Black Friday - Tilbudstips

I går kveld fant jeg ut at jeg måtte lage et innlegg relatert til Black Friday. Det har jo tatt helt av i Norge nå, og det er vel kommet for å bli. Handelsstanden koser seg nok stort med det! Men vi som handler blir jo selvfølgelig fornøyd så lenge vi kan spare litt på julegaveshoppingen :-)

Håper tipsene kan komme til nytte, fordi jeg satt faktisk oppe til kl.5 i natt for å få det ferdig. Haha, gir meg ikke før jeg er helt fornøyd.. Så det vart 4-5 timer søvn på meg, og nå skal jeg straks dra på jobb på XXL Sport. Der har vi også mange gode tilbud i dag, så kom innom! På XXL.NO kan du se en oversikt.


 

BABYSHOP.NO -
25% RABATT PÅ (NESTEN) ALT MED KODEN: BABYFRIDAY

1. Lillelam lue // 2. Paraplyvogn // 3. Vognpose // 4. Lekekiste // 5. Barnematskål

(Affiliatelenker)

  

- NELLY.COM -
20% RABATT PÅ (NESTEN) ALT MED KODEN "BLACK20"1. Festkjole // 2. Selvbruning // 3. Klokke // 4. Parkas // 5. Festsko // 6. Contour kit // 7. Duftlys // 8. Boots

(Affiliatelenker)

 

- ROOM21.NO -
HANDLE FOR 3000,- & FÅ 500,- I RABATT
+ FRI FRAKT


1. Marmor skjærebrett // 2. Kopp med bokstav // 3. Taklampe
// 4. String vegghylle // 5. Kleskurv // 6. Sofabord // 7. HAY stol

(Affiliatelenker)

 

FLERE NETTBUTIKKER MED BF-TILBUD:

- NLYMAN.COM -
20% rabatt på alt med koden "Black20"
Klær, sko og tilbehør til menn.

- COOLSTUFF.NO -
Tilbud på noen morsomme produkter!
HER finner du oversikten.

- ELLOS.NO -
Tilbud på forskjellige varer til kvinner, menn og barn!
HER finner du oversikten.

- LEKMER.NO

Tilbud på leker, utstyr, klær og sko til barn!
HER finner du oversikten.

- PRISGUIDE.NO -
HER ligger det en oversikt over alle tilbud som finnes på nett i dag!

Gavetips til morsdag

Som de fleste sikkert allerede vet om (?), så er det jo morsdag på søndag! 8. februar burde alle mødre få litt ekstra oppmerksomhet. Selv er jeg dårlig som datter og har egentlig aldri brydd meg om morsdag og farsdag. Men det har aldri virket som om foreldrene mine har brydd seg noe om det uansett. De har jo lagt opp til det selv med å være så likegyldig. Familien min er litt typisk sånn.. Vi gjør ikke alt det som normale folk gjør. Det er noe av det som er litt sjarmerende med oss da, haha. Regner med de vet at jeg er glad i dem likevel! Jeg brukte i hvertfall å lage søte kort på barneskolen når alle andre gjorde det. Usikker på om jeg faktisk husket på å gi de eller om de ble glemt igjen da.. Skal skjerpe meg nå. Det er jo bare koselig at vi har dager hvor vi hedrer foreldrene våre. 
Det fortjener de!

Har funnet noen produkter som kan være fine morsdagsgaver. Hvis man da vil legge litt ekstra penger i en gave til moren sin. Noe selvlaget, blomster, kake e.l vil jo også være veldig trivelig å få i gave. Men synes ikke det er nok med å legge ut bilde på Instagram med en søt tekst, også har ikke moren Instagram engang og får ikke sett det.. Haha. Du skjønner.


Adlinks: 1. Dermalogica anti age-startsett > HER <  //  2. Voluspa duftlys > HER < (Elsker disse duftlysene!)
3. Real Techniques sminkekoster > HER <  
4. Kari Traa overdel > S, M, L (- 30 % rabatt) //  5. Kari Traa underdel > M, L, XL < (- 30 % rabatt)
6. Skjerf i 100% lammeull > HER <  //  7. Exentri EX kortmappe > HER <  
8. Snö of Sweden perleøredobber > HER <  //  9. Snö of Sweden armbånd > HER <
10. Voluspa duftpinner > HER <  //  11. Ole Henriksen gavesett > HER < Kanskje jeg rekker å bli mor selv like før eller på selve dagen? Eller, synes egentlig gravide kan få bli regnet som mødre. Da kan jo jeg også få litt ekstra oppmerksomhet av kjæresten den dagen uansett? ♥ Det kan jo i tillegg være som en liten "trøst" for at jeg enda ikke har fått babyen min..  


Adlinks: 1. Mama Bee body butter > HER < (- 30 % rabatt)  
2. Mama Bee kroppsolje > HER < (Har denne selv, og synes den er veldig god! Den kan også brukes på babyen.)
3. Mama Bee fotkrem > HER <  //  4. Mama Mio brystkrem > HER <  
5. Mama Mio strammende serum > HER < (- 40 % rabatt)

 


 #gavetips #gaver #morsdag #mor #gravid #graviditet #svangerskap #mamma #ungmamma #mammablogg

Quotes about pregnancy

Jeg har tidligere postet et innlegg med "quotes about confidence" her, og måtte bare lage et innlegg med noen fine "quotes about pregnancy" også. Gode sitater får meg alltid til å tenke, undre, reflektere - og minner meg på det som helst ikke skal bli glemt. Dette passet fint nå som jeg stadig glemmer at jeg faktisk er gravid, og ikke føler det som like "stort" lenger. Ikke misforstå, jeg mener bare at jeg på en måte har blitt så "vant til det". Jeg vet kjønnet, jeg vet hva han skal hete, og kjenner stadig masse bevegelser uten å tenke over at det faktisk ligger et lite menneske inni meg. Andre kan si "ååh, tenk at du har baby i magen", og jeg tenker "hmja, har visst det". . Jeg har nok havnet i "ventemodus" og lever som normalt, og uansett hvor mye jeg prøver, så vil det nok ikke gå helt opp for meg før han faktisk er født. Selv om han har fått navn, så sier jeg fortsatt "ungen" eller "babyen", og det fordi det er helt rart for meg å si "han Theodor". Hvem er egentlig han? Jeg aner faktisk ikke. Han er ikke helt virkelig enda.


 


/ Bilder fra weheartit.com og quotes fra corcell.com.

#quotes #sitater #gravid #graviditet #svangerskap #baby #babygutt #ungmamma #mamma #mammablogg

Quotes about confidence 

  / weheartit.com


 

 

 

 

 

 / weheartit.com


 

 


 


#quotes #confidence #selvtillit

My bucket list - Check √

Jeg har vært mye trøtt og sliten de siste dagene, så har derfor ikke fått blogget som planlagt. Begynner å bli litt bedre nå, og skal bruke dagen i dag på å hente meg selv inn og kanskje få blogget ordentlig. Men først må jeg få gjort noen forskjellige ærender, bl.a dra på NAV og bli trygdesnylter. Neida, skal få ordnet alt med fødselspermisjonen fra jobb, som jeg vet har veldig lang behandlingstid. Skal kanskje dra å bestille barnevogn også, slik at jeg er sikker på at jeg har den klar til lillegull kommer. Lurt å gjøre alt i god tid før. 

Sent i kveld skal jeg dra å hente Rolf Martin på flyplassen. Han har vært bortreist på kurs i forbindelse med jobben. I mellomtiden har bestevenninnen min overnattet her den ene natten og søsteren min lå her i natt. Trives absolutt best i leiligheten med koselig selskap rundt meg. Er vel egentlig ikke innafor å savne kjæresten etter bare tre dager, men så er jeg jo ikke helt normal heller. Blir så trivelig når han kommer hjem og kaster skittentøyet sitt overalt enn oppi skittentøyskurven.. Eller i stedet for å faktisk vaske det. Kjærleik. 
/ Bilder fra Weheartit.com

Det siste har jo ikke skjedd helt enda, men ikke så veldig lenge igjen nå ♥ Fryder meg over å se noe av det jeg allerede har gjort og fått opplevd i mitt 18 år lange / korte liv. Det er fortsatt mye igjen å oppleve, men heldigvis har jeg et langt liv foran meg og god tid. 


#inspirasjon #bucketlist #beforeidie #gravid #mammablogg

Tattoo Inspo


Hvordan lage og legge ut gif-filer på bloggen

Siden det var noen som lurte på hvordan man legger ut gif-filer på bloggen, kan jeg bare forklare ganske enkelt steg-for-steg hvordan du lager gif og hvordan du legger filen ut på bloggen.


For å lage gif er Photoscape alt du trenger, hvis du ikke har det kan du laste det ned her


Når du har laget den laster du den bare opp på tinypic.com, deretter tar du koden som ligger i "HTML for Websites"-feltet.


Så er det det å legge koden inn i innlegget. Du kan ikke lime den rett inn, du må først trykke på "HTML av/på" nederst i hjørnet, altså slik at HTML-kodene synes. (Sikkert en selvfølge for noen, men kanskje litt fjernt for andre). Da kan du lime den inn i innlegget, og da har du gif-filen din klar til å publiseres. Det var det 

Håper det var til hjelp!

Before I die

 

'

Marilyn Monroe

"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes,
I am out of control and at times hard to handle.
But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell
don't deserve me at my best."

"I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go, things go wrong so that you appreciate them when they're right, you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together.""Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."

 

"If you're gonna be two-faced at least make one of them pretty."

"When it comes down to it, I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I'm already better than them."

"Ever noticed how 'What the hell' is always the right answer?""Beneath the makeup and behind the smile I am just a girl who wishes for the world."

"A girl doesn't need anyone who doesn't need her."

"I don't mind living in a man's world, as long as I can be a woman in it."

 

"A career is wonderful, but you can't curl up with it on a cold night"

 

"This life is what you make it. No matter what, you're going to mess up sometimes, it's an universal truth. But the good part is you get to decide how you're going to mess it up. Girls will be your friends - they'll act like it anyway. But just remember, some come, some go. The ones that stay with you through everything - they're your true best friends. Don't let go of them. Also remember, sisters make the best friends in the world. As for lovers, well, they'll come and go too. And baby, I hate to say it, most of them - actually pretty much all of them are going to break your heart, but you can't give up because if you give up, you'll never find your soulmate. You'll never find that half who makes you whole and that goes for everything. Just because you fail once, doesn't mean you're gonna fail at everything. Keep trying, hold on, and always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life is a beautiful thing and there's so much to smile about."

Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits