Min type fredagskveld

Jeg kan jo prøve å fremstille denne fredagskvelden som perfekt, men helt ærlig så har jeg gått/løpt frem og tilbake mellom sofaen og soverommet. Theodor vil ikke sovne inn for natten. De siste nettene har han ikke sovnet før i 12 - halv 1 tiden, noe som naturligvis er alt for sent. Jeg prøvde forgjeves å amme han, ligge inntil han, putte i smokken om og om igjen. Tilslutt tok vi han bare opp, og nå ligger han og ler og gliser bredt? Viser ikke snev av å være trøtt engang.. Greit at han er i godt humør og at det ikke er skriking, men uansett slitsomt i lengden. Tar gjerne i mot tips! 

Det er faktisk ikke ofte vi er samlet alle tre en fredagskvelds. Jeg og Theodor bruker å dra på besøk hos foreldrene mine, og Rolf Martin er som oftest sammen med kompiser. Men i kveld fikk vi laget oss en skikkelig biffmiddag, mens Theodor var på besøk hos farmoren sin! Etter det ble det litt TV-titting, før jeg startet kveldens intervalltrening mellom sofaen og soverommet. 

I morgen er det tilbake på jobb etter tre dager med fri. Med tanke på bloggen så har jeg utnyttet tiden dårlig, men jeg har heldigvis fått gjort en del andre ting! Bl.a vært en tur i Sverige og hamstret middagsglass osv til Theodor, vært på 8 mnd-kontroll, og fikset på gjesterommet som skal bli et barnerom senere. Jeg skal vise etterhvert! 

Nå satser jeg på at den lille rampen min er trøtt og veldig klar til å sove for natten. God helg til dere som har det! Kommentarer:

Celine

04.10.2015 ・ Kl. 00:38
Så kjedelig, håper det blir bedre med tiden! :)
Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits