Interior inspo

De siste dagene har jeg våknet til grått vær og følt at sommerfølelsen har blitt skutt og gravlagt. Ikke for å være negativ og sånt, men jäklar for en drittsommer vi har her i nord. Jeg klarer ikke helt å ha troen på at været kommer til å bli så mye bedre heller. Når det faktisk ikke er grått, slik som akkurat nå, så er det uansett ikke varmt nok til å kose seg skikkelig utendørs.

Når det da blir så mye "innetid", så tenker jeg konstant på å få oppgradert leiligheten litt. De endringene som krever energi og masse penger, det blir en stund til. Tenker først og fremst på interiør. Det er vel bare såå typisk unge mødre å være opptatt av interiør. Jeg ser det overalt på Instagram, alle og enhver. Interessen er mammating og interiør - og jeg er visst en av dem. Eller interiørdelen synes ikke, for jeg har rett og slett ingenting spesielt fint interiør å vise frem. I hvertfall ikke noe som det ikke finnes 1 milliard bilder av fra før av (les: Omaggio vase). Men faktisk så sitter jeg nesten daglig og ser på "interior inspo", og har lyst på så og si alt. Nå må jeg bare spare opp penger slik at jeg får ordnet noe stæsj til høsten. Denne (link) nettbutikken har masse jeg kunne ha tenkt meg! 

Da jeg bodde på jenterommet, så ville jeg ha det så lyst og feminint som mulig. Alt skulle liksom være lysegrått og hvitt, men det har jeg fått helt avsmak for. Nå skal det være mer kontraster, og detaljer i kobber, gull, trehvitt, teak og grå eik. Blir litt for mye med alt blandet sammen, men å innrede med noen av de fargene er så stilig! Striper og grafisk mønster har jeg virkelig fått sansen for også. 

Bildene er pins fra interiør-boarden min på Pinterest! Disse og flere bilder kan du finne HER.

Pyntet til jul

Hei og god kveld! Sitter for øyeblikket med trøtte øyne og klar til å legge meg. Sto ikke akkurat opp tidlig i dag, men dagen har gått i ett og har gjort en del. Dagen startet på sykehuset, hvor jeg og Rolf Martin var på omvisning på fødeavdelingen. Følte oss litt som to små drittunger når vi kom dit og møtte en hel gjeng med andre og litt eldre par. Haha, neida. . Vi så kanskje ikke så veldig ung ut. Er ihvertfall glad for at vi har vært der nå og vet hvordan det ser ut der! Fikk også vite hva vi trengte å ha med til barselsoppholdet, noe som er minimalt. Jeg trodde det var mer, fordi jeg ser jo overalt på andre blogger osv at de pakker en del med i fødebagen. Jeg kommer nok til å pakke noe mer enkelt. Nok om det. Enda en stund til jeg trenger fødebag. 

Senere dro vi å svidde av en del penger på juletre og julepynt til leiligheten. Vi valgte hvitt juletre av plast, og ble veldig fornøyd med det! For meg var det ikke nøye om det var hvitt eller grønt, så jeg lot Rolf Martin bestemme. Det er faktisk han som har plukket ut all pynten også, noe som er helt greit når vi har lik smak. Stoler på at han vet hva han driver med, haha. Julestjerne i en fin potte hadde jeg ikke engang tenkt på å kjøpe, men det insisterte han på at vi måtte ha. Skjønner nå hva han mente :-)Julestemningen er på topp ♥ Skal vise mer bilder av hele leiligheten senere! Først må vi bare få ryddet grundig og vasket osv på de andre rommene.


Har en giveaway på bloggen nå, så hvis du vil delta kan du gjøre det HER!

Endelig fått sofa og gjesterom

I dag kom endelig sofaen vår etter noen ukers venting! Pappa brukte flere timer på å få den montert, mens jeg og Rolf Martin fikk fikset med andre småting og gjorde gjesterommet helt ferdig. Senga som vi har brukt som midlertidig "sofa", står nå på gjesterommet klar til bruk. Er så fornøyd med resultatet. Sofaen passet perfekt inn og alt ble så fint! Nå er leiligheten så godt som ferdig innflyttet. Mangler bare gardiner, og et speil og noen hyller i gangen. Senere må vel også babysengen komme på plass på soverommet vårt, men det haster jo ikke :-)


Tydelig at det er Macbook som gjelder. Viktig å få med. 


Her har jeg også fått hengt opp litt av de fineste klærne til lillegull. 


Fått litt mer system i "innhuket" i veggen. 

Skal få lagt ut mer bilder av hele leiligheten senere! Må bare først få ryddet mer osv. Gleder meg til å ha alt 100% på plass. 


#bolig #interiør #hjem #leilighet

Vår egen leilighet

Da kan jeg endelig senke skuldrene og sette av tid til å skrive dette innlegget. Jeg har lenge hatt lyst til å blogge, men den siste perioden har vært stressende og gått i ett. Jeg har jobbet veldig mye, og etter jobb har jeg vært mye sliten og trøtt. I tillegg har det vært mye som har foregått, men nå har ting falt mer på plass. 

Etter å ha nærmest bodd hos kjæresten min og svigerfamilien en god stund, så har vi endelig flyttet ut og fått vår egen leilighet nært Mo sentrum! Det føltes helt riktig når vi uansett hadde kommet til det stadiet hvor vi kunne være mye sammen uten å bli lei og ville sove sammen hver eneste natt. I tillegg er det godt å ha sitt eget hjem hvor man får stelle og styre som man selv vil. Etter å ha vært kjærester i 5 år, så var det ikke noe problem å bestemme oss for å nå bli samboere. I tillegg ville vi bo i gåavstand til XXL hvor vi begge jobber og til Campus Helgeland i sentrum hvor kjæresten min nå har begynt å studere. Vi vet også at det økonomiske vil gå bra. Jeg har friår fra skole og muligheten til å jobbe mye, og kjæresten vil få stipend/lån og jobbe ved siden av. 

Det å finne en fin leilighet med bra beliggenhet har gått over all forventning, men vi ville jo aldri ha klart det alene. Foreldrene mine fant ut at det aller beste ville være at de kjøpte en leilighet som vi kunne leie av dem. De har da gått på visninger og vært på utkikk etter den perfekte leiligheten for oss, og tilslutt fant de den og klarte å få kjøpt den! Jeg har virkelig verdens snilleste og mest hjelpsomme foreldre. De har brukt mye tid og energi på å få dette til. Det ble litt problematisk med forkjøpsretten på leiligheten, men det kunne bestemoren min hjelpe oss med. Så nå har hele familien min vært så utrolig behjelpelig og stått på for å få dette til. Etter at vi fikk leiligheten har også innflyttingen gått som smurt, da familiene våre har fikset med alt mulig. Det eneste vi nå mangler her er sofa, sofabord, vask/tørk kombimaskin og noe småting. I tillegg har vi en del klær vi må få på plass i den fine skyvedørsgarderoben! Føler meg allerede som hjemme og det blir nok bare mer og mer koselig her etterhvert. Jeg må selvfølgelig slenge med noen bilder av leiligheten, men kommer til å legge ut flere senere når vi har fått alt på plass og er helt ferdig innflyttet. 


Elsker IKEA-kjøkkenet ♥


Vår midlertige "sofa" er 120 seng, som vi da senere skal sette på gjesterommet når vi har fått sofaen. Gadd ikke å ta bilde av det rommet, når det uansett bare står noen pappesker og litt rot der nå. Som sagt, så kommer det flere bilder senere når alt er på plass!


I hjørnet hvor skittentøyskurven nå står, kommer det snart en vask/tørk kombimaskin.

Vi trengte ikke å gjøre noe som helst med leiligheten før vi flyttet inn, da den ble total renovert i 2012. Oppussingen er også nøye og fint gjennomført. Det eneste vi kommer til å gjøre noe med senere, er å fikse på den innglasserte balkongen. Her vil jeg få byttet ut rullegardinene, få lagt gulvklosser og male veggen. Etter det kan vi jo også få et salongsett der og gjøre det til et koselig oppholdsrom. Den burde jo absolutt bli tatt i bruk om sommeren, når vi faktisk har dør rett ut til plenen. Foreløpig blir den bare brukt til å oppbevare syklene våre og tørkestativet.

Jeg skulle gjerne ha tatt bilde av soverommet også, men det er noen som bare har latt flyttelasset med klær ligge slengt i en dunge på gulvet.. Bortsett fra det, så må jeg si at han er veldig flink til å rydde og vaske. Han liker ihvertfall å ha det fint og på stell i resten av leiligheten, så denne samboertilværelsen vil nok gå bare bra :-)

Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits