Desember

  • Postet: 03.12.2015 ・ Kl. 23:37
  • Kategori: Hverdagsliv

Endelig er vi i desember! Riktignok allerede kommet til 3.desember og snart 4, haha. Jeg har hatt to dager med jobb nå, så derfor har innlegget blitt litt utsatt. Jeg klarer sjeldent å finne tid til å oppdatere her inne verken før eller etter jobb, fordi den tiden går heller til Theodor. I dag har jeg da hatt fri, men med hjelp fra svigerforeldrene mine så har vi fått skiftet tapet i stua vår! Det gikk noen timer til det, og nå som Theodor er i seng så har jeg endelig litt tid for meg selv.

Må bare si at det ikke er typisk meg å være så gira når det gjelder jul. De siste årene har jeg ikke brydd meg noe særlig. Jeg har bare "hengt med" og ikke klart å få julestemning engang. Det har ikke vært stort for meg siden jeg var liten. Dessverre har jeg også litt vonde minner fra juletiden, men det er ikke noe jeg kan la påvirke meg. Det er forbi og nå er det noe helt annet å fokusere på!


1 år gammelt bilde. Gravidmagen fra uke 30 ♥

Jeg vil gjøre det så spesielt som mulig i år, og det blir jo mest for min egen del da. Theodor vil jo ikke huske noe fra sin første jul, men jeg vil ta masse bilder å vise han senere. Må vel også få tatt julekort-bilder snart, noe jeg tenker å gjøre selv. Det er ikke bare bare å ta bilder av han, da han nekter å sitte i ro mer enn 2 sekunder. Tror ikke jeg vil utsette en fotograf for det slitet, haha. Det er jo ikke garantert at det vil bli vellykket heller, så da kan det være kjipt å ha brukt penger på det. Men har i allefall fått ordnet nissedrakt, så nå gjenstår bare fotografering og en god dose tålmodighet!Kommentarer:
Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits