På etterskudd

Hei! Vet at det ikke akkurat er underholdende å trykke seg inn her for tiden. Jeg prøver å ha kontroll og få ting gjort slik som jeg vil, men det går bare i surr. Føler jeg er skikkelig på etterskudd med alt, og det spesielt bloggen. Jeg har idéene klare, men mangler tid. Nå har jeg hatt noen dager med jobb og andre gjøremål, men i dag har jeg heldigvis fri og skal prøve å hente meg inn litt igjen. Takk til dere som fortsatt er innom her! Det blir jeg veldig veldig glad av å se.

Siden sist har Theodor fått plass på svømmekurs fra søndag, gleder meg veldig til det! Og i går kjøpte vi ny bilstol til han, skal vise hvilken senere. Det var 25% rabatt på hele Barnas Hus, så måtte bare slå til da når han uansett ha ny bilstol ganske snart. Merker det mer og mer at det blir noen tusen her og noen tusen der. Ikke noe tvil om at det koster å ha barn. Passer dårlig nå når jeg ikke har fått foreldrepenger siden juli. Jeg var for treg med å få sendt inn søknad om gradert uttak, så mens den ligger til behandling er det jo full stopp. Håper virkelig at den blir ferdig behandlet snart. Kjenner jeg får fnatt av alt styret, haha.

Legger med noen bilder fra da vi var å besøkte tantene til Theodor for noen dager siden!


Alltid like morsomt med "borte-bø".Kommentarer:

Fransisca

24.09.2015 ・ Kl. 13:27
Ingen behov for unnskyldninger! Selv for oss som ikke har barn, kan livet være nokså travelt, så det at du har lite tid er det nok mange som har forståelse for. Det gjør det egentlig bare mer spennende når det plutselig dukker opp blogginnlegg på facebook-feeden! Lyser opp dagen og uka, uansett hvor sjelden det måtte være. <3
Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits