Bytter bloggplattform

  • Postet: 15.12.2015 ・ Kl. 12:23
  • Kategori: Diverse

For en stund siden opprettet jeg en ny blogg på Nouw.com. Jeg hadde lest på andre Nouw-blogger at oppsettet var så bra og lettvint, og at de likte det mye bedre enn blogg.no. Da ble jeg nysgjerrig og måtte bare teste det ut selv. Det var superenkelt å importere alt fra denne bloggen dit, og å fikse på designet er jo bare som en lek. Der trenger man faktisk ikke å kunne noe som helst om HTML og CSS, og hvis man kan det så er det enkelt å trikse litt med det også. Foreløpig er designet på den bloggen helt likt som designet her, og det uten å ha brukt noen koder.

Nå tror jeg det da er på tide å prøve noe nytt, så etter mye om og men så har jeg bestemt meg for å bytte bloggplattform! Jeg har også ordnet eget domene, så den nye bloggadressen er nå: 

(Trykk på bildet for å komme til bloggen)

Jeg skal prøve å flytte Bloglovin-følgere over til den nye, så dere som følger meg der vil fra nå av få blogginnleggene fra "kathinkah.com" i feeden deres! Jeg kommer også til å fortsette å bruke denne Facebooksiden (link) evt. bare bytte navnet. Gjerne følg meg der hvis du vil få nye blogginnlegg i feeden på Facebook :-)

Snaps fra juni

  • Postet: 28.11.2015 ・ Kl. 22:31
  • Kategori: Diverse

Det var veldig rart å faktisk skrive "juni" i overskriften på denne tiden av året. Det ble jo i grunn bare helt feil, haha. Men jeg glemte helt bort å legge ut flere snapchat-bilder når jeg egentlig skulle det. Morsomt å se tilbake på disse bildene da, og kjenner at jeg allerede lengter etter sol og varme! Heldigvis bare 2 måneder til vi befinner oss i varmere strøk ♥  Skal få lagt ut fra flere måneder etterhvert, så blir det litt annet enn bare vinter og jul her inne :-)

- Add "kathinkah" på Snapchat -

Ønskeliste 2015

Det er bare fire uker igjen til jeg fyller 20 år, og en uke etter det så er det jo julaften! Skal ikke legge skjul på at jeg gleder meg til å gi og å få gaver. Selv om at det er maten som jeg synes er det beste med julaften, haha. I fjor fikk jeg en haug med babyting til bursdag og jul, og det var jo ting som vi måtte ha til Theodor. Men i år får han jo sikkert sine egne julegaver. Kanskje jeg da får bursdags- og julegaver som er ment til meg!

Det meste er dyre ting, men har bare tatt med det jeg vet at jeg har lyst på. Det er ikke ting jeg egentlig forventer å få. Tipper jeg får mest penger, og de kan jeg spare til enten disse tingene eller bruke til ferien i Dubai!


 

1. Canon EF 28 mm f/1.8 USM       2. Marc By Marc Jacobs - Gullklokke*

3. By Malene Birger - iPhone 6-deksel*       4. By Malene Birger - Grinolas Veske*

5. Andersson - Speilrefleksveske       6. GoPro - Hero 3+ Silver Edition       

7. Adidas - Stan Smith sneakers       8. Birkenstock - Arizona sandaler*

      9. UGG Australia - Classic Short Black*

(*adlinks)Nytt objektiv vil jeg si er det jeg ønsker meg mest på listen! Jeg elsker å ta bilder av Theodor, og det er bilder jeg skal ha resten av livet. Med et nytt og bedre objektiv vil det såklart bli enda finere bilder. Vil også lære meg enda mer om foto. Kjenner interessen for det bare vokser! Derfor er også speilrefleksveske med på listen, fordi jeg har nesten alltid med meg speilrefleksen med objektiver når jeg drar et sted. Men da ligger alt bare slengt oppi veska mi sammen med bleier og alt mulig rart.

GoPro Hero 3+ vil jeg ha til vi reiser til Dubai! Tror jeg vil klare å bevare ferieminnene bedre med det. Hadde vært gøy å fått filmet en del både over og under vann. Nye sneakers og sandaler hadde også vært greit å ha til reisen! Svarte UGG's vil jeg da ha til den kalde vinteren her i nord. Har et par i beige, og de er så utrolig varme og gode.

Grinolas-vesken fra By Malene Birger har jeg vært litt usikker på, da det sikkert er mange som har den nå. Men åh, synes den er så fin uansett. I tillegg er den jo stor, noe den må være hvis jeg skal få med meg alt av stellesaker til Theodor også. 1. Micki - Gåvogn*       2. Brigbys - Pandahode

       3Metal Racer - Gåbil*       4. NG Baby - Sittesekk*

5. Oyoy - Gulvteppe       6. Teddykompaniet - Gyngedyr*

7. Kids Concept - Gyngestol*        8. Kids Delight - Tect Too Trio set*

     9. Stiga Cruiser Baby - Akebrett*

(*adlinks)Gåvogn og gåbil er noe Theodor kan begynne å bruke om ikke så veldig lenge. Tror det er noe han vil digge! Han som faktisk bare vil stå oppreist og gå rundt stuebordet for tiden. Ellers er det litt interiør til barnerommet som jeg tror Theodor vil få glede av, og leker som jeg vet at han vil elske. Tenk å kunne få holde på med en fjernkontroll, nøkler og mobil uten at noen tar det i fra han, haha!

Gleder meg vanvittig mye til desember! Beste måneden i året ♥

Bildedryss: Snapchat #2

Dere som har meg på Snapchat har kanskje sett at jeg og RM var på kinodate i kveld. Jeg var så nysgjerrig på den norske filmen "Bølgen", så jeg fant ut at vi bare måtte dra å se den. Er også litt ekstra fascinert av katastrofe-filmer. Synes den var helt som forventet, da jeg har lest at den har fått god kritikk. Veldig bra laget for å være norsk! Den anbefales hvis noen vil ha en god kinoopplevelse :-) 

Nå er det en stund siden jeg sist gang la ut snaps her. Henger etter, men har samlet noen fra mai, også kommer resten senere! Snaps fra februar til april kan du se her. Ser ut som om jeg må lage et eget album til han med snaps, haha! Bildene er jo bare så herlige ♥

- Legg til "kathinkah" -

I morgen er det jobb igjen på meg, etter noen dager med fritt nå. Har kost meg veldig disse dagene hjemme med Theodor. Kanskje jeg bare skal ha 100% permisjon likevel? Haha.. Neida, det blir vel bare ekstra godt når jeg først har fritt da!


#snapchat #bildedryss #baby #babygutt #ungmor #ungmamma #mammalivet #mamma #mammablogg

Bildedryss: Snapchat

For å virkelig gi innblikk i livet mitt, så tror jeg snaps må være midt i blinken. Kvaliten er elendig og de passer ikke helt i fotoalbumet, men de viser øyeblikkene akkurat slik de var. Som oftest uhøytidelig og usensurert. Så nå har jeg samlet noen snaps fra da Theodor ble født og frem til nå nylig. De viser tydelig utviklingen hans også! Veldig mange er tatt av Rolf Martin da, noe som kanskje ikke er så vanskelig å se, haha.. Det er han som bruker Snapchat mest, men jeg prøver å være aktiv der jeg også. Hvis du har lyst til å legge meg til, så er brukernavnet mitt selvfølgelig "kathinkah" der også. Liker å se gjennom storyene til andre, og blir også glad hvis noen vil sende snaps direkte til meg :-)


#snapchat #bildedryss #nyfødt #baby #babygutt #ungmamma #mamma #mammablogg

Blogglinker

  • Postet: 01.12.2014 ・ Kl. 13:40
  • Kategori: Diverse

Må bare linke til noen blogger som jeg har funnet blant kommentarene! Fine blogger som jeg leser selv. Anbefaler en titt innom de. Vil linke til flere blogger senere også, hvis det er ønskelig :-)

ANNIKENNA.BLOGG.NO
20 år gammel jente fra Bodø. Hun er også gravid og venter en liten gutt i januar! 


CCELINES.BLOGG.NO
Jente fra Bærum, som har vært i Afrika og har blogget om oppholdet der!ELISEBEAR.BLOGG.NO
20 år gammel jente fra Trondheim. Blogger om hverdagen sin, interessen for foto, interiør, mote og webdesign! Nå er jeg på tur på jobb, og er ikke hjemme før i kveld. Skal prøve å få lagt ut svangerskapsoppdatering for uke 30 da ♥

 

Jeg vil lese bloggen din!

Som oftest er søndagene veldig slappe for min del, og i dag var det ekstra godt. Sov lenge, sto opp med kjæresten og laget frokost midt på dagen.. Ja, på søndager må det være lov. Så nå har jeg bare ligget utstrakt på sofaen med macen foran meg i flere timer. Har som vanlig skrevet litt på innlegg, tittet rundt på nettbutikker og lest blogger.

Jeg er faktisk en ganske aktiv bloggleser, og kan sitte i timesvis å kose meg med det. Jeg følger en god del fra før av, men vil gjerne lese flere! Liker alt i fra mote- til fitnessblogger. Nå har jeg naturligvis blitt mer interessert i å lese mammablogger også. Så legg gjerne igjen bloggadressen din eller til en du liker! Skal ta en titt innom :-)

Hvis dere lurer på hvilke blogger jeg allerede leser, så er det bare å se på profilen min på Bloglovin:

Ønskeliste 2014

Nå er det bare 7 uker til bursdagen min og julaften like etterpå. Gleder meg så utrolig mye til denne fine tiden. I år er naturligvis gaveønskene mer rettet til gutten vår som kommer på nyåret. Det som er på listen er jo egentlig litt for dyrt til å ønske seg i gave, men dette er ting jeg i hvertfall vil spare til :-)

1. Vippestol vil være spesielt greit å ha når vi er alene og jeg skal dusje. Da kan jeg ta han med meg på badet og sette han på gulvet. Synes denne fra Nuna ser ut til å være enkel og praktisk, og den kan faktisk brukes som stol når han kan sitte vanlig. Den har også en låsbar svingmekanisme som fungerer uten batterier eller elektrisitet. I tillegg er puten 100% organisk bomull, maskinvaskbar og har trepunktsele. Lekebuen er også veldig fin, og noe som kan holde han opptatt når jeg trenger frie hender. 

2. Jeg ser mange med bæresele på butikken, og tenker at jeg selv vil kunne få bruk for det. Vi har en dagligvarebutikk rett borti gata her, som det er 3 min gangavstand til. Hvis jeg skulle trenge å kjøpe noe, så kan jeg enkelt ta han med i bæresele. Denne fra BabyBjörn er ergonomisk og passer fra nyfødt til 3 år. Den har også fire måter å bære på mage og rygg. 

3. Vi har ikke badekar her i leiligheten, så vi må derfor bruke badebalje. Denne fra Stokke kan klappes sammen og tar derfor lite plass når den ikke er i bruk. Perfekt til å oppbevare på det lille badet vårt. 

4. Babygym tror jeg vil bli flittig brukt. Der kan vi jo bare legge han og la han få kose seg. Ser for meg å ha et ala dette fra Skip Hop.


5. Et videokamera tenker jeg vil være et must når vi får et barn og vil dokumentere så og si alt. Jeg har lyst til å filme han like etter at han er født, tiden vår på sykehuset, når vi bader han for første gang osv. Jeg vil bevare de øyeblikkene for alltid. Selv har jeg flere ganger sett på videoer fra da jeg var baby, og synes det var veldig gøy. Jeg tenker at han også vil sette pris på det når han er blitt større. Dette videokameraet fra Panasonic ser ut til å ha gode funksjoner, bl.a WiFi og babymonitor!

6. En sengegavl er jo ikke noe som det er mulig å pakke inn og legge under juletreet, og i likhet med alt annet her, så koster det en del. Men som sagt, dette er ting jeg vil spare til. Har veldig lyst på en sengegavl som denne fra Jysk, så det vil jeg kjøpe når jeg ikke har viktigere ting å bruke penger på. 
 


#ønskeliste #gaveønsker #bursdag #jul #gravid #babyutstyr #baby #babygutt #ungmamma #mamma #mammablogg

Blogger fra linkerunden #2


Mariarokkum.blogg.no


Luria.blogg.no


Karihr.blogg.no


Karenee.blogg.no

Fine blogger! Kommer til å fortsette å linke til forskjellige blogger med jevne mellomrom, så legg gjerne igjen bloggadressen din eller en blogg du liker her :) 

Blogger fra linkerunden


Wossa.blogg.no


Celyys.blogg.no


Heidichic.femelle.no


Martinekristine.blogg.no

Kommer til å legge ut flere blogger etterhvert :-) Hvis du har lyst til å melde deg på kan du gjøre det her!

Linkerunde

Har aldri hatt linkerunde eller noe lignende her på bloggen før, så da burde jeg vel prøve det også! Kanskje jeg samtidig finner noen nye blogger å lese også :) Bare legg igjen link til din egen blogg eller til en blogg du liker! 

Etter mange etterspørsler så skal jeg nå enten lage hårvideo hvor jeg viser hvordan jeg krøller håret, eller en ny sminkevideo. Kanskje begge deler! Usikker på når de kommer på bloggen da, i og med at jeg sikkert må bruke veldig lang tid på redigering osv.

Ønskeliste

I dag er det faktisk akkurat en måned til jeg har bursdag og fyller 17 år! Tror dette må være det første året jeg egentlig ikke ønsker meg så veldig mye, haha. Mye av den grunnen er at jeg nå har hatt jobb i over 1 år og har tjent masse penger selv og kjøpt det jeg har ønsket meg. Det eneste som gjenstår som jeg vet jeg har lyst på og som er ganske dyrt er en jakke fra Canada Goose. Men kan ikke akkurat ønske meg noe som koster ca 6000-7000 kr, men satser på at det blir noen penger til bursdag og jul + en feit lønning rett etter nyttår :) 

Ellers så hadde jeg ikke peiling på hva jeg faktisk skulle ønske meg. Det første jeg kommer på er jo selvsagt penger, eller kanskje aller helst et Visa SpendOn Gavekort som jeg kan bruke overalt. Til og med til å handle på nett! Men synes det passer bedre med penger og gavekort til bursdag. Til jul så blir dette kanskje noe vel kjedelig, så har vært litt rundt omkring på nettbutikker og funnet en god del som er veldig kjekt å få i julegave. Ble mer enn jeg trodde! Så det var visst ikke så vanskelig likevel. 
 


Fudge Hothed Violet LINK // Biosilk Silk Therapy Treatment LINK // Osis Dust It LINK // Tigi Dumb Blonde Shampoo & Balsam LINK // Redken Blonde Glam Color Enhancer LINK

 


Vinrøde Converse i str. 36 LINK // Sølve pumps i str. 35 LINK // Beige uggs i str. 36 LINK // Svarte Jeffrey Campbell sko i str. 36 LINK
Marc by Marc Jacobs Computer Case 13" LINK // Marc by Marc Jacobs Zip Wallet LINK // Marc by Marc Jacobs Henry Glitz Watch LINK

Gratis design med dropdown-meny

Har vært syk de siste dagene, så jeg har brukt mye av tiden på å lage et design til dere! Det er jo ikke spesielt akkurat, egentlig bare ganske enkelt og ryddig - sånn som jeg liker det. Håper dere også liker det  Gå inn på denne bloggen for å finne kodene. Trenger dere forresten hjep med å sette inn deres eget bilde i sidemenyen, så bare spør meg på Facebook eller noe sånt.

Håper jeg ikke har gjort noe feil da, i såfall er det bare å si fra.


 Synes om designet? Skal jeg lage flere?

31 plass

Kjenner jeg får dårlig samvittighet når jeg faktisk lå på 31.plass i Norge i dag blant jenter fra 13 til 17 år, også blogger jeg ikke.. Men selvfølgelig må jeg heller prioritere øving til mattetentamen som vi har i morgen. Jeg har regnet matte i absolutt hele dag. Øynene svir noe sinnsykt og alt jeg kan se når jeg lukker dem er bare masse tall. Skal bli så grusomt godt å bli ferdig med den og engelsktentamen som vi har på fredag. Såå etter det er det langhelg Da skal jeg prioritere bloggen! ...Oh wait, må jobbe også, men skal gjøre mitt beste.

All creds til bildet av meg som ligger på "Norges vakreste same" som gir meg så mye PR, hahaa.

Sov godt!

Blogge for Femelle.no?

Da jeg sjekket mailen min i sted så jeg at jeg hadde fått mail fra Kvinnemagasinet Femelle.no, der sto det at de inviterte meg til å blogge for dem! Altså bytte bloggportal fra Blogg.no til Femelle.no. Kjenner at jeg er usikker siden jeg egentlig liker Blogg.no veldig godt, med tanke på at det er lettvint. Minuset er bare de gangene det plutselig er helt umulig å logge inn.. 

Med Femelle.no som bloggportal skal det visst være litt mer tungvint, hvis man f.eks skal ha header så må man sende den inn til dem og gi dem passordet til bloggen slik at de kan sette den inn. Fordelene skal visst være at jeg får gratis designhjelp, flere besøkende, få hjelpe til som skribent og bli reklamert hvis jeg har blogget om noe interessant. Men det trenger jo nødvendigvis ikke å være sånn.. I tillegg kommer jo bloggen min til å ha annonser, og det går visst ikke ann å kommentere anonymt, noe som vil føre til mindre kommentarer. Hvis jeg da faktisk ikke får noen kommentarer, kommer nok blogglysten til å synke kraftig. Åh hjelp, er så usikker! Bloggen begynner å bety såpass mye for meg at jeg vil ikke gjøre noe som jeg kanskje kan angre på.

Skal, skal ikke? Noen som blogger for Femelle.no?Blogger jeg leser

Bloggdesign

Får stadig vekk en del forespørsler om bloggdesign etter at jeg postet det innlegget hvor jeg lurte på om noen trengte hjelp med design osv. Hjelper dere gjerne, men problemet er bare det at jeg bruker veldig lang tid på hvert enkelt design. Prøver jo å lage de mest mulig unik slik at dere slipper å ha et design som kanskje flere har. Men husk på at jeg bare er sånn "middels" god med HTML-koder, får ikke til all verden.

Det jeg skulle fram til er at nå som jeg har begynt å blogge mer selv, så er det ikke alltid at jeg vil prioritere å sitte i ca 2 timer og lage bloggdesign til noen andre, når jeg kan bruke den tiden på å ta bilder og skrive blogginnlegg til min egen. Eller bare finne på noe helt annet som ikke har noe med blogg å gjøre.

Skal prøve å "hjelpe" så mange som mulig, men det kan hende at dere må smøre dere med litt tålmodighet.. En siste ting; Kontakt meg på Facebook el. hvis jeg har sagt at jeg skulle fikse på bloggene deres! Er så alt for flink til å glemme sånt.

Forslag?


Fikk faktisk vondt i nakken av å se på dette bildet, men var det eneste jeg fant som var "brukbart".

Siden jeg føler at jeg begynner helt fra scratch med bloggingen, så vil jeg så gjerne ha noen forslag om hva jeg kan blogge om. Alt fra personlige ting til sminke. Videoblogger også!:-) Hvis jeg er heldig får jeg vel type 1 kommentar.

Ønskeliste

Er bare noen uker igjen til jeg fyller 16 år nå! Haha, alltid like "gøy" å si det når mange allerede har vært 16 lenge... 
Ikke er julen så alt for langt unna heller. Gleder meg sånn

» iPhone 4S (Hvit)


Herreeguuud, sikler... Neida. Men den jeg har nå er en del herpa, i tillegg så er batterilevetiden helt elendig. Irriterende å må lade den stortsett hver dag. Noe den da ikke blir.

 

» Canon Ixus 230 (Sølv) CHECK √


Har lenge ønsket meg et kamera som er lettvint å ta med seg overalt og som tillegg tar helt greie bilder. Har vært usikker på hvilket, helt til jeg så testen av dette digitalkameraet!

 

» Canon EOS 600D, kamerahus CHECK √ 

Låner nå pappa sin Canon EOS 500D, noe som ikke alltid er så lett. Kan f.eks ikke ta det med meg overalt, siden jeg er ekstra redd for å ødelegge eller skade det. Tror nok at jeg hadde blogget myeee mer hvis jeg har hatt mitt eget... Blir heldigvis ikke så fryktelig dyrt siden jeg bare vil ha kamerahuset. Pappa har kjøpt et sånt stort og fancy objektiv som han bruker hele tiden, så da kan jo jeg bare bruke det lille Canon-objektivet som fulgte med speilrefleksen hans! Lurt.

 

» Converse All Star Canvas Hi.Svarte. (link)


Elsker Converse-skoene! Har lyst på røde og blåe også.

 

» Morroccanoil HårprodukterHåret mitt trenger veldig gode hårprodukter og masse med pleie nå!

 

» Visa SpendOn

Et gavekort som kan brukes hvor som helst, når som helst, til hva som helst! Plusset er at det kan brukes på diverse nettbutikker også.

 

» Penger

Hvem vil vel ikke ha penger?

 

Q: Noen som ønsker seg det samme?

Lyst på nytt design?

Er virkelig blitt hektet på HTML og CSS! Når man først får litt teken på det, blir det faktisk litt gøy (hahaa) og et skikkelig tidsfordriv. Så da kan jeg jo like greit hjelpe noen av dere som vil ha et nytt design, og prøve å gjøre det akkurat slik dere vil ha det. Men ikke noe alt for avansert, siden dette vil ta for lang tid. Jeg lager heller ikke headere eller noe sånt, fikser bare på selve designet. 

Hvis du har lyst på nytt design; bare kontakt meg på facebook HER!:-) Vi hörs.

EDIT; Har dessverre fått mer enn nok etterspørsler nå! Må også få tid til alle.


Silence

 

Har ikke hatt noe lyst til å blogge... Føler meg bare kvalm og uvel.

 

Hva skal jeg blogge om?

 Hei! 

Har fått noen tilbakemeldinger om at jeg må blogge mer. Så hva vil dere egentlig at jeg skal ha her på bloggen da? 
Hjelper mye hvis dere kommer med forslag!:Dinstagram
Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits