Noe av det verste

De siste dagene har virkelig vært en påkjenning. Det å ha en syk baby og i tillegg være syk selv, det tar på så det holder. Helt ærlig, så var ikke det noe jeg trodde skulle skje allerede nå. Jeg som har vært så lite syk.. Det er ille nok å se babyen min ha det så vondt, og så i tillegg klarer jeg ikke å være helt tilstrekkelig - når han faktisk trenger meg som mest.

Formen har vært helt på bunnen, men den er sakte men sikkert på vei opp nå. Jeg har nesten glemt hvordan det føles å være frisk og normal. Jeg og Theodor har også bodd hjemme hos foreldrene mine i 5 dager nå, så jeg savner den vanlige hverdagen. Ikke minst å tilbringe kveldene med Rolf Martin, og bare sløve i sofaen med en serie på tv-skjermen. Men helt greit å være her når jeg uansett er en snørrete zombie med hoste, hodepine og feber. 


Theodor virker bedre nå han også. I likhet med meg så er han da fortsatt snørrete og hes. Men i tillegg til feberen og alt det der, så har han hatt litt øyekatarr. Og når vi var til legen i går, så fant vi ut at han har ørebetennelse. Det kan liksom nesten ikke bi verre for han. Jeg skulle så gjerne ha hatt alt det der, hvis han kunne ha sluppet. Han har grått og sutret mye om kveldene og natta, så det er ikke noe tvil om hvordan han har hatt det. Men ellers har han faktisk klart å få frem smilet uansett! Tydeligvis ingenting som svekker sjarmen hans.

Håper og tror det vil bli mye bedre for oss fra og med i morgen! Har en del klesvask som venter på meg, og tapte trilleturer som må hentes inn. Haha, #mammalivet. Ellers så har jeg forskjellige prosjekter jeg vil sette i gang med. Skal prøve å få utnyttet dagene enda mer etter dette! Kommentarer:

Marianne Eriksen

10.09.2015 ・ Kl. 14:29
God bedring til dere <3 Vi what også vært syk begge, lillegutt her har også ørebetennelse, samt at han blir så tett i halsen når han ligger i sengen, så nå har vi fått inhalator med astma medisin, slik at han får puste. Fælt å se sine små syke

Celine

10.09.2015 ・ Kl. 22:15
Uff.. god bedring til dere begge to :D Kan vel bare gå en vei nå, og det er fremover, hehe!

Kathinka K. Herbst

11.09.2015 ・ Kl. 00:55
Marianne Eriksen: Tusen takk <3
Huff, det høres grusomt ut.. Men så bra at han har fått astmamedisin mot det! Håper han blir fort bedre nå :-)

Kathinka K. Herbst

11.09.2015 ・ Kl. 00:55
Celine: Tusen takk! Ja, det er sant :-)
Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits