Vinn gavekort fra Name it!

De klærne som jeg ville gi bort, de har jeg nå gitt til en venninne som fikk en liten gutt i april. Her på bloggen skal jeg heller gi ut et gavekort på 500 kr fra Name it! Der har de jo fine barneklær til begge kjønn helt opp til 12 år, så jeg håper og tror det er mange av dere som kunne ha hatt bruk for det :-)

Det eneste du trenger å gjøre er å trykke inn HER til Name it sin nettbutikk og finn de klærne du liker best. Deretter kommenterer du dette innlegget hvor du linker til klærne! Husk å skrive fullt navn og e-post. Jeg kommer til å trekke helt tilfeldig blant kommentarene! 

GIVEAWAY: Gavekort fra Jollyroom.no

Jeg har nå fått muligheten til å gi noe til en heldig leser! Er så glad for det, og det passer jo perfekt nå i denne juletiden. Som dere sikkert har skjønt fra overskriften, så er det et gavekort fra Jollyroom.no. Det vil jo være mest aktuelt for dere andre som er gravide eller mødre. Men dere som ikke er det, har kanskje noen i familien eller en venn som dere kan gi det til? Så lenge dere kjenner noen som har barn mellom 0 år og opp til 12 år :-)

Vil prøve å få til en giveaway som passer for alle leserne mine senere, men i første omgang ville jeg at det skulle være noe fra en barnebutikk. Jeg vet jo selv hvor mye penger som går til babyutstyr, så håper dette kan komme godt med for noen!Dette er en av de nettbutikkene jeg er mest innom. Det er jo ikke rart med tanke på hvor mye fint de har! Vil tro jeg ikke er den eneste gravide som har fått helt shoppingdilla på babyting. Alt av nødvendig utstyr skal helst være tipp topp og best i test, og det vil du finne her. De har også alt av dekor og møbler til barnerommet, noe som jeg gleder meg veldig til å innrede. Leker hadde jeg drøssevis med som barn selv, så lillegutt skal få det minst like moro! Det eneste kjipe er å se alle dukkene og det rosa tilbehøret, men kanskje han vil leke med dukker selv om han er gutt? Haha, krysser fingrene for det. Selv lekte jeg minst like mye med biler og tog, som med dukker. Hadde dog en helt spesiell kjærlighet for Baby Born. 

Håper dette faller i smak hos noen av dere! Hvis du ikke trenger det selv, så kan du jo gi det til noen i julegave ♡ Egentlig mer morsomt å gi enn å få, synes nå jeg da.

For å delta må du:

1. Like facebooksiden til bloggen her og facebooksiden til Jollyroom.no her. [Hvis du vil følge de på Instagram, så finner du dem her: @jollyroomno.]

2. Deretter må du like denne delingen. Da blir det enkelt for meg å se hvem som har deltatt :-) 

3. Tilslutt kommenterer du dette blogginnlegget med navn og e-post! Det er disse kommentarene jeg kommer til å trekke mellom. Skriv gjerne også litt om hvorfor du vil vinne dette gavekortet ♡ Lykke til!


#giveaway #konkurranse #julegave #gave #jollyroom #jollyroomno #gravid #graviditet #svangerskap #baby #babyutstyr #barnerom #babyleker #barneleker #babygutt #ungmamma #mamma #mammablogg

Vinneren av giveaway

  • Postet: 24.02.2012 ・ Kl. 19:40
  • Kategori: Giveaway

Har nå fått trekt ut på random.org hvem som får alle produktene! Vinneren ble:

Nr.27! Som er Eline Gaustad  

Blogglisten

Giveaway

Det jeg skal gi bort til en av dere fra www.karma.no er dette:
MB Raspberry Body Scrub // Waterclouds Repair Hairmask // MB Seaweed Cleansing Lotion // MB Seaweed Cleansing Soap // Waterclouds Repair Shampoo // MB The Moisture Magnet 


Waterclouds er et svenskt merke som nylig er blitt lansert her i Norge. Selv hadde jeg aldri hørt om det før, men alle de kjente merkene har jo også vært helt ny på markedet en eller annen gang, så er vel verdt å prøve det! Har funnet det på noen svenske og finske blogger osv, er tydeligvis mer kjent i de landene. Du kan lese mer om det her. I tillegg har hedda.blogg.no nylig skrevet litt om det her.

Må vel også gjøre noe "kult" da, så for å være med må du trykke på 'liker' nederst i innlegget og like Facebook-siden til www.karma.no HER! Så skriver du bare i kommentarfeltet at du har gjort det + e-posten din eller det fulle navnet ditt slik at jeg kan kontakte dere på Facebook. Kommer til å trekke helt tilfeldig blant kommentarene på fredag i neste uke:-) 

Avsluttet.

Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits