Arkiv måned: januar 2012

Sminkevideo #2

Etter mye slit og banning har jeg endelig klart å poste den. Bare med helt elendig kvalitet da.. jaja. Bedre enn ingenting.

Kleint at jeg sitter å smiler til kameraet uten sminke i starten, jadaa.

Har fortsatt Chanel Matte Lumière som jeg brukte i den forrige, men kjennes ut som om jeg har på meg en maske når jeg har den klint ut i ansiktet. Så en foundation fra Maybelline som gir et naturlig resultat funker helt greit til min hud. Ser ikke vitsen med å kjøpe en svindyr en da, som sikkert gir samme resultat. Concealeren og diplineren fra Maybelline er blitt favoritter. Har i tillegg lagt min elsk på Too Faced Chocolate Soleil og Too Faced Primed & Poreless. 

Wants: Makeup

Blir nok bare et forhåndslaget innlegg i dag. Har hatt en rimelig dårlig dag, så skal bare rydde rommet, se en film e.l og legge meg etterpå.


 1. ELF - Powder Brush

2. ELF - Stipple Brush

3. The Balm - timeBalm Concealer

4. The Balm - timeBalm Face Primer

5. The Balm - timeBalm Foundation

6. Glo Minerals - Protective Liquid Foundation (Satin)

Kommer til å lage flere "Wants"-innlegg som jeg kommer til å poste helt tilfeldig. Er bare masse ting jeg har lyst på osv.

Idrettsfag

Har fått en del spørsmål om idrettsfag, så i stede for å svare hver og en av dere så lager jeg heller et innlegg:-)

Det som er litt komisk er jo at jeg ikke akkurat er stereotypen til å gå den linjen. Jeg trener ikke på fritiden, hvis jeg da ikke har en "periode" jeg virkelig tar tak. Og hvis jeg blir tvingt med av kjæresten. Ikke er jeg spesielt god i noe heller, kan bare en del "grunnleggende". Så nei, vil ikke si at det akkurat er et høyt nivå. Det jeg synes om idrettsfag så langt er at det er... skole? Fin skole, greie folk, flinke lærere, mye lekser osv. 

Timeplanen min:

Vi har 10 timer gym i uka, 5 timer med topp/breddeidrett og 5 timer med aktivitetslære. I 5.timene har vi lunsj, bortsett fra på tirsdag hvor vi egentlig ikke har det, men har det likevel, haha. I de 2 siste timene på tirsdag og de 2 første på fredag har jeg faktisk sørsamisk som andre og fremmedspråk. Tirsdag er den korteste og eneste dagen med bare tørr og kjedelig undervisning, altså uten gym. Er også den dagen jeg er mest trøtt. Eller.. jeg er egentlig trøtt hver dag. Men hadde sikkert vært det uansett hvilken linje jeg hadde gått. Onsdag er den lengste dagen og varer til 4. De andre dagene varer egentlig til 3, men vi får som regel dra i halv 3 tiden for å rekke bussene som går da. 

Selv var jeg veldig usikker på hvilken linje jeg skulle gå. Valget var mellom allmenn og idrettsfag. Idrettsfag var det som fristet mest, men følte at jeg ikke kom til å passe inn og kom til å være mye dårligere enn alle andre. I tillegg ville foreldrene mine at jeg skulle gå allmenn. Begynte først på allmenn, men var lite begeistret og klarte ikke å slutte å tenke på at jeg faktisk kunne ha gått idrettsfag, siden jeg faktisk kom inn der også (fikk velge 2 ganger). Fikk snakket med rektoren på Moheia etter 3 dager, og ble flyttet til Mjølan samme dagen. Så hvis du begynner på en linje som viser seg å være helt feil for deg, får du som regel byttet. Men hvis du har valget mellom allmenn og idrettsfag, så må du huske på at det er lengre skoledager på idrettsfag enn på allmenn. Så du må være villig til å "slite" deg gjennom det. Vet også om noen som har mye trening på fritiden, som ikke orker å ha så mye trening på skolen i tillegg. Enten har de byttet linje nå, eller så vil de i alle fall bytte linje. Men dette er jo veldig forskjellig fra person til person. Andre elsker jo å trene og får stortsett aldri nok av det. Man kan også være sånn som meg, og bare trene på skolen og sove sykt mye på fritiden, haha... Men uansett, ikke vær redd for å ikke være "bra" nok. Du blir nok mest sannsynlig tatt godt i mot av både medelever og lærere. Du skal bare tenke på hvor du tror du kommer til trives best. Gå etter magefølelsen din, og ikke la andre bestemme for deg. Ikke gjør den typiske feilen med å følge etter venninnene dine heller. Er det ingen du kjenner som skal gå den linjen du har lyst til å gå, gjør det jo ingenting. Nye venner får man aldri nok av.

Vet ikke helt om jeg fikk med alt dere lurte på, så bare spør hvis det er noe mer!

Planer til sommeren

Har allerede begynt å planlegge sommeren 2012. Da skal jeg blant annet til TYRKIA igjen, den 29. juli sammen med kjæresten min og familien hans! Sist sommer var jeg i "partybyen" Alanya, men nå skal vi til "stille og rolige" Side. Gledees veldig! Blir sikkert kjempe koselig

Hotellet vi skal bo på heter Pegasos Resort og skal visstnok være veldig populært. I tillegg er det en del av Pegasos Planet/World som består av hele 3 hoteller! Vi kan bevege oss fritt mellom alle de hotellene så mye vi vil. Eneste er at vi må spise på det hotellet vi ligger på, siden det er all inclusive. Betaler forresten for turen helt selv, hele 12 000 kr! Meget stolt av meg selv, haha. Er mye penger, men garantert verdt det siden vi skal bo på "deluxe suite" som er det beste de har :DAlle tre hotellene. Som dere kan se så ligger vårt hotell i midten! 

Har også planlagt å kanskje dra en tur til Stavanger med familien min uka før jeg drar til Tyrkia. Søskenbarnet mitt skal gifte seg, men det som er så synd er at bryllupet er 28.juli, dagen før jeg reiser. Kan hende at jeg ikke rekker det da..


Flere som skal til herlige Tyrkia til sommeren?

Trenger døgnrytme..

Har som vanlig tatt meg en veldig lang lur i dag, noe som da fører til at jeg er lys våken i den tiden jeg egentlig skulle ha ligget krøllet sammen under dyna i dyp søvn. 

Siden jeg først er våken kan jeg jo bruke tiden min på å tenke at jeg burde rydde rommet, tenke på at jeg burde finne fram klær til i morgen, og tenke på at jeg egentlig burde legge meg uansett. Og mens jeg tenker på alt det skal jeg ligge her:Med hårkur i håret. 

Kjøpte forresten en ny i går siden min Redken All Soft har gått tom. Nemlig denne:
MoroccanOil - Intense Hydrating Mask

I morgen er det fullt kjør med snowboard på Skillevollen. Grugleder meg siden det sikkert blir gøy, men er så jævlig dårlig og alle andre er sykt gode.. Tar med meg digitalkameraet da, så jeg kan jo kanskje bare sitte på siden og ta bilder og filme litt. Hehh. 
Blogges i morgen

Mario Badescu - Drying Lotion

Har en liten anbefaling til dere!

Hadde en periode hvor jeg slet veldig med dårlig hud. Ble så sykt lei og irritert av det at jeg begynte og søke mye rundt omkring på nettet etter en "mirakelkur" eller noe. Lette spesielt etter anbefalinger fra andre og kom over merket Mario Badescu. Så videoer på Youtube hvor mange sverget til Mario Badescu sin Drying Lotion. Men siden jeg ikke hadde peiling på den tiden hvor jeg skulle få kjøpt den, så fikk jeg ikke prøvd den. Fortsatte å slite med dårlig hud helt til det heldigvis ble borte av seg selv. Kunne jo fortsatt få noen kviser av og til, men da brukte jeg bare Basiron som funket helt greit.
Ser litt ekkel ut, men man skal bare stikke en q-tips ned til det rosa i bunnen og smøre det på der man trenger det.

Grunnen til at jeg kjøpte denne var fordi jeg fant den på http://beautybay.com og fikk veldg lyst til å prøve ut om den var så bra som mange andre hadde sagt. Får jo noen kviser av og til, og da smører jeg bare på Drying Lotion og sover med det på om natten. Når jeg våkner er kvisen(e) tydelig blitt bedre og nesten helt borte.

Bloggdesign

Får stadig vekk en del forespørsler om bloggdesign etter at jeg postet det innlegget hvor jeg lurte på om noen trengte hjelp med design osv. Hjelper dere gjerne, men problemet er bare det at jeg bruker veldig lang tid på hvert enkelt design. Prøver jo å lage de mest mulig unik slik at dere slipper å ha et design som kanskje flere har. Men husk på at jeg bare er sånn "middels" god med HTML-koder, får ikke til all verden.

Det jeg skulle fram til er at nå som jeg har begynt å blogge mer selv, så er det ikke alltid at jeg vil prioritere å sitte i ca 2 timer og lage bloggdesign til noen andre, når jeg kan bruke den tiden på å ta bilder og skrive blogginnlegg til min egen. Eller bare finne på noe helt annet som ikke har noe med blogg å gjøre.

Skal prøve å "hjelpe" så mange som mulig, men det kan hende at dere må smøre dere med litt tålmodighet.. En siste ting; Kontakt meg på Facebook el. hvis jeg har sagt at jeg skulle fikse på bloggene deres! Er så alt for flink til å glemme sånt.

Marilyn Monroe

"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes,
I am out of control and at times hard to handle.
But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell
don't deserve me at my best."

"I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go, things go wrong so that you appreciate them when they're right, you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together.""Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."

 

"If you're gonna be two-faced at least make one of them pretty."

"When it comes down to it, I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I'm already better than them."

"Ever noticed how 'What the hell' is always the right answer?""Beneath the makeup and behind the smile I am just a girl who wishes for the world."

"A girl doesn't need anyone who doesn't need her."

"I don't mind living in a man's world, as long as I can be a woman in it."

 

"A career is wonderful, but you can't curl up with it on a cold night"

 

"This life is what you make it. No matter what, you're going to mess up sometimes, it's an universal truth. But the good part is you get to decide how you're going to mess it up. Girls will be your friends - they'll act like it anyway. But just remember, some come, some go. The ones that stay with you through everything - they're your true best friends. Don't let go of them. Also remember, sisters make the best friends in the world. As for lovers, well, they'll come and go too. And baby, I hate to say it, most of them - actually pretty much all of them are going to break your heart, but you can't give up because if you give up, you'll never find your soulmate. You'll never find that half who makes you whole and that goes for everything. Just because you fail once, doesn't mean you're gonna fail at everything. Keep trying, hold on, and always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life is a beautiful thing and there's so much to smile about."

Fin søndag

Hei!

Sov over hos Rolf Martin i natt, og ble med han og familien på Skillevollen for å se på skirennet hans. Han skulle gå 15 km klassisk i sitt første Kretsmesterskap (KM) siden han begynte å satse på ski først i år. Veldig imponerende!


Godt inntullet. heh


Lillebroren og lillesøsteren til Rolf Martin! Søte :D


Lille Therese Johaug, haha:-)


Sliiiten.Nå er vi stappmette etter pizzaene jeg tok med meg fra jobb. Kjenner at jeg har jobbet 22 timer denne helga! Skal bli bra godt med fritt neste helg. Men nå skal vi legge oss. Skal prøve å få laget noen ordentlige innlegg denne uken. Snakkes♥

Forslag?


Fikk faktisk vondt i nakken av å se på dette bildet, men var det eneste jeg fant som var "brukbart".

Siden jeg føler at jeg begynner helt fra scratch med bloggingen, så vil jeg så gjerne ha noen forslag om hva jeg kan blogge om. Alt fra personlige ting til sminke. Videoblogger også!:-) Hvis jeg er heldig får jeg vel type 1 kommentar.

Canon EOS 600D ++

Endelig!! Var å hentet pakken min på posten fra NetOnNet tidligere i dag, hvor jeg bestilte Canon EOS 600D, Canon Ixus 230 HS og en fjernkontroll til speilrefleksen. Begge kameraene overgikk alt av forventninger. Angrer ikke 1 sekund på at jeg brukte alle pengene mine på det.


Vippeskjerm  Bildene av speilrefleksen ble selvfølgelig tatt av digitalkameraet. Bra kvalitet eller hva? Blir så kjekt å ha det når jeg ikke gidder å drasse på speilrefleksen.

Rolf Martin har så pent sengtøy (hehe). Skal sove over her i natt. Elsker å være her! Og ja, er her egentlig ganske ofte.. tror jeg. Nettopp spist god mat, som Rolf Martin tok bilde av og som jeg måtte ta med på bloggen i følge han. Han var nesten mer begeistret over kameraene enn meg, og har tatt bilder av alt mulig rundt omkring i huset. Så legger bare ut noen tilfeldige bilder som han har tatt med speilrefleksen i dag.


Hahah, Henrik


Søteste pusen som liker å sove på klærne til Rolf Martin, og som jeg er så allergisk mot :(
 


Nå har jeg vel ikke noen spesiell unnskyldning lenger for å ikke blogge, fra nå av så kommer det nok til å være pga av ren latskap. Så vi får da vel se hvordan dette kommer til å gå. Bloggees! Forhåpentligvis.

Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits