Barseltiden

Hei! Håper dere hadde det gøy på Halloween, eller bare generelt en fin lørdag! Selv gjorde jeg ikke så mye annet enn å slappe av sammen med Theodor og RM. Jeg har aldri brydd meg noe særlig om Halloween, men det er sikkert noe som vil endres etterhvert som Theodor blir eldre! Søndagen gikk til enda mer avslapping og middag hos svigermor, og i går var jeg på jobb nesten hele dagen.

Dagen i dag har gått til rydding, vasking og ukens storhandling. Der har du en definisjon på voksenlivet. Og siden jeg ellers mangler motivasjon, så får jeg bare dele bilder her inne enn så lenge. Men bilder er vel i grunn å foretrekke? Sikkert ingen som gidder å lese bablingen min, haha.


Bilde fra første kvelden vår hjemme etter barseloppholdet!

Har en del bilder som ikke ble delt på bloggen når jeg hadde den kraftigste ammetåka, så her kommer et bildedryss fra barseltiden! I disse 6 ukene var jeg bare helt i min egen boble. Det var noen våkenetter, men Theodor var generelt veldig rolig. Jeg koste meg utrolig mye ♥ Selv om at jeg så ut som et vrak og følte meg som en melkemaskin.

Er sjeleglad for at jeg har disse bildene å se tilbake på! Husker jeg da faktisk gledet meg til at han skulle bli så stor som han er nå, fordi jeg syntes at han var for lite "underholdende" når han bare lå og sov, haha. Nå er han jo da leken og en morsom liten kar, akkurat slik som jeg så for meg! Og nå kan jeg faktisk holde han inntil meg uten å være redd for at han skal bli most. 


#nyfødt #barsel #barseltiden #baby #babygutt #ungmor #ungmamma #mammalivet #mamma #mammablogg #familie #småbarnKommentarer:

Sofie Caroline Nilsen

03.11.2015 ・ Kl. 23:17
Herregud så nydelig!

Linn Therese Dagsland

03.11.2015 ・ Kl. 23:25
Det er så mange som bare kommenterer for å kommentere, og faktisk ikke mener det dem skriver - derfor synes jeg det er så viktig at jeg forteller deg at du er en slik blogger som gjør at man faktisk får lyst til å kommentere og dele fra hjerte. Måten du skriver på og bildene du tar fortjene langt mer lesere enn det du har i dag, og jeg skulle ønske at du en dag havner på toppen av topplisten i Norge. For DET fortjener du! Mange klemmer i fra meg, og du - husk, aldri gi opp!

Fransisca

03.11.2015 ・ Kl. 23:47
Helt utrolig hvor raskt de små vokser og hvor mye de forandrer seg i løpet av så kort tid... Man blir jo bare helt paff! Nå som jeg har vært så mye sammen med Theodor i det siste, hadde jeg helt glemt hvordan han var da jeg kom hjem for å se han den første gangen. Men like nydelig og sjarmerende har han vært hele tiden! <3

Constanza Marcela

04.11.2015 ・ Kl. 11:45
harregud så nydelig og perfekt <3 <3 Glede meg mer til minstemann kommer =)

Celine

04.11.2015 ・ Kl. 22:52
Så skjønne bilder :-)

Stine

09.11.2015 ・ Kl. 19:53
Så skjønn han var når han var mindre! :D Og enda skjønnere blir han :) Du skal vite at du er heldig som har fått opplevd å båret frem en så vakker skapning :)

Kathinka K. Herbst

11.11.2015 ・ Kl. 00:11
Stine: Tusen takk! Ja, jeg føler meg virkelig privilegert :-)

02.12.2015 ・ Kl. 13:12
Hvor er lua de fra og hva heter merket? Den var så fin! Har du en link? :)

Kathinka K. Herbst

06.12.2015 ・ Kl. 19:35
Anonym: Den har jeg kjøpt på XXL! Merket er Barts. Har den i svart også, liker de veldig godt :-)
Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits