Arkiv måned: april 2011

Påskekos

Hei! Sitter nå ganske godt plantet i sofaen og ser noe random på TV'en. Er så sinnsykt trøtt, men skal likevel få til å få postet dette innlegget snarest. Kom hjem fra Kåtaviken i Sverige i går etter å ha vært der og storkoset meg hele påsken. Har hatt en suuper påskeferie med blant annet verdens beste gutt♥ Tok en god del med bilder, så må vel slenge med de fleste! Enjoy.

Min første skitur på sikkert 2 år! Haha, sprek.

 /iphone

 Ble selvfølgelig noen skuterbilder av kjæresten også:


Flink til å kjøre seg fast hvertfall.
♥


/iphone. yo

Drag'en på søndag:Bah, nå gidder jeg ikke mer. Må vel stupe til sengs sånn at jeg kanskje klarer å overleve forberedelsen til tentamen i morgen...

Snakkes neste gang jeg faktisk gidder å "blogge"!:-) 

 

 

Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits