20-årsdagen min

Først lagt ut på "kathinkah.com" den 16 desember 2015. Poster det her også i tilfelle jeg skulle gå tilbake til å bruke blogg.no.


 

 

I går hadde jeg da bursdag, men fikk dessverre ikke tatt noen bilder. Dagen gikk så innmari fort! Men jeg koste meg fra start til slutt. Like etter kl.00 natt til 15.desember, så fikk jeg bursdagsgaven fra Rolf Martin og Theodor. Gaven var den fine gullklokken på bildet! På selve dagen var RM på jobb, og jeg og Theodor dro ut og spiste sammen med foreldrene mine. Senere på kvelden hadde jeg besøk av familien og bestevenninnene mine. Jeg fikk penger, gavekort, hårprodukter og en nydelig ring!

Hvordan føles det å være 20 år? Vel, "20 år" høres mye mer voksent ut enn "19 år". Høres jo også litt bedre ut å si at jeg er "20 år og mamma", i stedet for "19 år og mamma". Wow, det er først nå det går inn på meg at jeg faktisk har kommet i 20-årene. Må si at jeg elsker det! Jeg har jo gjennom tenårene følt at jeg ikke ble voksen fort nok. Når jeg var 14 år ville jeg være 16 år, når jeg var 16 år ville jeg være 18 år osv. Tiden gikk for sakte for meg. Men nå er jeg her, og tiden går plutselig alt for fort! Nå trenger jeg ikke å bli eldre.. Maks 21 år, haha 🙈Kommentarer:

Sofie Fevang

17.01.2016 ・ Kl. 16:27
åå, så fantastisk. Gratulerer så mye med dagen som var. :)
Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits