Sosial uke

  • Postet: 10.08.2015 ・ Kl. 23:36
  • Kategori: Hverdagsliv

Forrige uke var veldig sosial og travel for min del. I tillegg til det jeg nevnte i forrige innlegg, så var jeg på tapaskveld på torsdag, og på bursdagsvors på fredag - etterfulgt av en tur ut på byen! Det var en stund siden sist gang, så det var absolutt gøy med en slik kveld! Bare helt grusomt å våkne med den sykeste melksprengen. Det er så innmari vondt. Senere dro jeg noen timer på jobb, og når jeg var ferdig der så dro jeg faktisk på slektstreff!

Resten av helgen ble da brukt til å hente meg inn igjen, og til å kose masse med Theodor. Lillestore gutten min fikk faktisk sin første tann på fredag! Tror ihvertfall det var da den kom ut. Det var mamma som oppdaget den mens jeg var på bursdagsvorset, så hun ringte meg å fortalte det da jeg var der. Måtte fortelle det til alle og juble litt, haha! Er vel sikkert en typisk mamma-reaksjon det. 

Her var Theodor på tapaskveld, og fikk som vanlig rikelig med oppmerksomhet ♥ 

Har tatt lite bilder, ihvertfall bilder som egner seg til å legge ut, haha.. Festbilder og babybilder kan ikke helt kombineres heller.Kommentarer:
Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits