Litt pengebruk

Denne måneden har jeg faktisk vært litt flink med pengebruken, og da får jeg jo plutselig lyst til å være mindre flink og bruke mer. Neida, men jeg kan vel unne meg noen nye høstklær? Vanlige jeans er jo nå utelukket, så jeg har fått kjøpt meg gravidbukser og tights. Det er noe jeg må ha uansett. Gensere er noe jeg ser ut til å aldri få nok av.. Tror jeg selv, men når jeg kommer hjem finner jeg alt for mange i klesskapet. Kjøpte også en ullkåpe, noe som jeg virkelig har fått sansen for. Har lyst på flere i forskjellige farger og fasonger. 

Nå har også prinsen fått litt nytt i str. 56. Det er en størrelse jeg har veldig lite av.. Jeg tenker at han vil vokse så fort, men noe må han vel ha uansett. Burde jeg forresten kjøpe noe i str. 50 også? Jeg har faktisk ikke handlet noen klær til han etter at jeg fikk vite kjønnet, så det jeg hadde fra før av var bare nøytralt. Nå fremover blir det såklart mer i marineblå og lyseblå osv, som er farger jeg elsker.


- Kjørepose fra H&M - Hadde først kjøpt denne i hvit og større størrelse, men angret senere på både fargen og størrelsen. Når det er kaldest og mest bruk for den, så vil han jo være rundt 56 cm. 


- Nyfødtsett fra Cubus - 


- Ullbody fra H&M - Har funnet ut at ullundertøy koster en del, men det er vel lurt å ha til en vinterbaby.


- Overall i pilé fra H&M - Har litt større i hvit fra før av. Men synes den er enda mer skjønn i brun, så måtte ha denne også. Denne er også litt mindre, så den vil jo passe med engang.

Godt å få inn litt nytt i min egen garderobe, og elsker å kjøpe inn klær til den lille og prøve å se han for meg med dem på. Men jeg må jo ikke glemme at det vil gå noen eller mange tusenlapper til babyutstyr. Vi har faktisk fått bestilt vogn, bilstol og bilstoladapter til vognen nå. Det vil mest sannsynlig komme like før jul, så da vil vi ha det mest nødvendigste på plass. Oi.. Begynte plutselig å glede meg veldig til jul. Det vil bli så koselig å pynte opp leiligheten og oppleve vår første jul som samboere. Samtidig blir jeg nok å gå rundt i leiligheten med barnevognen og drømme meg bort. Da er jeg sikkert blitt mer ivrig og utålmodig, med tanke på at den lille i teorien kan komme når som helst etter nyttår. Før den tid skal jeg også fylle 19 år, som nå er to måneder til. Da er jeg kommet til svangerskapsuke 32 og vil tro jeg er blitt rimelig stor da. Det er noe jeg ikke engang kunne ha sett for meg ett år siden. Det samme gjelder jo faktisk leiligheten, samboeren, bloggen.. Ja, alt. Fantastisk at så mye fint kan skje på bare ett år.


#innkjøp #gravid #baby #babygutt #babyklær

Må takke dere så mye for alt det fine dere har skrevet her, og på Facebook og Instagram. Jeg har lest hver eneste kommentar, og setter stor pris på det Håper ingen bare leste overskriften og tror at jeg har det vanskelig nå. Det var opprinnelig et innlegg jeg skrev når jeg var så langt nede som jeg beskriver der, og da hadde jeg faktisk avsluttet innlegget med "det blir aldri bedre". Det var så godt for meg å kunne endre på innlegget nå og skrive alt i fortid. Vil ikke at noen skal synes synd i meg, for det er det virkelig ikke. Jeg vil bare dele min erfaring. Vil også minne meg selv og andre på at det finnes de som sliter. Derfor er det så viktig å alltid være snill, prøve å ha litt forståelse og ta vare på hverandre. Mange går gjennom et helvete i skjul, og det fordi de er redd for å plage andre med det og ser kanskje på det som veldig flaut. Det er ufattelig synd, for det er ekstra tungt å holde sånt for seg selv.Kommentarer:

Charlotte

02.11.2014 ・ Kl. 17:52
Har selv den dressen i brun til sønnen min! Den er så skjønn og ikke minst praktisk nå når det blir kaldt og det er "votter" på den :-D Så mye fint du har kjøpt til babyen din forresten <3
Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits