Noe nytt i "lekehjørnet"

I går fikk vi denne lekegrinden på plass i Theodors sitt "lekehjørne", som er ca halve stuen. Var så heldig å få den sponset av Jollyroom.no! Varemerket er "JLY" og den er 100 cm x 100 cm. Perfekt størrelse! Du kan finne den HER (link). Skal skrive litt mer om den og hvorfor vi har valgt å ha lekegrind senere! Babygymmen som ligger oppi har vi forresten fått sponset tidligere, den kan du finne HER (link).

For øyeblikket ligger han her og sover litt. Han måtte nemlig bli vekt i morgest da vi skulle kjøre RM på flyplassen. Han har dratt avgårde til Trondheim på kompisbesøk, så jeg og Theodor har hele helgen for oss selv! I hvertfall nesten. I morgen må jeg noen timer på jobb, så da må han være hos besteforeldrene sine. Men ellers så skal vi nok kose oss! Jeg synes til og med at det er godt å tenke på at jeg får ha TVen helt for meg selv, haha. Ikke noe FIFA eller fotball i det hele tatt. Pjuh. 

God helg!


#lekegrind #babygym #babyutstyr #jollyroom #sponset #baby #babygutt #ungmor #ungmamma #mammalivet #mamma #mammabloggKommentarer:

18.09.2015 ・ Kl. 23:48
Hvor jobber du? :)
Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits