Bilder fra høstturen

På grunn av jobb i helgen ble det plutselig ikke tid til å blogge noe. Og i går hadde vi skole til 4, så la meg for å sove med engang jeg kom hjem og sov til langt ut på kvelden. Dagene går sååå fort... Uansett, her er bildene. Ikke at de er så veldig bra, tok ikke så mange. Har lånt noen fra andre også, så det er en blanding av randome iPhone-bilder og bilder fra digitalkameraet mitt. 

Bilder fra teltturen

Har ikke fått gjort ferdig dette innlegget før nå siden jeg har jobbet i helgen, og ikke har kommet meg inn på blogg.no... Prøvde også å få med mest mulig bilder, noe som tok sin tid.


Snikbilde like før start.

Robertoo, og meg i bakgrunn der, haha.


Huldra på tur.. I mitt forsvar så fulgte jeg ikke med, og visste ikke at jeg ble tatt bilde! Haha:PP


Vi lagde den beste kuldegropa.
Verste håret..

Hahah, guud.. Glad i pøls.
Samene måtte jo såklart sove i en iskald lavo :PPp Stakkars. 


Flott med dugg på linsa..Haha, meg på ski...  

Alt i alt var det en herlig tur! Kjenner at jeg faktisk gleder meg til flere turer 

Klar for telttur med klassen!

Kødda, har såvidt begynt. Hater å pakke, spesielt til en telttur på fjellet om vinteren. Er livredd for å ta med meg alt for lite klær, sånn at jeg kommer til å ligge å pines av kulde i soveposen om natten - noe jeg gjorde på en telttur om sommeren... 


Skibuksen, skihanskene og skiskoene kjøpte jeg faktisk i dag! I tillegg til helt nye ski og skistaver. Om ikke lenge er jeg den nye Therese Johaug. Kameraet er forresten viktig å få med, må vise dere at jeg har tenkt å ta masse bilder og lage et råkult innlegg når jeg kommer hjem fra turen 

Vet at jeg er veldig dårlig til å ta bilder av meg selv osv, er bare ikke helt vant til det. Er i grunn ikke typen som akkurat trives foran et kamera, men skal skjerpe meg! Når man har en personlig blogg må man jo kanskje helst ha masse bilder av seg selv. Men nå er det vel på tide å få alt pakket og klart til i morgen! Kanskje jeg rekker å poste et forhåndsskrevet innlegg i morgen tidlig før jeg drar:*

Skuulen


Frida og Karoline.


Robert og Anton. (og meg da som sitter der, er super aktiv.)

Sandra og Karoline.
Guttaaa.


Dat ass!


Søtnos.

Haha, de hadde det bra gøy med kameraet mitt. De hadde i tillegg filmet, men det ble ikke lyd på den.. så hele vitsten var egentlig borte da. Må ha vært den desidert slappeste gymtimen vi har hatt. IF1B på sitt beste

Idrettsfag

Har fått en del spørsmål om idrettsfag, så i stede for å svare hver og en av dere så lager jeg heller et innlegg:-)

Det som er litt komisk er jo at jeg ikke akkurat er stereotypen til å gå den linjen. Jeg trener ikke på fritiden, hvis jeg da ikke har en "periode" jeg virkelig tar tak. Og hvis jeg blir tvingt med av kjæresten. Ikke er jeg spesielt god i noe heller, kan bare en del "grunnleggende". Så nei, vil ikke si at det akkurat er et høyt nivå. Det jeg synes om idrettsfag så langt er at det er... skole? Fin skole, greie folk, flinke lærere, mye lekser osv. 

Timeplanen min:

Vi har 10 timer gym i uka, 5 timer med topp/breddeidrett og 5 timer med aktivitetslære. I 5.timene har vi lunsj, bortsett fra på tirsdag hvor vi egentlig ikke har det, men har det likevel, haha. I de 2 siste timene på tirsdag og de 2 første på fredag har jeg faktisk sørsamisk som andre og fremmedspråk. Tirsdag er den korteste og eneste dagen med bare tørr og kjedelig undervisning, altså uten gym. Er også den dagen jeg er mest trøtt. Eller.. jeg er egentlig trøtt hver dag. Men hadde sikkert vært det uansett hvilken linje jeg hadde gått. Onsdag er den lengste dagen og varer til 4. De andre dagene varer egentlig til 3, men vi får som regel dra i halv 3 tiden for å rekke bussene som går da. 

Selv var jeg veldig usikker på hvilken linje jeg skulle gå. Valget var mellom allmenn og idrettsfag. Idrettsfag var det som fristet mest, men følte at jeg ikke kom til å passe inn og kom til å være mye dårligere enn alle andre. I tillegg ville foreldrene mine at jeg skulle gå allmenn. Begynte først på allmenn, men var lite begeistret og klarte ikke å slutte å tenke på at jeg faktisk kunne ha gått idrettsfag, siden jeg faktisk kom inn der også (fikk velge 2 ganger). Fikk snakket med rektoren på Moheia etter 3 dager, og ble flyttet til Mjølan samme dagen. Så hvis du begynner på en linje som viser seg å være helt feil for deg, får du som regel byttet. Men hvis du har valget mellom allmenn og idrettsfag, så må du huske på at det er lengre skoledager på idrettsfag enn på allmenn. Så du må være villig til å "slite" deg gjennom det. Vet også om noen som har mye trening på fritiden, som ikke orker å ha så mye trening på skolen i tillegg. Enten har de byttet linje nå, eller så vil de i alle fall bytte linje. Men dette er jo veldig forskjellig fra person til person. Andre elsker jo å trene og får stortsett aldri nok av det. Man kan også være sånn som meg, og bare trene på skolen og sove sykt mye på fritiden, haha... Men uansett, ikke vær redd for å ikke være "bra" nok. Du blir nok mest sannsynlig tatt godt i mot av både medelever og lærere. Du skal bare tenke på hvor du tror du kommer til trives best. Gå etter magefølelsen din, og ikke la andre bestemme for deg. Ikke gjør den typiske feilen med å følge etter venninnene dine heller. Er det ingen du kjenner som skal gå den linjen du har lyst til å gå, gjør det jo ingenting. Nye venner får man aldri nok av.

Vet ikke helt om jeg fikk med alt dere lurte på, så bare spør hvis det er noe mer!

Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits