Første advent

Siden det er første søndag i advent i dag, så kan jeg vel si at Theodor sin første jul er i gang? Og min første jul som mamma! Føles nesten som om det var i forrige uke at jeg skrev innlegget "Adventsmiddag", men som i morgen er nøyaktig 1 år siden. Da hadde jeg akkurat 10 uker igjen til termin. I år har jeg da en godgutt som er nesten 10 måneder! 

Vi har ikke pyntet til jul her hjemme enda, men vi var på middag hos svigerforeldrene mine i år også! Der var stjerner og nisser på plass. Og siden Theodor også var litt pyntet, så måtte jeg bare ta noen bilder av han med nisser i bakgrunnen. Det er i grunn helt umulig å få tatt bilder av han nå, men hvis han har noe å knaske på så sitter han i det minste i ro :-) Men et skikkelig glis eller å få han til å se mot kamera er ikke så lett, haha..

Å klatre opp trappa er jo ti ganger så mer morsomt! Kommentarer:

Stine

30.11.2015 ・ Kl. 09:44
Så herlig antrekk :D Skikkelig søt er han!

Even Smith

02.12.2015 ・ Kl. 21:08
Fantastisk innlegg! Stå på, du er en fantastisk mor og rollemodell

Kristine

02.12.2015 ・ Kl. 21:41
Så nydelig liten gutt!

Kathinka K. Herbst

06.12.2015 ・ Kl. 19:34
Stine: Tusen takk! :-)

Kathinka K. Herbst

06.12.2015 ・ Kl. 19:35
Kristine: Tusen takk!
Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits