Stokke Baby Set

Hei! Formen min er enda ikke helt bra, og det drar litt ned på humøret. Har konstant vondt i hodet og føler meg bare sliten. Veldig godt at Theodor sover akkurat nå, slik at jeg får litt tid for meg selv.

Nå blogger jeg egentlig bare for å blogge. Har ikke så mye å si, og har bare disse bildene som jeg knipset av T i går. Vi har byttet fra Newborn Set til Baby Set på Tripp Trapp-stolen fra Stokke. Tenkte det var på tide da han bare prøvde å sette seg opp hele tiden. Men må si at jeg savner Newborn-setet. Likte det veldig godt, og nå som han sitter er det så mye mer griseri. I tillegg bikker han så mye fremover. Kanskje det var litt for tidlig med bytte? Men puten og bøylen er veldig fin! Tripp Trapp-stolen ble som en fin møbel som passet perfekt inn på kjøkkenet. 

Haha, veldig skeptisk til kameraet! Lurer fælt på hva den store svarte greia er. 

Håper dere har hatt en bra helg ♥ Også må alle dere over 18 år huske å bruke stemmeretten deres i morgen! Kommer kanskje til å skrive litt mer om det senere i dag.


#stokke #babyset #barnestol #babystol #baby #babygutt #ungmor #ungmamma #mammalivet #mamma #mammabloggKommentarer:

Maria

15.09.2015 ・ Kl. 12:57
Et lite tips om han bikker mye forover, er å kjøpe en sele som du kan feste rundt stolen :-) da trenger du ikke være redd for at han faller ut heller/klatrer ut (etterhvert da)! Med mindre du har fra før da :-)
Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits