Nyttårsaften 2014

Hei og godt nyttår igjen! Årets første dag ble tilbringt i senga, i dusjen og på sofaen. En pizza fra Pizzabakeren hadde aldri smakt så godt og forsvant rimelig kjapt. Skulle nesten tro jeg var hangover, men det var jeg selvsagt ikke. I likhet med mange andre netter i desember, så ble det lite søvn. Ikke det lureste når man er høygravid og går mot slutten av et svangerskap, men jeg har kjent en trang til å "være med" likevel. Og formen har vært fin i julen, så det har gått bra. Heretter blir det bare fokus på hvile og ventetid, og godt er det. Julen er herlig, men det er også herlig å bli ferdig med den. Heldigvis et helt år til neste gang! Den julen vil også bli rolig og helt alkoholfri for meg, og skal nytes med den lille gutten min ♥ Han vil jo da være en liten krabat på nesten ett år - rart å tenke på nå!

Jeg og Rolf Martin spiste nyttårsmiddag hos faren hans, og senere dro vi hver for oss. Jeg dro til bestevenninnen min og koste meg der til vi kom inn i det nye året! Etter midnatt ble det litt frem og tilbake. Jeg hadde alt for høye forventninger som ikke helt nådde mål, så fikk litt blandede følelser. Samme dag i fjor hadde jeg det så vondt, så i år var jeg besatt av tanken på å ha det "helt fantastisk". Nyttårsnatten ble ikke slik jeg hadde sett for meg i det hele tatt, og det var litt ubehagelig og skuffende. Heldigvis var kjæresten min der for meg når jeg trengte det, og det var gull verdt. Burde egentlig ikke klage, for alle jeg møtte var så hyggelige og jeg hadde det veldig trivelig sånn sett. Lille Theodor i magen er jo ikke født engang, men han er allerede super populær, haha!

Årets første og hysterisk morsomme hendelse, var å våkne opp morgenen etterpå og se ansiktet til Rolf Martin. Han kan plutselig begynne å blø neseblod, og den natten hadde det tydeligvis satt i gang og kommet mye. Jeg fikk sjokk og stusset på om han fortsatt var i live etter det enorme blodtapet. Ansiktet var klint inn med størktnet blod, og fra nesen var det lang og tykk stripe på hver side som gikk helt inn i ørene hans. Senga så ut som et drapsåsted, og siden han hadde ligget med finskjorta på i alt blodet, så var den mer rød enn hvit. Hahaha, det var helt sinnssykt. Aldri sett noe så ille før, og kan ikke huske sist gang jeg har ledd så mye. Har bilder av det, men blir for slemt å legge det ut. Og hver gang jeg ser bilde av det, så ler jeg så mye at jeg nærmest får pusteproblemer. Han var jo ikke skadet og hadde ikke vondt, så det er vel lov å le av det? Hahah, huff. Livets små og rare "gleder" altså.

 Instagram-bilde fra nyttårsaften! Ikke lenge igjen til den store magen er borte ♥

Skal prøve å blogge mer fremover nå de siste ukene mot termin. Har en del innlegg som venter på å bli gjort ferdig, men har bare trengt å gjøre så lite som mulig de siste dagene :-) Er så spent og litt nervøs for tiden som kommer!


#nyttårsaften #nyttårsaften2014 #familie #kjærlighet #gravid #graviditet #svangerskap #uke34 #svangerskapsuke34 #baby #babymage #gravidmage #babybump #babygutt #ungmamma #mamma #mammablogg

Julebord med jentene

I går var jeg på julebord med jentene! Der var det dekt på med gode tapasretter, julemusikk i bakgrunnen og de andre hadde drikke. Oppskriften på en trivelig kveld. Men det ble ikke akkurat sen kveld på meg da. . Kjente etterhvert at jeg begynte å bli sliten. Skjønte også at det passet bra å dra når de andre ble mer og mer tullete, haha.

Koselig å bli invitert med på sånt, selv om jeg har ekskludert meg selv litt de siste månedene. Graviditeten gjør jo at det ikke er like enkelt å være med på alt. De var bl.a på jentetur i Riga i høst, noe jeg ikke engang vurderte å bli med på pga det økonomiske. Jeg har jo helt andre prioriteringer nå, men skal ikke klage på det. Jeg trives også med å være litt usosial, spesielt hvis jeg er sliten. Men har selvfølgelig ikke lyst til å miste helt kontakten med folk. . Dette var jo trossalt min siste helg som 18 åring, og da kunne jeg ikke bare sitte hjemme!


Ble imponert over hvor flinke de hadde vært med maten! Det var så godt og variert utvalg.


Morsom pakkelek!


Gikk inn i uke 32 på fredag. Struttmage ♥Om noen timer er jeg altså 19 år. Føler ikke at det er noe særlig spesielt, men jeg vet i hvertfall at det vil bli en fin bursdag! I fjor var det stort å bli 18 år, men det er en dag jeg ikke vil minnes. . Det er synd å huske 18 årsdagen sin som en tung og trist dag. Håper da at denne bursdagen vil gjøre opp for det! Jeg og Rolf Martin skal faktisk på fødselsforberende kurs hvor vi bl.a får se video, og bare det tror jeg vil gjøre susen :-) Haha, gjett om jeg koser meg med tanken på at han må sitte å se på det. 

Håper dere også har hatt en fin helg! Skal prøve å få til en "bursdagsoppdatering" i morgen, selv om jeg har mye å gjøre.

God jul!

Hei! Det er noen grunner til at jeg ikke har blogget, men får heller forklare litt om det senere. Nå er jeg bare innom for å ønske dere alle en god jul ♥  Bilder fra bryllupet

Kom plutselig på at jeg kanskje må legge ut bildene fra bryllupet vi var i like før vi reiste til Tyrkia. Det var søskenbarnet til Rolf Martin som giftet seg ute på Dønna. Veldig fint og koselig bryllup! Glad jeg fikk bli med :-) 


Kjekk, som vanlig.


Nam.

Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits