"Maamaa"

Ligger for øyeblikket utstrakt i senga til foreldrene mine med feber. Kjente det allerede på torsdag at dette kom til å skje, og på fredag måtte jeg da bare bli hjemme fra jobb og holde senga mestparten av dagen. Smittekilden er trolig RM som har vært syk hele uken, så når jeg også ble syk var vi to helt ubrukelige foreldre. Mormoren min hadde Theodor nesten hele fredagen, og senere på kvelden dro jeg og han hjem til foreldrene mine. Vi har overnattet her i to netter nå, og natt til lørdag fikk uheldigvis Theodor også feber. Da var jeg ekstra glad for å være her, slik at han fikk pleien han trengte.

Dette er første gangen Theodor har skikkelig feber, og jeg kan ikke huske å ha vært så syk før som nå. Jeg har vært lite syk i livet mitt og blir det sjeldent. Av alle ørten gangene RM har vært det, har jeg blitt smittet noen få ganger. Jeg bruker å si til han at han er ei pingle og overdriver når han er syk, og nå har det tydeligvis "backfired" på meg. Veldig hardt også. Når vi blir frisk igjen, skal jeg være overlykkelig og ikke ta det for gitt! 


Bildet ble tatt for noen minutter siden. Paraceten har slått inn, og da kom også smilet tilbake ♥

I natt var jeg så skrøpelig at jeg følte meg nesten som et lite barn igjen. Det gjorde godt å få litt pleie av foreldrene mine, akkurat sånn som før. Men da jeg hørte "maamaa" måtte jeg ta meg litt sammen, og faktisk være mammaen. Theodor trengte meg, og det noe som føltes som hvert 10 minutt i natt. Det ble veldig lite søvn på oss, men masse kos og amming.  

Jeg har hørt "maamaa" så mye nå som han har vært dårlig, at jeg er blitt overbevist på at det er et rop etter meg. Trodde ikke at det var noe jeg skulle få høre før han var godt over året, men ble gledelig overrasket der. Han har sagt det og "bappa" flere ganger før, men jeg har ikke helt trodd på at han sa det bevisst. "Bappa" er jeg enda litt usikker på om han sier bevisst, men "maamaa" er på plass! Haha, no offence "bappa" :-)


#baby #babygutt #ungmor #ungmamma #mammalivet #mamma #mammabloggKommentarer:

Navn

06.09.2015 ・ Kl. 14:44
God bedring :)

Her går det i mam-mam 😍

hannah

09.09.2015 ・ Kl. 04:55
God bedring!

Hvor er teppet fra? Hjemmelaget eller kjøpt? Mener jeg spurte en gang tidligere men kan ikke huske at du svarte så forsøker igjen:)
Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits