Ønskeliste 2015

Det er bare fire uker igjen til jeg fyller 20 år, og en uke etter det så er det jo julaften! Skal ikke legge skjul på at jeg gleder meg til å gi og å få gaver. Selv om at det er maten som jeg synes er det beste med julaften, haha. I fjor fikk jeg en haug med babyting til bursdag og jul, og det var jo ting som vi måtte ha til Theodor. Men i år får han jo sikkert sine egne julegaver. Kanskje jeg da får bursdags- og julegaver som er ment til meg!

Det meste er dyre ting, men har bare tatt med det jeg vet at jeg har lyst på. Det er ikke ting jeg egentlig forventer å få. Tipper jeg får mest penger, og de kan jeg spare til enten disse tingene eller bruke til ferien i Dubai!


 

1. Canon EF 28 mm f/1.8 USM       2. Marc By Marc Jacobs - Gullklokke*

3. By Malene Birger - iPhone 6-deksel*       4. By Malene Birger - Grinolas Veske*

5. Andersson - Speilrefleksveske       6. GoPro - Hero 3+ Silver Edition       

7. Adidas - Stan Smith sneakers       8. Birkenstock - Arizona sandaler*

      9. UGG Australia - Classic Short Black*

(*adlinks)Nytt objektiv vil jeg si er det jeg ønsker meg mest på listen! Jeg elsker å ta bilder av Theodor, og det er bilder jeg skal ha resten av livet. Med et nytt og bedre objektiv vil det såklart bli enda finere bilder. Vil også lære meg enda mer om foto. Kjenner interessen for det bare vokser! Derfor er også speilrefleksveske med på listen, fordi jeg har nesten alltid med meg speilrefleksen med objektiver når jeg drar et sted. Men da ligger alt bare slengt oppi veska mi sammen med bleier og alt mulig rart.

GoPro Hero 3+ vil jeg ha til vi reiser til Dubai! Tror jeg vil klare å bevare ferieminnene bedre med det. Hadde vært gøy å fått filmet en del både over og under vann. Nye sneakers og sandaler hadde også vært greit å ha til reisen! Svarte UGG's vil jeg da ha til den kalde vinteren her i nord. Har et par i beige, og de er så utrolig varme og gode.

Grinolas-vesken fra By Malene Birger har jeg vært litt usikker på, da det sikkert er mange som har den nå. Men åh, synes den er så fin uansett. I tillegg er den jo stor, noe den må være hvis jeg skal få med meg alt av stellesaker til Theodor også. 1. Micki - Gåvogn*       2. Brigbys - Pandahode

       3Metal Racer - Gåbil*       4. NG Baby - Sittesekk*

5. Oyoy - Gulvteppe       6. Teddykompaniet - Gyngedyr*

7. Kids Concept - Gyngestol*        8. Kids Delight - Tect Too Trio set*

     9. Stiga Cruiser Baby - Akebrett*

(*adlinks)Gåvogn og gåbil er noe Theodor kan begynne å bruke om ikke så veldig lenge. Tror det er noe han vil digge! Han som faktisk bare vil stå oppreist og gå rundt stuebordet for tiden. Ellers er det litt interiør til barnerommet som jeg tror Theodor vil få glede av, og leker som jeg vet at han vil elske. Tenk å kunne få holde på med en fjernkontroll, nøkler og mobil uten at noen tar det i fra han, haha!

Gleder meg vanvittig mye til desember! Beste måneden i året ♥Kommentarer:

Lisa Rørvik

18.11.2015 ・ Kl. 22:16
Mange fine ønsker :)

Anette Wølner

18.11.2015 ・ Kl. 22:20
må bare si at fjernkontroll, nøkler og tlf er gull invisteringer til de små :p så fin blogg du har, gleder meg til å følge med videre ♥
Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits