Mariusmønster

I dag hadde jeg egentlig en lang liste med gjøremål som jeg skulle pløye gjennom, men det ble utsatt når det fristet mer med en trilletur! Endelig er det faktisk vær til å kunne oppholde seg utendørs. Synes det har vært alt for grått og vått i det siste, og det har jeg kjent på humøret. Jeg tror jeg blir veldig lett "værsyk", haha.

Nesten hele dagen har da gått til å være rundt omkring. Først en tur innom sentrum, og så videre på besøk hos besteforeldrene mine. De har nettopp kommet hjem etter 4 uker på Gran Canaria, så det var koselig å møte de igjen! Vi var spente på om Theodor kom til å kjenne de igjen, eller bli skeptisk når han så de. Men det kom bare et stort glis! 

Må også vise de nydelige mariusklærne som Theodor har fått fra tippoldemoren sin. Han har utrolig mye fine strikkeklær som han kan bruke i vinter! Det er jo da fordi han har bestemødre og oldemødre som strikker til han, men etterhvert må jeg starte selv også! Har bare ikke helt fått noe strikkedilla, og vet ikke hvordan jeg skal finne tid til å faktisk sette meg ned og kun konsentrere meg om det. Men må vel bare begynne, også kommer sikkert lysten til å fullføre og strikke enda mer.

Ellers så holder jeg nå på å lage noen blogginnlegg. Skal legge ut min og Theodor sin ønskeliste, og tenker på å lage et innlegg med julegavetips. Håper det kan være interessant for noen!


#mariusmønster #mariusgenser #strikkeklær #babystrikk #strikktilgutt #guttestrikk #9mnd #9måneder #baby #babygutt #ungmor #ungmamma #mammalivet #mamma #mammablogg #familie #småbarnKommentarer:

Sofie Caroline Nilsen

16.11.2015 ・ Kl. 22:00
ååh så fin :D

Anita Fossberg

16.11.2015 ・ Kl. 22:06
Så utrolig fin han var i Mariusklærne!! :) helt nydelig!

missmommy.blogg.no

16.11.2015 ・ Kl. 22:08
Så fine bilder;) han kledde det virkelig;) ha en fin kveld!

Silje Helen - Mamma til Nora Helen <3

17.11.2015 ・ Kl. 20:40
åå så nydelig :-D her har vi fått marius heldress og vi eeeelsker den! :-)

Iselin Renée

17.11.2015 ・ Kl. 21:45
Kjempe fint :)

Kathinka K. Herbst

18.11.2015 ・ Kl. 01:28
Anita Fossberg: Tusen takk! :-)
Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits