Theodor 8 måneder

Den 10. oktober var Theodor hele 8 måneder! Nå føler jeg virkelig at jeg ikke har en baby lenger. Han har helt frem til nå nylig vært så rolig og kosete, men nå har nysgjerrigheten tatt kraftig over. Han trives mye bedre på gulvet, og skal helst ligge på mage. Uansett om han blir lagt på rygg i lekegrinden, i sengen eller på stellebordet - så ruller han tvert over til mageleie. Noe irriterende for de som skal skifte bleie samtidig som han prøver seg på en form for akrobatikk, haha. 

For rundt en uke siden kom han også i gang for fullt med å bevege seg rundt på gulvet! Han har skyvet seg bakover og rotert rundt i ring en stund, men nå åler han seg mest fremover. Jeg trodde i grunn at han hang litt etter med utviklingen, og tenkte det var min feil som ikke har hatt han nok i aktivitet på gulvet. Jeg ser jo andre på samme alder eller enda yngre til og med som reiser seg opp osv, men har nå skjønt at det ikke er noe å tenke på. Det er ikke noe hastverk, og alle barn er naturligvis forskjellige. Når jeg så hva som sto om "Måned 8" på Babyverden.no, så skjønte jeg at han er akkurat der han skal være i utviklingen! Han er enda ikke helt stødig i sittende stilling, men det er visst noe de vanligvis lærer i løpet av denne måneden. 

Jeg tror at mye vil skje i løpet av denne måneden! For hver dag som går så blir han bare sterkere og får mer fart i ålingen sin. Nå er også rumpa mye oppe og han prøver noen ganger å dytte seg opp i krabbestilling. Fortsetter det slik i dette tempoet, så tror jeg nok at han krabber i slutten av måneden! Morsomt for han da, men det betyr enda litt mer arbeid for meg, haha. Jeg merker allerede hvor mye jeg må være på vakt når han bare åler seg, fordi han bruker ikke mange sekundene på å forflytte seg rundt omkring i leiligheten. Leker og bamser er visst helt uinteressant, men Playstation, dekoderen og ledninger osv er det store målet. Absolutt alt skal tas på eller puttes i munnen, og får han det ikke slik som han vil - så sier han i fra klart og tydelig. 

Fire tenner har nå også kommet frem. De to nede kom like før han ble 6 måneder, og fortennene viste seg for noen dager siden! Når jeg så det, så skjønte jeg hvorfor han hadde vært uvanlig grinete. Og i tillegg har han vært forkjølet. Det har med andre ord vært noen litt mer slitsomme dager. 

I morgen har jeg fri fra jobb, og da har jeg bestemt meg for å faktisk bruke tid på bloggen. Hvis det er noe dere vil se eller lese om her inne, så tar jeg gjerne i mot forslag! Uansett hva det skulle være, og det trenger ikke å være noe babygreier :-)


#8mnd #8måneder #baby #babygutt #ungmor #ungmamma #mammalivet #mamma #mammabloggKommentarer:

Sofie Caroline Nilsen

19.10.2015 ・ Kl. 22:14
For en nydelig gutt :)

Fransisca

19.10.2015 ・ Kl. 22:31
<3

20.10.2015 ・ Kl. 07:48
Leste en sak om det nettopp. Ikke alle utvikler seg likt :)

Lillemor her har begynt å krabbe og reise seg opp - 6 1/2 måned gammel! Var veldig tidlig fikk vi beskjed om, men hun har vært foran på alt annet også :)

Constanza Marcela

20.10.2015 ・ Kl. 10:30
åå for en nydelig gutt <3

20.10.2015 ・ Kl. 14:31
Kan du skrive hvordan det har gått med babysvømmingen?

21.10.2015 ・ Kl. 12:41
Trodde du skulle lage et innlegg når du hadde fri jeg...

Kathinka K. Herbst

21.10.2015 ・ Kl. 12:50
Anonym: Ja, jeg brukte dagen i går på å lage det, også blir det publisert i dag! :-)

Kathinka K. Herbst

21.10.2015 ・ Kl. 12:53
Anonym: Ja, det skal jeg få gjort. Vi var ikke på søndagen som var pga Theodor sin forkjølelse, men tror vi skal dra neste søndag når det er siste gangen!

Kathinka K. Herbst

21.10.2015 ・ Kl. 12:53
Constanza Marcela: Tusen takk <3

Kathinka K. Herbst

21.10.2015 ・ Kl. 12:55
Anonym: Ja, det er tydeligvis veldig forskjellig! De utvikler seg i sitt eget tempo, og det må de jo få lov til å gjøre :-)

Kathinka K. Herbst

21.10.2015 ・ Kl. 12:55
Sofie Caroline Nilsen: Tusen takk! :-)

Stine

22.10.2015 ・ Kl. 20:33
Du har helt rett i det at alle barn utvikler seg i ulikt tempo! Nå har ikke jeg barn, men har fagbrev som barne-og ungdomsarbeider og går nå andre året på barnehagelærer utdanningen og kan fint se forskjell på utviklingen på barna, om de så er 1-2 eller om de er 4-5 så er det stor forskjell på utviklingsnivået til barna! Utrolig gøy at gutten din begynner å bli så stor :D Selv om han blir større så går han jo og inn i en ny epoke som er spennende og følge med på :)

Kathinka K. Herbst

23.10.2015 ・ Kl. 10:54
Stine: Ja, det er en spennende tid fremover! Tror det vil skje mye på kort tid. Før jeg vet ordet av det så løper han sikkert rundt omkring, og det selvfølgelig med meg hakk i hæl.. Håper han tar seg litt god tid før han kommer til det stadiet, haha! :-)
Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits