Ull fra Polarn O. Pyret

Dagene har ikke helt gått som planlagt i det siste. Theodor har fortsatt problemer med å sovne om natten, og det har i grunn bare blitt verre. Det tar på kjenner jeg, men må vel bare fortsette å prøve alt som kan prøves. Skal straks dra ut for å gå en trilletur med han, slik at han i hvertfall får seg en lang og god lur. Det kan jo hende at han sover for dårlig på dagen, og at det går utover nattesøvnen. Tror jeg har lest det en plass, så i dag får jeg bare prøve det også! 


 

 


(Sponset klær fra Polarn O. Pyret.)

Før vi drar ut, så må jeg vise de nye ullklærne til Theodor. Han har fått klær fra den nye ullkolleksjonen til Polarn O. Pyret! Jeg likte veldig god det fine mønsteret med lyseblå snøfnugg, så nå har han et helt sett med det. Heldressen og luen som kan ses på bildene, i tillegg til sokkene som ikke synes så godt og en body! Klærne er av 100% kløfri merinoull, og kvaliteten virker veldig god. Dette blir nok brukt mye i vinter! Jeg valgte str. 86 / 92 for å være sikker på at han kunne ha det så lenge som mulig :-)

Denne uken er det faktisk 20% rabatt på utvalgt ull på polarnopyret.no (direktelink). Det gjelder bl.a disse fine klærne med snøfnugg! Kommentarer:

Marcela

24.11.2015 ・ Kl. 16:07
Godt å ha ull nå når det er så kaldt. Den virke herlig å ha på seg :)

Stine

24.11.2015 ・ Kl. 22:56
For ett nydelig sett :D Deilig med ull nå når vinteren kommer krypende :)
Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits