Arkiv måned: februar 2013

Good to be home

Heihei! Det ble visst ikke noe særlig blogging i Thailand likevel. Skjønte etterhvert at jeg ikke kunne sitte inne for å blogge, når jeg heller kunne være ute og nyte sola og varmen. Og på kveldene var vi ute i gatene og markedene, eller så var jeg bare trøtt og orket ingenting. Men jeg har tatt en del bilder som jeg kommer til å legge ut her, så det er ikke helt håpløst. Vi reiste fra Thailand grytidlig på fredag og var i Oslo i 1 tiden på dagen. Veldig stas å på en måte reise tilbake i tiden, fordi da vi landet i Oslo hadde vi jo hele dagen foran oss. Vi dro først på hotellet og fikk sjekket inn der og lagt fra oss bagasjen, deretter dro vi inn til sentrum for å spise på Egon og shoppe litt. Ble ikke så veldig lenge der da, i og med at resten av familien ble ganske så trøtte og slitne. Neste morgen tok vi fly til Bodø, hvor vi også spiste på Egon og dro en tur til Glasshuset og City Nord. Har handlet så sinnssykt mye nå! Både i Thailand, Oslo og Bodø. I tillegg har jeg noe fra Airshoppen og Tax Free. Kjente jeg ble svimmel av å samle det meste på senga for å se hvor mye det fakitsk var. Kontoen er totalt sleika, men jeg er såå fornøyd! Skal prøve å få lagt ut alt her på bloggen, selv om at jeg kjenner at jeg gruer meg til å ta bilde eller filme det.

Nå gjenstår det bare å få møte kjæresten min igjen etter ca 18 dager borte. Åhh, det er en evighet! Må bare vente til sent i kveld da han kommer hjem fra Lillehammer. Gleder meg så ufattelig mye!♥ Mens jeg venter skal jeg bare fortsette å slappe helt av med å se PLL og spise Bueno. 

God start på ferien

Selv om vi kom hit for to dager siden, så var det først i går jeg faktisk fikk følelsen av å være på ferie. Sikkert pga at vi sov bort mestparten av den første dagen, mens i går fikk jeg spradet rundt i bikini og kjenne lukten av solkrem. Haha, det er det som må til. I går kveld gikk vi også en del rundt i gatene og fikk sett mer. Møtte til og med på en liten elefant som var så utrolig søt. Ellers spiste vi selvfølgelig nydelig asiatisk mat igjen. Vi tok sjansen på å spise på en liten resturant som ikke akkurat så mest fancy og innbydende ut, men maten vi fikk var noe av det beste vi hadde smakt. I tillegg var de veldig snille og imøtekommende de som jobbet der. Vi har ihvertfall allerede funnet ut at den beste maten ikke nødvendigvis blir servert på de fineste resturantene. 

Trodde faktisk ikke at "jalla-sjappene" her skulle være så bra, men jeg har allerede funnet masse jeg kunne tenkt meg. Blant annet bikinier, kjoler, sko, smykker osv. Kjøpte meg to par fake (såklart) Nike Free sko, men de ser faktisk helt ekte ut. Nike Free er ikke noe som er bra å løpe i, ekte eller uekte, så akkurat det synes jeg ikke var så nøye. De så hvertfall ganske så fine ut, så er veldig fornøyd! Finner jeg flere i andre fine farger så kommer jeg sikkert til å kjøpe de også, haha. 


Det paret helt til venstre er søsteren min sine, de to andre er mine. 

Når det gjelder hotellet så liker jeg det bare mer og mer, og jeg vil si at jeg kan anbefale det allerede nå etter bare to dager. Både jeg og søsteren min er enig om at hvis vi noen gang skal til Phuket igjen så kommer vi til å bo her. Hotellområdet er nydelig, rommene er fine og rene (ihvertfall vårt), de som jobber her er veldig hyggelige, og lunsjen de selger ved bassengområdene er ekstremt god. Vi har ikke all inclusive da, bare inkludert frokost. Men regner med at de serverer ganske god lunsj og middag her også, spesielt når frokosten er så god. Internettet er bra på rommet og resten av området. Ikke så aller verst å kunne ligge på solsenga og sjekke Instagram og Facebook med mobilen. I tillegg har vi flatskjerm med en kanal hvor det går filmer 24/7. Både nye og gamle, og mange som jeg har hatt lyst til å se faktisk. Blir jo nesten et minus at det er så bra å være på rommet.. Må liksom slite meg selv litt fra macen og tv'en.

Så ja, til nå er jeg veldig fornøyd med å være her! Gleder meg virkelig til resten av oppholdet. Tror forresten det kommer til å bli sånn flere dager at innleggene mine blir publisert midt på natta. Det kommer av at døgnrytmen min er helt rar og jeg våkner av meg selv rundt 5-6 på morgenen her. Da har jeg ganske god tid til å blogge før solen står opp. Er egentlig bare greit siden jeg muligens ikke har kommet til å ha fått tid til bloggen hvis ikke. Problemet blir jo å skal holde seg våken resten av dagen også. 

Nå begynner jeg å høre fuglekvitter og magerumling her, så da er det vel tid for frokost. Det kommer flere bilder etterhvert av området osv, og av meg da. Hadde planer om at søsteren min skulle være fotografen min, men hun har det faktisk enda vanskeligere enn meg å slite seg fra pc'en... Men det kommer nok etterhvert :) Motivasjonen er ihvertfall på topp, og det med god grunn. 

Første dagen i Phuket

Hei! Akkurat nå ligger jeg i senga på hotellrommet helt lys våken. Klokka her er faktisk 6 på morgenen, mens hjemme i Norge er den vel 12 på natta da. Har visst ikke helt fått på plass den døgnrytmen, men det kommer seg vel etterhvert. I mitt hode så har jeg vel egentlig hadd meg en ca 5 timer lang powernap fra midt på dagen og utover. 

Vi ankom Phuket i går morgest i 6 tiden etter en ca 12 timer lang flytur fra Gardermoen. Synes virkelig ikke det var noe ille å sitte så lenge i fly! Tror ikke jeg kjedet meg i det hele tatt. Vekslet mellom å sove, lese bok og se filmer og tv-serier. Og plutselig var det bare 20 min igjen til landing, og da sa jeg faktisk til mamma at jeg hadde lett klart å sitte et par timer til i fly. Men det var så absolutt godt å komme frem. Etter det ble det ca 1 time lang busstur fra flyplassen og frem til hotellet. Føltes som 15 min, siden jeg konstant satt å stirret ut av vinduet. Har jo aldri vært her før, så var litt vel nysgjerrig. 

Førsteinntrykket av hotellet var både bra og litt dårlig pga at vi bare fikk det ene hotellrommet med engang, og det andre måtte vi vente 6 timer på å få. Og da vi kom til hotellrommet var det tydelig ikke klargjort for nye gjester. Men det var visst bare gjort en glipp av noen, så de var raskt i gang med å rengjøre det. Da vi tilslutt fikk rommet var vi veldig fornøyd med det. Det er ikke noe som akkurat har ødlagt inntrykket mitt av hotellet. Kan vel skrive litt mer om hotellet senere, hvis noen skulle være interessert i det. Kan kanskje komme godt med hvis noen andre har lyst til å reise hit og er usikker på hotell. Kan si først og fremst at jeg elsker at de har raskt internett her. Det er et ganske stort pluss for meg, haha. Blir jo gøy å kan blogge mer fra ferien uten å plages! Vi bor forresten på Phuket Orchid Resort & Spa. Skal la dere få vite senere om dette er et hotell å anbefale :-) Har ikke fått sett så veldig mye enda siden vi måtte se oss slått av jetlag i går. Vi sov i flere timer fram til midt på dagen her, mens klokka bare var 12 i Norge. Vi klarte tilslutt å løsrive oss fra senga og kom oss ut for å finne en plass å spise. Det ble såklart god asiatisk mat etterfulgt av dessert. Asiatisk mat er det beste jeg vet, så jeg kommer nok til å spise meg ihjel her. I tillegg er det jo faktisk latterlig billig for så og si alt! 

Har bare brukt ca 3,5 timer på å poste dette innlegget.. Haha, elendig. Skal få stelt meg litt nå og komme meg ut i solen snart! Kos dere med helg i kalde Norge ♥

Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits