Arkiv måned: februar 2011

Om bloggeren & bloggen

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er født 15 desember 1995, så er nå 15 år. Jeg kommer fra den lille byen Mo i Rana i Nordland. Må også nevne at jeg har en fantastisk kjæreste som jeg har holdt sammen med siden sommeren 2009.

Hvorfor jeg har laget meg blogg er ikke helt sikkert. Vel, denne bloggen laget jeg opprinnelig for snart 2 år siden. Hadde litt vel store forventninger! Jeg skulle blogge hver eneste dag, ha masse bra å blogge om osvosv..Det som skjedde var jo selvfølgelig at jeg ikke kunne bry meg mindre. Dagene gikk fort i fra meg (noe som de også gjør den dag i dag). Og hva skulle jeg blogge om? ....hmm. Jaja.

Denne gangen er vel planen som følge at her på bloggen skal jeg blant annet blogge om hverdagen min, gi tips (hvis jeg har noen) om sminke & hår, trening & kosthold, mote osv... Skal prøve mitt beste i alle fall! :-)

 

 

Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits