JLY Lekegrind

Theodor er jo nå i krabbealder, og dermed snart klar til å dra rundt omkring i leiligheten for å "utforske". Selv om at han enda ikke er helt i gang, så er det ikke lenge til! Enn så lenge så nyter jeg det at han fortsatt ikke klarer å stikke av og gjøre noe han helst ikke skal gjøre, men jeg vet godt at det ikke vil vare. Leiligheten vår er ikke akkurat veldig stor, så det er ikke all verden han kan rote seg borti her. Men jeg synes det vil være greit å vite at han er på en trygg plass hvis jeg er alene med han, og skal f.eks sette i gang vaskemaskinen, dusje eller lage mat uten å må følge med han på hele tiden. 

Derfor synes jeg det er supert å nå ha en lekegrind! I tillegg til trygghet, så har jeg også merket andre fordeler. Før lå babygymmen rett på gulvet, og lekene har ligget strødd på den, rundt den og litt forskjellige plasser ellers på stuegulvet. Det ble så fort rotete her, og det var også irriterende hver gang vi skulle støvsuge. Med lekegrinden klarer vi holde lekene samlet oppi den, og siden det er hjul på den, så er det enkelt å bare rulle den bort for å komme til med støvsugeren! 

Lekegrinden vi har er fra merket JLY. Den har jeg fått sponset fra Jollyroom.no, og er å finne HER (link)! Den er 100 x 100 cm, noe jeg synes er perfekt størrelse. Han har god plass til å bevege seg på, rulle rundt, rotere og alt han driver på med, haha. Men det er selvfølgelig ikke en plass hvor han skal ligge for lenge om gangen. Når vi sitter i sofaen og kan følge med på han, så ligger han helst på gulvet oppå en gummimatte. 

I tillegg til at den har svingbare hjul som kan låses, så kan platen han ligger på justeres i tre forskjellige høyder. Akkurat nå har vi den nest nederst. Ville ha hatt den helt på bunnen hvis det hadde vært fare for at han kunne ha klatret over kanten, men foreløpig kan vi ha den justert slik at vi ikke trenger å bøye oss så mye ned for å legge han oppi eller ta han ut. Det virker også som om at han trives å være litt oppi høyden, da han naturligvis får bedre utsikt. Det passer ypperlig for en skikkelig nysgjerrigper!

Nå skal jeg og Theodor gjøre oss klar til å dra på babysvømming! Kjenner at jeg ikke er så veldig opplagt i dag, men vi skal nok kose oss uansett. Får se om jeg gidder å ta bilder, isåfall blir kanskje noen lagt ut her :-)Kommentarer:

Martinesliv

04.10.2015 ・ Kl. 22:02
Så fin !!
Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits