Theodor 9 måneder

I går den 10 november var Theodor 9 måneder! For én måned siden skrev jeg at det sikkert kom til å skje mye med han frem til nå, og jammen har det skjedd en del! Jeg føler at jeg nesten ikke har gjort noe annet i det siste, enn å være på vakt og ryddet eventuelle "farlige" gjenstander bort fra rekkevidden hans. Han er overalt og har fått skikkelig fart i seg!

Det har selvfølgelig vært morsomt å se utviklingen, men det har også vært den mest slitsomme måneden til nå. Som nevnt har jeg merket mye til utviklingssprang. Han er i en periode hvor han er vanskeligere å legge for natten, kan plutselig våkne flere ganger midt på natten, blir lettere sur og grinete osv. Ikke alltid så lett å skjønne hva han faktisk vil. Om det er å bli bært og kost med, eller å få utforske hele leiligheten. Noen ganger vet han det nok sikkert ikke selv engang, haha.

Ikke bare bare å få tatt disse bildene! Han var ikke i ro et eneste sekund, så jeg måtte være rask med å knipse.. 

Men ellers er han fortsatt en blid liten ramp, som ser ut til å skjønne mer enn vi først hadde trodd. Og som lærer fort når han først er i gang med noe! Nå har han også begynt å røyse seg opp når han får tak i noe å dra seg opp etter. Han har til og med begynt å gå rundt i lekegrinden ved å støtte seg til "rekkverket". Det virker faktisk som om at han nå helst vil stå oppreist så mye som mulig! 

Håper at han i løpet av denne måneden blir mer trøtt om kveldene og sover bedre, men der har selvsagt vi som foreldre en oppgave å gjøre også. En bedre døgnrytme må på plass. Merker godt at kreves mer av oss nå, så vi må vel bare henge med og fortsette å prøve!


#9mnd #9måneder #baby #babygutt #ungmor #ungmamma #mammalivet #mamma #mammablogg #familie #småbarnKommentarer:

Sofie Caroline Nilsen

11.11.2015 ・ Kl. 23:17
Herregud så nydelig!

missmommy.blogg.no

11.11.2015 ・ Kl. 23:25
Så vakker liten:) tiden flyr med barna! Sov godt og drøm søtt :)

Celine

11.11.2015 ・ Kl. 23:58
Nydelig han er! :) Lykke til med leggingen, det går seg sikkert til etterhvert, selvom man skulle trodd han var utslitt da kvelden kom ettersom han er mer aktiv!

Iselin Renée

12.11.2015 ・ Kl. 18:46
Så skjønn :)

Kathinka K. Herbst

18.11.2015 ・ Kl. 01:24
Sofie Caroline Nilsen: Tusen takk! :-)
Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits