Bytter bloggplattform

  • Postet: 15.12.2015 ・ Kl. 12:23
  • Kategori: Diverse

For en stund siden opprettet jeg en ny blogg på Nouw.com. Jeg hadde lest på andre Nouw-blogger at oppsettet var så bra og lettvint, og at de likte det mye bedre enn blogg.no. Da ble jeg nysgjerrig og måtte bare teste det ut selv. Det var superenkelt å importere alt fra denne bloggen dit, og å fikse på designet er jo bare som en lek. Der trenger man faktisk ikke å kunne noe som helst om HTML og CSS, og hvis man kan det så er det enkelt å trikse litt med det også. Foreløpig er designet på den bloggen helt likt som designet her, og det uten å ha brukt noen koder.

Nå tror jeg det da er på tide å prøve noe nytt, så etter mye om og men så har jeg bestemt meg for å bytte bloggplattform! Jeg har også ordnet eget domene, så den nye bloggadressen er nå: 

(Trykk på bildet for å komme til bloggen)

Jeg skal prøve å flytte Bloglovin-følgere over til den nye, så dere som følger meg der vil fra nå av få blogginnleggene fra "kathinkah.com" i feeden deres! Jeg kommer også til å fortsette å bruke denne Facebooksiden (link) evt. bare bytte navnet. Gjerne følg meg der hvis du vil få nye blogginnlegg i feeden på Facebook :-)Kommentarer:
Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits