BabynestDet fineste og mykeste babyredet som er laget av mamma ♥ Hun er så flink med håndarbeid, og akkurat nå setter jeg jo ekstra stor pris på det! Det er lite eller ingenting hun ikke kan sy eller strikke, og så lenge hun har tid og energi så skal jeg utnytte det mest mulig. Dette babyredet vil nok bli veldig mye brukt av lille prinsen! Blir kjekt å ha når vi ligger og later oss på sofaen, når han skal ligge i vuggen, i sovekurven eller sammen med oss i dobbeltsenga :-)


Veldig greit at det kan være trangt og lite, eller stort og slakt som på dette bildet!


I tillegg er det enkelt å vrenge det, så han kan også ligge på dette gode jerseystoffet. Når vi går mot varmere årstid, så kan det jo bli for varmt og klamt å ligge på fleece.

Hvis noen er nysgjerrig på fremgangsmåten osv, så har mamma forklart litt om det på sin egen håndarbeidsblogg (link). Virker som om det var enkelt å lage så lenge man er dreven med symaskin og har en oppskrift! Skulle ønske jeg var like flink og hadde tålmodigheten. . Burde kanskje lære meg det snart. 


#håndarbeid #DIY #selvlaget #babyrede #babynest #gravid #graviditet #svangerskap #babygutt #ungmamma #mamma #mammabloggKommentarer:

Emma

05.01.2015 ・ Kl. 16:13
Den var kjempe fin! Jeg venter også på en son svigerinna mi lager. Spennende å se!

Gravid (22) og blir alenemamma ♥

05.01.2015 ・ Kl. 22:10
ÅH, det var kjempe fint! Skal lære meg og lage et slikt selv med venninna mi :-D

Kathinka K. Herbst

06.01.2015 ・ Kl. 05:57
Emma: Tusen takk! Det er jo bare et must til alle babyer nå til dags :-) Fine å se på og sikkert veldig god å ligge i!

Kathinka K. Herbst

06.01.2015 ・ Kl. 06:01
Gravid (22) og blir alenemamma: Tusen takk! Ja, det burde du absolutt å gjøre. Finnes jo mange å få kjøpt, men er vel noe litt ekstra spesielt med det man selv eller noen man kjenner har laget :-)

Gravid (22) og blir alenemamma ♥

06.01.2015 ・ Kl. 16:39
sv: Ja, blir fort litt dyrere og ikke like spesielt ^^ Det er det :-)
Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits