye av den grunnen er at jeg nå har hatt jobb i over 1 år og har tjent masse penger selv og kjøpt det jeg har ønsket meg. Det eneste som gjenstår som jeg vet jeg har lyst på og som er ganske dyrt er en jakke fra Canada Goose. Men kan ikke akkurat ønske meg noe som koster ca 6000-7000 kr, men satser på at det blir noen penger til bursdag og jul + en feit lønning rett etter nyttår :) 

Ellers så hadde jeg ikke peiling på hva jeg faktisk skulle ønske meg. Det første jeg kommer på er jo selvsagt penger, eller kanskje aller helst et Visa SpendOn Gavekort som jeg kan bruke overalt. Til og med til å handle på nett! Men synes det passer bedre med penger og gavekort til bursdag. Til jul så blir dette kanskje noe vel kjedelig, så har vært litt rundt omkring på nettbutikker og funnet en god del som er veldig kjekt å få i julegave. Ble mer enn jeg trodde! Så det var visst ikke så vanskelig likevel. 
 


Fudge Hothed Violet LINK // Biosilk Silk Therapy Treatment LINK // Osis Dust It LINK // Tigi Dumb Blonde Shampoo & Balsam LINK // Redken Blonde Glam Color Enhancer LINK

 


Vinrøde Converse i str. 36 LINK // Sølve pumps i str. 35 LINK // Beige uggs i str. 36 LINK // Svarte Jeffrey Campbell sko i str. 36 LINK
Marc by Marc Jacobs Computer Case 13" LINK // Marc by Marc Jacobs Zip Wallet LINK // Marc by Marc Jacobs Henry Glitz Watch LINKKommentarer:

Cathrin

15.11.2012 ・ Kl. 15:26
Fint innlegg! :)

Johanne Gåsland

15.11.2012 ・ Kl. 15:46
Ønsker meg også Jeffrey Cambell sko, de er så pene!:-)

Julie

15.11.2012 ・ Kl. 23:34
Hvor lager du kollagen og hva heter teksten du har brukt i bildene? Elsker forresten det bilde av deg øverst på menyen! Du er såå fin :)

16.11.2012 ・ Kl. 07:40
Har bursdag 10 dager før deg, haha! Ønsker meg mye av det samme :))

18.11.2012 ・ Kl. 19:52
Hei! jeg så noen i byen en dag som lignet veldig på deg, så er du veldig lav?

Maria

19.11.2012 ・ Kl. 17:36
http://weheartit.com/entry/34307196/via/theblackcorbie

20.11.2012 ・ Kl. 00:33
http://www.dyrevern.no/artikler/nyheter_om_pels/canada_goose_pels_dyremishandling

Sikker på at du ønsker deg en Canada Goose-jakke?

Kathinka K. Herbst

20.11.2012 ・ Kl. 01:08
Anonym: Ja, ganske sikker. Jeg vet godt hvordan ulvene blir drept og hvorfor. For det første så er måten de blir drept på helt lovlig i både Canada og USA, det er jegerne som velger å fange de på den måten - ikke Canada Goose. Canada Goose kjøper kun pelsen fra dem. Grunnen til at de blir drept er også fordi at det er høy ulvebestand noe som har ført til at mange dyr på gårder har blitt drept, og til og med folk har blitt angrepet. Hvis det er så jævla ille for folk som er i mot pels, så kan dere jo heller ta å kontakte de kanadiske og amerikanske myndighetene som faktisk kan gjøre noe med det. Selv om at folk slutter å kjøpe jakker fra Canada Goose så vil det dessverre ikke gjøre noen forskjell for ulvene. Jegerne vil uansett fortsette å jakte på de på den måten de vil, hvertfall når det er fullt lovlig. For å si det sånn, hvis Canada Goose som er et såpass populært og stort merke hadde holdt på med dyremishandling og noe grovt ulovlig, så hadde de nok for lenge siden vært lagt ned. Alt de gjør er å kjøpe det de trenger for å ha ytterjakker av høyest kvalitet, som er blant annet veldig mye brukt av folk som jobber i Arktis og folk som bor på f.eks Svalbard. Det er også derfor Canada Goose ble utviklet, ikke fordi enkelte av oss fjortisjenter her oppi nord har lett for å fryse ræva av oss. Når de er på såpass kalde plasser er det nok ikke sånn at plastikk og fuskepels holder på varmen.

http://linord.blogg.no/1326047411_pels_jakt_og_dyretest.html < Dette innlegget er litt mer detaljert, og der står det også om hvorfor det faktisk er ekte pels på hetten.

Jeg har vært usikker på dette med Canada Goose før, men så tok jeg meg tid til å lese rundt omkring på nettet :-)

Kathinka K. Herbst

20.11.2012 ・ Kl. 01:12
Anonym: Joda, spørs hva du mener med "veldig lav". Men ja, jeg er rundt 159 cm :-)

Kathinka K. Herbst

20.11.2012 ・ Kl. 01:20
Julie: Collagen laget jeg i Picasa og teksten heter Elizajane :-) Tusen takk! :D

21.11.2012 ・ Kl. 12:40
blogg mer !:D

Bettina S. Haug

27.11.2012 ・ Kl. 11:36
Jeg synes fremdeles det er galt å støtte pelsindustrien - uansett om det er prærieulv som dreper andre dyr. De er rovdyr ja, men det er deres natur å spise andre dyr for å overleve. Går det utover andre dyrearter er det også naturens gang. Jeg synes det er feil å fange alle mulige dyr på denne måten, altså med fotsaks og snarer slik som farmene Canada Goose kjøper pelsen sin fra bruker, uavhengig om de spiser andre dyr for å overleve og/eller er en dominerende rase på div områder. Hvis det nå er slik at de MÅ redusere antallet av prærieulv eller andre dyr synes jeg hvertfall det kan gjøres på en ordentlig måte som ikke innebærer dyremishandling.

Å kontakte Canada Goose tror jeg hjelper enda mindre enn å bare boikotte merket. Det krever en veldig stor innsats å stanse en hel industri, men får de ikke solgt produktene sine er det ikke lenger lønnsomt å drive industrien, og da legges den automatisk ned. Selvsagt tar en slik prosess tid, og man kan tenke at bare lille jeg gjør vell ingen forskjell, så jeg kan jo kjøpe det? Hvis alle tenker slik, kommer vi ingen vei med noen ting. Vi må stå for valgene og meningene våre og gjøre en forskjell. Bringer man informasjonen om dyremishandlingen videre, og hvis vi faktisk tar dette seriøst, kan vi til slutt lykkes med å stanse denne industrien. Likegyldighet fører bare til at forferdelighetene fortsetter.

Jeg sier heller ikke at Canada Goose eller for så vidt USA eller Canada gjør noe ulovlig ifølge deres lover, men dyremishandling er det ingen tvil om at de støtter. Bare pga det er lovlig med denne type jakt i USA og Canada betyr det vell ikke automatisk at dette er etisk rett? Denne jaktmetoden er straffbar i Norge av jaktetiske og dyrevernmessige hensyn. Det sier noe. Jeg skjønner at du kan ha en annen mening enn meg om dette emnet, og det er greit. Jeg mener bare at vi er kommet lenger enn at vi trenger å slakte dyr og bruke pelsen deres for å holde varmen. Vi lever i 2012 og det kryr av andre alternativer overalt. Hvorfor da velge ekte pels? I Norge er det ikke så kalt at vi fryser ihjel dersom vi ikke bærer ekte pels på kroppen. De som bor eller jobber i bl.a. Arktis blir noe annet. Jeg skjønner derfor dette med at hettene deres er laget av pels for å beskytte ansiktet i ekstremvær, men fuskepels beskytter vel ansiktet akkurat like mye? Hvis ikke, kan du fortelle meg hvorfor? Jeg finner ikke svar på akkurat dette noe sted.

Selv om at Canada Goose bare kjøper pelsen sin fra disse farmene, så støtter de dyremishandling like sterkt som de som påfører disse dyrene denne mishandlingen. Få slutt på likegyldigheten! Bare pga Canada Goose selv ikke fanget, skjøt og slaktet disse dyrene så betalte de disse farmene for pelsen sin. På den måten støtter de også arbeidet til farmene og farmene forsetter å fange, skyte og slakte dyrene for å få pels og selge den. Dette gjør de på en helt forferdelig måte. Jeg vet ikke om du så videoen på den nettsiden jeg linket deg? Dermed vet jeg heller ikke om du med hånden på hjertet kan si at «dette er greit og dette vil jeg støtte».

Jeg vil også bare si at det ikke var meningen å kommentere innlegget ditt som anonym. Da framstår jeg bare som usikker på meg selv og informasjonen jeg vil gi. Det var ikke min hensikt å bare komme med en link og en kommentar og virke kjempetøff i trynet. Så unnskyld for det.

Kathinka K. Herbst

30.11.2012 ・ Kl. 09:02
Bettina S. Haug: Hvorfor må du absolutt si dette til meg egentlig? Blir bare irritert av at andre skal ha noe å si på hva jeg har lyst på, og ser det på mange andre blogger også. Respekter heller at noen har en annen mening enn deg. Det er mitt valg.

02.12.2012 ・ Kl. 11:24
Fine ønsker :)

Kristine

05.12.2012 ・ Kl. 17:22
Jeg har to Canada Goose jakker, og jeg elsker dem!

05.12.2012 ・ Kl. 17:52
Bettina: Håper du er vegetarianer. Det er like uetisk å gå iført dyret som å spise det bare så du vet det.

Katinka: Har du sluttet og blogge? Jeg synes det er teit at de ikke kan bære dyret men spise det..

Bettina Haug

05.12.2012 ・ Kl. 17:59
Jeg skriver dette til deg pga at denne saken står nært hjerte mitt og pga at jeg er av den typen som vil opplyse mennesker som er uviten og som ubevisst støtter saker jeg er sterkt imot. Jeg er/var en fast leser av bloggen din og oppdaget derfor at du reklamerte for et klesmerke jeg selv boikotter grunnet dyremishandlingen de støtter.

I min siste kommentar skrev jeg at jeg skjønte at du kunne ha en annen mening enn meg om dette emnet, og at det var greit. Dermed respekterer jeg at du har en annen mening enn meg. Jeg ville informere om at valgene vi tar er viktige i et større bilde. Hvis det ikke er av noe interesse for deg skal jeg slutte å diskutere dette emnet.

06.12.2012 ・ Kl. 09:00
når kommer spørsmålsrunden? gaad du er så treg..

Mikael

07.12.2012 ・ Kl. 18:04
Hej, Modemannen här!

Jag hoppas jag inte stör, men tänkte bara fråga om du har lust att hjälpa till för jag skulle verkligen behöva det! Har du något intresse av ett Modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer så klart. Om du vill ha mer läsare som tycker om mode till din blogg så kan du alltid göra ett seriöst inlägg i forumet. Men om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor kram från Mikael

08.12.2012 ・ Kl. 17:07
Kjempe flott! Men hvorfor fjernet du videoen, gledet meg til å se den:(

Kathinka K. Herbst

08.12.2012 ・ Kl. 17:41
Anonym: What, hvilken video?:o

lise

15.12.2012 ・ Kl. 17:24
Gratulerer med dagen!! :D

Kathinka K. Herbst

15.12.2012 ・ Kl. 20:38
lise: Tusen takk!:D

Tina

16.12.2012 ・ Kl. 00:41
Gratuleeeeeeeeeerer så mye med dagen!!! ♥ Elsker deg og bloggen din!

Julie

16.12.2012 ・ Kl. 03:15
Noen timer for sent, men uansett, gratulerer så mye med dagen søte, vakre og verdens fineste Kathinka!! Håper dagen ble super og at vi hører fra deg om ikke så alt for lenge <3

Kathinka K. Herbst

16.12.2012 ・ Kl. 13:45
Tina: Tusen hjertelig takk!!<3

Kathinka K. Herbst

16.12.2012 ・ Kl. 13:48
Julie: Tusen hjertelig takk!<3 Ja, forhåpentligvis blir det om ikke så alt for lenge!
Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits