Time out

Hei! Den siste uken ble ikke helt som jeg hadde sett for meg, men sånn er livet noen ganger.. Det kan ikke alltid planlegges fra punkt til prikke. Nå har jeg da hatt noen dager hvor jeg har koblet litt av og fokusert på å få det bedre. I dag våknet jeg så tidlig som i halv 6 tiden, og fikk et skikkelig energiboost. Fikk da noen timer for meg selv, før jeg vekket Theodor og vi dro avgårde på 10 mnd-kontroll på helsestasjonen. Allerede i morgen den 10.desember er han 10 måneder! 

I dag har jeg da endelig fått gjort en del her hjemme, og er klar for to dager med jobb. Forhåpentligvis får jeg en natt med søvn først. Theodor sover akkurat nå, men har ikke helt troen på det er for natten. I dag har han faktisk sovet utenfor den vanlige søvnrytmen sin, men kanskje en annerledes søvnrytme på dagtid vil funke bedre? Noe som i hvertfall hjelper mye på er kveldsbad! Det er faktisk først nå at jeg har begynt å bade han så og si hver kveld, noe jeg skulle ha gjort fra dag én. Han blir jo så rolig og trøtt, og er så kjekt at han kan sitte der og kose seg i halvtime, mens jeg setter i gang vaskemaskinen osv og får gjort litt på badet samtidig!

Måtte bare oppdatere litt her, og så satser jeg på at det blir mye mer fremover :-) Takk til dere som fortsatt er innom her! Det betyr faktisk mye for meg å se det, uansett hvor klisjé det høres ut som.Kommentarer:

Sunniva

09.12.2015 ・ Kl. 23:27
Er så koselig å lese bloggen din! Du har en utrolig fin gutt 😄

Celine

10.12.2015 ・ Kl. 16:55
Det sjarmtrollet! :D
Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits