Babysvømming (1/5)

I dag var vi på første del av babysvømmingen! Usikker på om jeg faktisk skulle blogge om det, da vi ikke gjorde så mye denne gangen. Neste gang håper jeg at det blir litt under vann også! Har så lyst på bilder og videoer av Theodor under vann. Selv om at vi har dukket han under tidligere, så ville jeg følge kurset og bare ha han over denne gangen. En rolig start hvor vi først lærte hvordan vi skulle holde han. Det viktigste var at han skulle trives og føle seg komfortabel, og det så det ut til han gjorde! Den karen der er heldigvis sjeldent misfornøyd.

Korteste innlegget ever, men jeg er bare så trøtt at jeg såvidt får frem ord her. Føler ikke at det har vært helg engang, da jeg har jobbet både fredag og lørdag. Godt at T sovnet for natten i 9 tiden i kveld for første gang på evigheter (eller noensinne?). Da fikk jeg plutselig uvanlig mye tid for meg selv, men typisk at når det først skjer, så vil jeg egentlig bare legge meg sammen med han.. Haha. God natt!Kommentarer:

missmommy.blogg.no

27.09.2015 ・ Kl. 23:34
Koselig med babysvømming:) ha en god natt:)
Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits