Julekonsert

Hei! Jeg har såvidt hatt tid til å engang åpne macen de siste dagene, men det er jo forsåvidt en bra ting. I går på dagen var jeg faktisk på julekonserten til Rana Kormakeri. Mamma og mormoren min har vært på julekonserten deres de siste årene og har det som juletradisjon. Hvert år er det også en kjent artist med på julekonserten, noe som er utrolig imponerende at Rana Kormakeri får til! I år ble jeg og storesøsteren min med for første gang, og det er jeg nå veldig glad for!

Årets artist var flotte Mari Boine, og hun presterte som forventet. Hun skapte en magisk stemning med musikken sin. Fikk frysninger og litt tårer i øynene. Kjente jeg ble innmari stolt av å ha samiske aner der jeg satt, fordi det er så vakkert og unikt. Den samiske kulturen er en enorm berikelse for Norge. Skulle bare ønske at alle nordmenn var klar over det!Senere på dagen dro jeg og RM på julebord med XXL. Glemte helt bort å ta bilder, bortsett fra litt tull på Snapchat, haha. Men det betyr vel at jeg "var tilstede i øyeblikket". Storkoste meg der, og var hjemme ganske så sent. Avsluttet natten med kebab og film hjemme sammen med RM! Men det beste var å hente Theodor i dag og få kose med han igjen ♥Kommentarer:

Nicole Touch

13.12.2015 ・ Kl. 20:28
Så koselig med julekonsert :D For en nydelig bebi du har. Ser fort hvor skjønnheten kommer ifra. ønkser deg en fin dag videre <3 STOR KLEM

Celine

14.12.2015 ・ Kl. 14:42
Julekonsert er såå fint! Var på Kurt Nilsen ifjor, helt fantastisk! Den må du få med deg et år om du ikke har gjort det før :)
Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits