Arkiv måned: januar 2016

Tilbake til normalen

Dette innlegget ble først postet på "kathinkah.com" den 10 januar 2016. Poster det her også i tilfelle jeg skulle gå tilbake til blogg.no senere!Først må jeg starte med å si at desember ble ikke som jeg hadde sett for meg i det hele tatt. Det er altså en grunn til at jeg har tatt pause fra bloggen. Egentlig tatt pause fra alt med sosiale medier.. Noen ganger betyr det bare ikke noe som helst. Da er det viktigere å være tilstede i det ?virkelige liv? og takle motgangen, i stedet for å legge ut på blogg og Instagram at alt bare er fryd og velstand. Beklager, men jeg får det bare ikke til.

Jeg hadde så utrolig høye forventninger til årets siste måned. Theodor sin første jul, og det var jo så spesielt for meg! Det var noe jeg hadde gledet meg til siden forrige jul når han lå trygt og godt i magen min. I tillegg hadde jeg jo gledet meg til 20 årsdagen min, litt festligheter og generelt bare en veldig koselig tid. Men julestemningen ble borte og fokuset var ikke der det skulle være. Jeg har bare ikke hatt det helt bra.

Jeg har vært så sint og frustrert på egentlig alt og alle. Mest meg selv igrunn. Jeg kunne ha stengt det ute, men jeg valgte å bry meg. For hva da? Ingenting. Det kom absolutt ingenting godt ut av det. Bare masse unødvendig oppstyr. Jeg fikk ikke skrevet de blogginnleggene som var planlagt, jeg har vært ukonsentrert på jobb, og generelt ikke klart å være meg selv. Det verste var at jeg ikke var bra nok mamma for Theodor heller.

Men dette er ikke noe klageinnlegg egentlig. Følte bare at jeg måtte forklare litt. Jeg prøver uansett hva å være en optimist, og har nå satt meg mål for tiden fremover. Det hjelper alltid! Nå er det da tilbake til normalen. Det vil si rolige dager og jobb før Theodor sin 1-årsdag om bare 4 uker og familieferie like etterpå! Må tilføye at min kjære Macbook Pro sluttet å fungere noen dager før nyttår, så jeg har også ventet med å blogge til jeg fikk kjøpt ny. Nå sitter jeg da å skriver på min helt nye Macbook Pro som er en drøm i forhold til den forrige! Akkurat nå kan jeg altså ikke klage på noe 😊


Bilder fra 1.juledag. Theodor fikk masse bra til jul, bl.a gåvogn som han er flink til å bruke!

20-årsdagen min

Først lagt ut på "kathinkah.com" den 16 desember 2015. Poster det her også i tilfelle jeg skulle gå tilbake til å bruke blogg.no.


 

 

I går hadde jeg da bursdag, men fikk dessverre ikke tatt noen bilder. Dagen gikk så innmari fort! Men jeg koste meg fra start til slutt. Like etter kl.00 natt til 15.desember, så fikk jeg bursdagsgaven fra Rolf Martin og Theodor. Gaven var den fine gullklokken på bildet! På selve dagen var RM på jobb, og jeg og Theodor dro ut og spiste sammen med foreldrene mine. Senere på kvelden hadde jeg besøk av familien og bestevenninnene mine. Jeg fikk penger, gavekort, hårprodukter og en nydelig ring!

Hvordan føles det å være 20 år? Vel, "20 år" høres mye mer voksent ut enn "19 år". Høres jo også litt bedre ut å si at jeg er "20 år og mamma", i stedet for "19 år og mamma". Wow, det er først nå det går inn på meg at jeg faktisk har kommet i 20-årene. Må si at jeg elsker det! Jeg har jo gjennom tenårene følt at jeg ikke ble voksen fort nok. Når jeg var 14 år ville jeg være 16 år, når jeg var 16 år ville jeg være 18 år osv. Tiden gikk for sakte for meg. Men nå er jeg her, og tiden går plutselig alt for fort! Nå trenger jeg ikke å bli eldre.. Maks 21 år, haha 🙈

Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits