Et helt halvt år

Nei, jeg skal ikke skrive om den boken av Jojo Moyes som alle av det kvinnelige kjønn leser eller har lest. Den skal jeg forresten få lest selv også, men jeg har ikke hatt tid til å få tak i den enda.Nå er det snart en måned siden Theodor var et halvt år, men har drevet å utsatt dette innlegget.. Og etterhvert har det blitt glemt bort.

I morgest så jeg gjennom bilder fra hans første halvår, og det er nesten litt trist å innse at han har blitt så mye større, og aldri vil bli så liten som han var igjen. Jeg hadde lovet meg selv at jeg ikke skulle bli sentimental når det gjelder akkurat det. Hva er det egentlig å bli sentimental over? Jeg burde jo bare være glad for at han vokser, og for hver dag jeg får tilbringe tid med han. En hver alder har jo virkelig sin sjarm.. Helt til de kommer i tenårene, eller? Heldigvis leenge til enda. Heldigvis.

For 1 år siden i dag var jeg bare 17 uker på vei, og da så jeg for meg at jeg skulle få det bittelille nurket. Men ut kom det en nesten 4 kg tung bylt - som i følge jordmødrene hadde den største nyfødt-vommen de hadde sett. (Et resultat av at jeg nesten spiste meg ihjel under svangerskapet). Riktignok en helt fantastisk perfekt bylt. Han kunne ikke ha vært mindre, hatt et annet kjønn, mer hår på hodet eller vært noen andre enn min Theodor.

Jeg skulle egentlig skrive at vi har rukket å få gjort så mye dette halvåret, men det stemmer vel ikke helt da. Eller vi har gjort så mye som vi kunne gjøre. I tillegg har vi jo vært i Portugal! Han var jo bare fire måneder når han tok fly hele fire ganger, og besøkte et annet land. Ikke verst det. Men noe vi derimot ikke har rukket dette halvåret, som de fleste andre klarer, er dåp eller navnefest. Jeg brukte lang tid på å finne ut om det skulle bli dåp eller navnefest, og det var mye fram og tilbake med datoen. 

Hvorfor vi ikke har klart å ha det ene eller det andre enda, er rett og slett fordi jeg ikke har orket planleggingen. Et annet problem er at ikke alle i familien bor her på Mo, så ville egentlig ha det nå i sommer når alle var hjemme. Men nå har vi heller bestemt at det må bli neste gang alle er hjemme, og det er til jul! Joda, da vil han være 10 måneder. Mange mener nok at det er ganske sent, men det får bare bli slik. 

Siden jeg har brukt så mange uker på å få postet dette innlegget, så har jeg faktisk fått skaffet meg den boken "Et helt halvt år" nå. Den skal jeg få begynt på nå som Theodor tar seg en lur! Passer bra med overskriften, haha. Kanskje jeg rekker å lese tre sider :-)


#6måneder #6mnd #halvtår #baby #babygutt #ungmor #ungmamma #mammalivet #mamma #mammabloggKommentarer:

laylow x 👀

02.09.2015 ・ Kl. 17:14
Flotte bilder♡

Jeanette

02.09.2015 ・ Kl. 17:29
Skjønn liten tass:) koselig blogg du har! Hyggelig om du vil følge meg også;) ha en fin dag!

Kathinka K. Herbst

03.09.2015 ・ Kl. 11:14
Jeanette: Takk skal du ha! Kan ikke se noe link til bloggen din, hva heter den? :-)

Solveig

03.09.2015 ・ Kl. 20:39
Søskenbarnet mitt hadde dåpen til datteren sin når hun var fylt ett år, og det var nesten koseligere da hun var våken og blid under hele dåpen, og ikke bare sov som de aller fleste gjør!

Kathinka K. Herbst

03.09.2015 ・ Kl. 21:56
Solveig: Godt å høre at det er flere! Noen får jo nærmest sjokk når de får høre at vi skal ha det så "sent", haha. Men du har et poeng der! De er jo mye mer våken og livlig i den alderen :-)
Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits