Filmanbefaling: Love, Rosie

Jeg ser mye på film og TV-serier, men det er ikke ofte at jeg ser noe som virkelig imponerer meg. Filmen jeg og mamma så på kino i Trondheim, gjorde nettopp det og satte i gang følelser hos meg. Den romantiske komedien "Love, Rosie" må være en av de fineste filmene jeg har sett. Det var litt tilfeldig at vi så denne, det var mye fordi den begynte og sluttet på rette tidspunkt. Vi hadde egentlig ikke planlagt å dra på kino, men trengte å slå ihjel litt tid fram til vi skulle dra med nattoget. Hadde ikke sett trailer før vi så den, og jeg anbefaler å faktisk ikke gjøre det. Jeg tror det at jeg visste så lite fra før, bidro til at filmopplevelsen ble så bra. Jeg satt der og ble våt i øynene flere ganger. Ikke at den var noe særlig trist, det var bare noen scener som var så fine og rørende. Vet ikke om det var hormoner pga graviditeten, eller kun fordi jeg er så svak for kjærlighet. Britene er i hvertfall flink til å lage gode filmer. Blandingen av romantikk og humor var utrolig bra. 

Har forelsket meg helt i Lily Collins og Sam Claflin (han badboyen fra Hunger Games: Catching Fire). Lilly Collins var helt nydelig, og rollen hennes var så sjarmerende og morsom. Sam Claflin sin rolle var bare en søtnos som var lett å falle for. Vil ikke spoile noe særlig.. Men slik som jeg forsto handlingen, så forteller den bl.a at man kan oppleve at livet blir helt "fucked up", uten at det trenger å bety at det ikke finnes håp for fremtiden. Og ikke minst: helst ikke skjul de sterke følelsene. Det kan komme mye godt ut av å ta sjansen, følg følelsene og leve i nuet. Man vet aldri hvor fint man kan få det, før man har prøvd og gitt alt. Etter filmen ville jeg bare hjem til Mo for å kysse og klemme på kjæresten min.. Haha, alt for klissete. Men det fikk meg til å tenke. Det er så viktig å ikke ta alt det gode for gitt. Man får aldri sagt nok til noen hvor mye de faktisk betyr. 

Hvis du liker denne type film; se den på kino!


#film #kino #filmanbefaling #kjærlighet #romantikk #komedie

TV-serier

True Blood

How I Met Your Mother

Criminal Minds


 Once upon a time Unforgettable

Gossip girl


Glee

Bones


Castle

Pretty Little Liars

Game of Thrones

Revenge


The Mentalist


The Big Bang Theory


Dexter

Sherlock Holmes

House

Grey's Anatomy

Merlin

Desperate Housewives

Hellcats

One Tree Hill

90210


The Secret Circle

Ny serie jeg nettopp har begynt å se - love it!! Har sikkert glemt noen, men er disse jeg liker best og/eller ser på nå for tiden. 

Anywhoo, blir nok noen forhåndsskrevet innlegg i blant, synes det er så stress å skal begynne å ta bilder av meg selv osv når jeg kommer hjem fra skolen.. og fortelle om min ganske så "innholdsrike" dag. Nei. Er forresten i lykkeruuuus!  Skal fortelle dere hvorfor i morgen! Hvis jeg får tid til å presse inn et innlegg mellom skolen og jobben.


Har du noen TV-serier å anbefale?

Earcandy

 
Har hørt veldig mye på disse sangene i det siste, noen er gamle og andre litt nyere, uansett; elsker dem!


Veronica MaggioMitt hjärta blöder


Inga kläder


Jag kommer

 

Florence + The MachineCosmic Love


Dog Days Are Over


You've Got The Love

 

AdeleSomeone Like You


Hometown Glory

Set Fire To The Rain

 

Kings Of LeonFrontier City

 

Ellie GouldingYour Song


The Writer


Lights

 

Noen som har musikktips?

Noen tips om YouTube

Siden vår kjære Spotify er nå nesten bare blitt utrolig irriterende (hvertfall for meg), hører jeg nesten bare all musikken på YouTube i stedet. Brukte også WiMP en stund, men vart bare tull med det også... 

Noe jeg synes er veldig lettvint er jo å ha sanger som jeg hører mye på; lagt til i en spilleliste. Alt jeg gjør er å trykke på "+ Legg til i" under videoen, så blir sangen automatisk lagt til i "Se senere". Men man må jo selvsagt ha en brukerkonto der da.


Her ser dere noen videoer som jeg har lagt til i "Se senere". Når en sang er ferdig, begynner den neste i rekkefølgen. Ganske enkelt, og et greit alternativ nå som Spotify er tidsbegrenset. Men regner med at de fleste som har en brukerkonto på Youtube, vet dette allerede. Anbefaler da til dere som ikke har brukerkonto å opprette en.

Noe som jeg i tillegg gjør er å konvertere musikk fra YouTube om til MP3-filer. Da bruker jeg programmet "Free YouTube to MP3 Converter".

 
Dette er så lettvint som du bare får det. Det tar mye kortere tid å "laste ned" musikken, og YouTube har jo stortsett alt av musikk. I tillegg så vet du jo akkurat hva du laster ned og hvordan kvaliteten på lyden er. I for eksempel Frostwire hender det jo at det du har lastet ned har for mye skurring på lyden og er av alt for elendig kvalitet.

For å laste ned "Free YouTube to MP3 Converter" kan du trykke HER. 

Håper dette i hvertfall hjalp noen!:-)

 

The Twilight Saga: Breaking Dawn

Endelig! Gleder meg vilt til å se premieren på kino!! Har vært ekstremt slurven med å komme meg på premierer de siste årene... Eller kino generelt. Finner liksom ikke tiden. Men denne filmen jeg se. Vel, beklager for elendig blogging og randome innlegg, men er ikke så mye jeg kan gjøre uten kamera, og likevel har jeg så lyst til å blogge... 

 

Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits