Arkiv måned: februar 2012

Blogger jeg leser

Vinneren av giveaway

  • Postet: 24.02.2012 ・ Kl. 19:40
  • Kategori: Giveaway

Har nå fått trekt ut på random.org hvem som får alle produktene! Vinneren ble:

Nr.27! Som er Eline Gaustad  

Blogglisten

Kjærestekos

Etter en uke med 4 timer styrketrening, 3 timer med snowboard, 6 timer med turning, 2 timer med svømming og 8 timer med jobb, så kan jeg vel si at jeg var ganske så ferdig. Tror aldri jeg har gjort så mye på en uke før... og fyy, det kjennes! Når jeg endelig var ferdig på jobb i 11 tiden i går kveld, dro jeg rett til Rolf Martin, la meg i badekaret og etterpå sovnet som en stein i armene hans #denfølelsen. Men så våknet jeg i morgest og hadde helt intense smerter i nakken, ryggen, armene, lårene, leggene.. ja overalt. Hver eneste bevegelse var smertefull, greide såvidt å bevege meg.


:PP xD


Vaniljeis med brownies-deig

Men da var det kveld, skal opp litt tidlig i morgen for å dra på jobb (åhh). God natt

Giveaway

Det jeg skal gi bort til en av dere fra www.karma.no er dette:
MB Raspberry Body Scrub // Waterclouds Repair Hairmask // MB Seaweed Cleansing Lotion // MB Seaweed Cleansing Soap // Waterclouds Repair Shampoo // MB The Moisture Magnet 


Waterclouds er et svenskt merke som nylig er blitt lansert her i Norge. Selv hadde jeg aldri hørt om det før, men alle de kjente merkene har jo også vært helt ny på markedet en eller annen gang, så er vel verdt å prøve det! Har funnet det på noen svenske og finske blogger osv, er tydeligvis mer kjent i de landene. Du kan lese mer om det her. I tillegg har hedda.blogg.no nylig skrevet litt om det her.

Må vel også gjøre noe "kult" da, så for å være med må du trykke på 'liker' nederst i innlegget og like Facebook-siden til www.karma.no HER! Så skriver du bare i kommentarfeltet at du har gjort det + e-posten din eller det fulle navnet ditt slik at jeg kan kontakte dere på Facebook. Kommer til å trekke helt tilfeldig blant kommentarene på fredag i neste uke:-) 

Avsluttet.

Produkter fra Karma.no

Ble kontaktet på mail for en stund siden av www.karma.no, de hadde sett innlegget hvor jeg hadde anbefalt Mario Badescu Drying Lotion. Så de lurte på om jeg vil teste ut noen Mario Badescu produkter fra dem - og sier akkurat ikke neitakk til det!  Supert at en norsk nettbutikk har det merket.Fikk dette i pakken, blant annet en ny Drying Lotion som jeg trengte! Den jeg har fra før av er snart tom.

Hadde aldri hørt om den nettbutikken før, så ble litt skeptisk først. Men gjorde en research og kunne bare finne positive ting om den. I tillegg har de jo ofte mange gode tilbud! Skal helt klart begynne å bestille Redken, Tigi, Mario Badescu osv derfra, og prøve ut Waterclouds merket.


Lurer forresten på om jeg skal ha en liten "giveaway" her på bloggen?

Ikke bra

Jaa, dårlig blogging. Har bare ikke passet helt, humøret har ikke vært på topp osv. Men kan jo ta en liten update: Hadde det kjempe koselig i Fauske, satt alene igjen i to fuckings timer på skolen på tirsdag for å ha matte, og feiret ikke Valentines Day med kjæresten. Ellers har jeg også fått to nye kjoler fra Nelly.com (skal roe meg helt ned fra nå av), oog fått en liten sponsorpakke fra www.karma.no  Skal vise dere produktene i morgen!


Bilde fra julaften.

Skal spise is og se litt på TV nå, så hejdå

Before I die

 

'

Kjole fra Nelly


Ahh, elsker den!! Eneste var at den faktisk var litt trang, men den blir vel sikkert litt utvidet etterhvert.

Skal forresten til Fauske i morgen! Av alle plasser. Rolf Martin skal gå skirenn der, og som den utrolig støttende kjæresten jeg er (haha) skal jeg bli med! Må stress-pakke etterpå da, drar rett etter skolen.

Demotivert

Jeg trodde jeg hadde blitt bedre. At jeg nå kunne klare å smile mer, se mer lyst på ting, være glad og positiv osv. Men nei, jeg er enda fastklemt i noe jeg ikke helt klarer å forstå. Ene dagen er alt bare supert og jeg synger masse i dusjen, smiler for meg selv, tripper og hopper rundt omkring i huset. Tenker at alt er så bra, livet er fantastisk og ingenting kan ødelegge det nå.. bortsett fra meg selv? Kan vel si at jeg støtt og stadig klarer å gi meg selv psykisk juling, og det kjennes. Ikke bare det, så kommer jo skolen opp i alt dette. Presset om å være flink nok til å få gode karakterer, få gjort alle leksene, alle innleveringene, og det å faktisk bare møte opp.. noe som har vært litt vanskelig for meg før. Enkelte ganger frister det mer å bare være hjemme, isolert på rommet og sammenkrøpet i senga. Noe som egentlig bare ødelegger mer, fordi jeg ligger der med ingenting annet enn de negative tankene mine. Ikke får jeg til å sove om nettene heller, og det tar nesten knekken på meg. Direkte ondt å stå opp om morgenen. Prøver hver morgen å sove så lenge som mulig, noe som bare fører til stress. Kan ikke huske sist gang jeg har hatt god tid før skolen. Eller faktisk hatt en god natts søvn.

Ville ikke bruke bloggen til å ha en plass å syte, men dette er en såpass stor del av meg at jeg klarer ikke å unngå det lenger. Vil være ærlig og "umaskert" her på min egen blogg, for en gang skyld. Har så veldig lite lyst til å gjøre noe som helst nå. Har bare lyst på en pause fra alt.
Lahkoe biejjine

Så i dag er det samefolkets nasjonaldag.Ellers har jeg vondt i hodet, er slapp og har så sykt lyst på kebab. I tillegg er jeg hos Rolf Martin nå, han kom hjem fra Trondheim i går kveld så jeg sov over her. Venter bare på at han skal komme hjem fra Friskhuset, som jeg faktisk tror er akkurat nå siden det kommer noen trampende/løpende opp trappa.


Joda, det var tydeligvis han, så jeg ble da dratt ut av døra og med på sykehuset for å besøke bestemoren hans.Det var kjempe koselig :-) hehe (Rolf Martin og Joakim.)

 Men nå har jeg spist en twist og fikk så lyst på is. Så vi må på butikken og kjøpe det! Byeee

Ny kjole


Hahah, nice på håret og sånn.... Orket ikke å ordne det og sminke meg osv før jeg skulle ta bildene. Skal legge meg i badekaret straks uansett.


Kjolen er fra Nelly.com. Har også bestilt meg en til kjole derfra Den får dere se når den kommer!

Revenge

Igjen må jeg bare klage på at jeg er sliten. Tenker hver dag: "i dag må jeg blogge", men orker bare ikke når jeg kommer hjem. Vil bare sove.. masse. Denne uka har egentlig gått så fort at jeg ikke helt har klart å henge med, men gjør meg ikke så mye, blir jo fortere helg. Men har blant annet vært å prøvd meg på cheerleading denne uka, tror jeg skal begynne på det! Var også på jobb på onsdag fra 4 til 11, det vil si at jeg dro rett fra skolen og var der hele dagen. Null blund på hele lange dagen var bare smertefullt, men garantert verdt det den dagen lønningen er på kontoen, som forhåpentligvis er i morgen Shopping 

Siden jeg ser ut som et dass akkurat nå, skal jeg ikke utsette dere for bilder av meg selv. Men kan vise dere dagens høydepunkt:Aah, chinese♥ Ble sulten av å se på bildet, må nok med glede dra ned å spise mer etterpå.

Anywhoo, jeg savner kjæresten som er i Trondheim, og gleder meg egentlig ikke til helga siden jeg ikke kommer til å få lov til å sove lenge uansett. Må på jobb fra 10 til 3. Såklart.

Noen av dere har kanskje spekulert gjennom hele innlegget hvor fanden overskriften "Revenge" passer inn. Vel jo, jeg så på det i sted på TV'en og skal nå se resten av episodene som lå på Piratebay. Er helt totalt avhengig av TV-serier, ser på alt for mye.

Tusen takk for alle kommentarene på sminkevideoen! Dere er så utrolig søte ♥ Hjerter all over ♥ God natt.

Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits