Arkiv måned: mars 2012

Svar på (gamle) spørsmål - Del 1

Hvor ofte trener du, og hordan trener du? Etter at jeg begynte på IF sluttet jeg faktisk å trene på fritiden, sa opp medlemskapet på Friskhuset osv. I tillegg har jeg jo også fått meg jobb, så har rett og slett ikke tid. Men vi har jo også 10 timer gym i uka på skolen.

Hordan holder du deg så slank? Hmm. Er lat, spiser junk, går på p-piller, drikker mye mer brus enn vann osv.. Så vet ikke?

Er du fornøyd med kroppen din og utseende ditt? Ikke egentlig, men jeg har begynt å lære meg litt å leve med det jeg har, i stedet for å hele tiden lengte etter noe annet. Tror jeg.

Jogger du ofte, og hvis du gjør det, alene eller sammen med noen? Har ikke jogget på.. alt for lenge.

Hva synes du om folk på Mo? I likhet med resten av verden vil jeg tro at Mo har en god blanding av herlige folk og idioter.

Er du populær? Nei.

Har du god selvtillit? Varierer egentlig. Av og til kan jeg føle meg på topp, mens jeg stortsett er på bånn ellers.

Er du overtroisk? Nei.

Er du overfladisk? Kanskje litt(?) Er jo opptatt av utseende osv.

Kan du svare mer utdypende på spørsmålene? Nja.

Trenger en person å være 'populær' for å bli venn med deg? Haha, nei. Ikke i det hele tatt!

Får man kjøpt Joico merket på Mo eller noen nettside? Er ikke helt sikker på om du får kjøpt Joico her på Mo. Har ikke sett det, men du finner det hvertfall på nett.

Kathinka K. Herbst.. Hva står K for? K står for Kappfjell.

Har du en sunn livsstil, eller spiser du mye usunn mat og godteri? Har nå i det siste begynt å spise mer junk og godis.

Hva har du gjort i dag? Våknet med øyekatarr og hodepine, så har nok holdt meg til søvn og Paracet.

Er foreldrene dine skilt? Nei, det er de ikke. Men de er ikke gift heller, bare samboere.

Hvor mange søsken har du? Har 2 søsken. Ei storesøster og en lillebror

Har du piercing? Vil du ha (flere)? Ja, har i navelen. Tror ikke jeg vil ha flere for øyeblikket, synes det er mye som ser "harry" ut. 

Har du tattoo? Hvis ikke, vil du ha? Har det ikke, men har veldig lyst på ja!

Drikker du alkohol? Ikke nå for tiden.

Hva vil du bli når du blir voksen? Har ingen anelse.

Hvor mange blogger har du hatt? Bare den jeg har nå.


Det kommer en del 2 og 3 også!

VIDEO: Innkjøp fra Oslo

Östersund

Heihei! Ligger å slapper helt av i sengen på hotellrommet nå. Dagen har vært.. litt av hvert. Vi tok nattoget 00:15, og var i Steinkjer i halv 6 tiden i morgest. Derifra ble det lokaltog til Hell, hvor vi måtte vente i ca 1 time, så ble det buss fra Hell til ... i Sverige en plass. Så ble det tog igjen, men vi kunne ikke ta toget helt til Østersund, fordi togstasjonen der hadde blitt stengt etter at de hadde fått bombetrusler. What a lovely world. 

Det som da skjedde var at det ble buss igjen, og etter et par timer ble vi satt av i Østersund uten å ha null peiling på hvor vi var. Så vi for å gikk i halve byen med tung baggasje, eller jeg hadde tung baggasje. Da vi tilslutt kom over Sibylla var det som sendt fra himmelen, måtte rett inn der å spise heftig frokost. 


Takk gud. Men måtte jo også dra en tur på selveste McDonalds senere på dagen for å kjøpe cheeseburger og milkshake.

Bortsett fra alt styret i morgest, har det vært en koselig dag! Kjenner at jeg er blitt litt mer motivert for å lære meg sør-samisk. Har ikke tatt noen bilder enda, men kanskje jeg får tatt noen i morgen. Var ganske så trøtt og sliten i dag. Men må sove nå, god natt!

Ny sminke

Bobbi Brown - Skin Foundation #Warm Ivory. Dro på Esthetique i Oslo og spurte etter en foundation som ville gi et naturlig resultat, så ble anbefalt denne. Jeg som egentlig ikke ville bruke så mye penger på sminke, men blir bare så nyskjerrig og får lyst til å prøve mest mulig. Ble veldig skeptisk da jeg skulle bruke den for første gang, siden det så ut som om det bare kom vann ut. Den var veldig tynn, men når jeg påførte den dekte den ujevnheten i huden og gjorde den så og si feilfri. I tillegg gir den huden en fin glød. Men hvis du sliter med kviser e.l, så vil jeg ikke akkurat anbefale denne. Den er også uten parfyme og parabener, så den er ganske mild mot huden. Kostet 385,-


Bobbi Brown - Creamy Concealer Kit #Porcelain. Elsker denne! Den er perfekt for å ha rundt øynene hvis du vil ha et mer våkent blikk. Dekker veldig bra og holder lenge. Kostet ca 350,-. Husker ikke helt.

I tillegg til dette kjøpte jeg en pudderkost fra Clinique (270,-) og en concealerkost fra Kicks (185,-).


Flere som har prøvd Bobbi Brown?

Soon

Beklager! Men jeg har bare ikke hatt tid til bloggen, noe som skyldes skole og jobb. Var på jobb i går og skal på jobb nå straks. I morgen skal jeg ikke jobbe, men må i grunn proritere skolearbeid. Men kjenner jeg meg selv rett, så kommer jeg nok sikkert til å finne bloggingen mer interessant. Uansett, kjøpene fra Oslo osv kommer!


Vår i hovedstaden♥ 

Første dag i Oslo
Et bilde fra toget. Ble bare mer og mer vår jo lenger sør vi kom!

Søt♥ Togturen var helt grei, vi sov heldigvis mye!

Da vi ankom Oslo S ble vi hentet av onkelen min, så dro vi til leiligheten hans for å dusje og pakke ut litt osv. Deretter ble det en tur til Byporten for å se litt i butikkene, har ikke fått kjøpt noe enda da. Skal først se på mange flere butikker! Vi har allerede planlagt en god del vi skal gjøre her, blant annet en tur til Sverige for å dra på Nordby Shoppingcenter som har åpent på søndag 

Senere dro vi å spiste middag på Lille Asia, sinnsykt god mat! Haha, Rolf Martin elsket sushi og slukte det i seg. Mens jeg var litt mer skeptisk. Har smakt det før, og da likte jeg det ikke i det hele tatt. Men måtte smake igjen, og da var det faktisk godt! Spesielt med saus osv.


Turte ikke å spise hele, hehe.


Hovedretten


Så tilslutt, banansplitt til dessert Himmelsk.

 

Skuulen


Frida og Karoline.


Robert og Anton. (og meg da som sitter der, er super aktiv.)

Sandra og Karoline.
Guttaaa.


Dat ass!


Søtnos.

Haha, de hadde det bra gøy med kameraet mitt. De hadde i tillegg filmet, men det ble ikke lyd på den.. så hele vitsten var egentlig borte da. Må ha vært den desidert slappeste gymtimen vi har hatt. IF1B på sitt beste

Oslotur er bestilt!

Wiii, lykkerus! Drar til Oslo sammen med Rolf Martin natt til onsdag i neste uke. Vi skal sove hos onkelen min som har leilighet i
sentrum  Hovedgrunnen til at vi drar dit er fordi Rolf Martin skal være med på NM i langrenn i Holmenkollen. Men såklart blir det shopping også! I tillegg blir det nok en kjempe koselig tur. Har lenge hatt lyst til å dra på en slik tur sammen med han♥ 


Eldgammelt konfirmasjonsbilde jeg fant på den forrige PC'en min.

TV-serier

True Blood

How I Met Your Mother

Criminal Minds


 Once upon a time Unforgettable

Gossip girl


Glee

Bones


Castle

Pretty Little Liars

Game of Thrones

Revenge


The Mentalist


The Big Bang Theory


Dexter

Sherlock Holmes

House

Grey's Anatomy

Merlin

Desperate Housewives

Hellcats

One Tree Hill

90210


The Secret Circle

Ny serie jeg nettopp har begynt å se - love it!! Har sikkert glemt noen, men er disse jeg liker best og/eller ser på nå for tiden. 

Anywhoo, blir nok noen forhåndsskrevet innlegg i blant, synes det er så stress å skal begynne å ta bilder av meg selv osv når jeg kommer hjem fra skolen.. og fortelle om min ganske så "innholdsrike" dag. Nei. Er forresten i lykkeruuuus!  Skal fortelle dere hvorfor i morgen! Hvis jeg får tid til å presse inn et innlegg mellom skolen og jobben.


Har du noen TV-serier å anbefale?

No matter how hard things seem..


..true love will aide you through it. 

33 months

Perfekt hår


Elsker den nye hårfargen til Alena Shishkova!! Er akkurat sånn farge jeg har lyst på selv. Eller ikke bare fargen, hele håret. Eller okei, jeg vil ha hele jævla utseende hennes. Sinnsykt.. 

Torsdagskos

..Og takk og lov for det! Når jeg våknet i morgest og spurte Rolf Martin om hvilken dag det var i dag så fikk jeg høre at det var fredag, lot meg lure og tenkte bare "fml", siden jeg skal jobbe på lørdag. Var ikke før senere når jeg ringte mamma og spurte om jeg hadde fått lønning at jeg fant ut at det bare var torsdag. I tillegg hadde jeg faktisk fått lønning! Lykkee Fikk faktisk hele lønna denne gangen, så tror jeg må ta en tur til byen i morgen  

Som dere kan se så har jeg besøk av Rolf Martin nå som skal overnatte her. Vi har sett film, gjort unna litt skolearbeid, spist god mat osv. Også har vi jo selvfølgelig hatt en liten photoshoot, hehe.


Kunne ikke ha byttet ut dette for noe som helst i hele verden. Utallige gutter og fester hadde langt i fra målt seg. Elsker deg


Skulle egentlig poste dette innlegget for flere timer siden da det enda var torsdag, men har hatt litt problemer med nettet.. Kommer forresten flere innlegg i morgen! Skal skjerpe meg. God natt:* 

Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits