Arkiv måned: april 2015

Bildedryss: Snapchat

For å virkelig gi innblikk i livet mitt, så tror jeg snaps må være midt i blinken. Kvaliten er elendig og de passer ikke helt i fotoalbumet, men de viser øyeblikkene akkurat slik de var. Som oftest uhøytidelig og usensurert. Så nå har jeg samlet noen snaps fra da Theodor ble født og frem til nå nylig. De viser tydelig utviklingen hans også! Veldig mange er tatt av Rolf Martin da, noe som kanskje ikke er så vanskelig å se, haha.. Det er han som bruker Snapchat mest, men jeg prøver å være aktiv der jeg også. Hvis du har lyst til å legge meg til, så er brukernavnet mitt selvfølgelig "kathinkah" der også. Liker å se gjennom storyene til andre, og blir også glad hvis noen vil sende snaps direkte til meg :-)


#snapchat #bildedryss #nyfødt #baby #babygutt #ungmamma #mamma #mammablogg

Bytur i herlig vær

Nå har jeg akkurat fått lagt en sovende Theodor i sengen sin. Han var gretten og urolig en stund, så vi har strevet en del med å få han til å sovne. Tilslutt var det smokken og litt kos i armene mine som gjorde susen. Kjenner at det tok på, spesielt når jeg var litt sliten fra før av. Jeg har ikke vært særlig mye i aktivitet i det siste, så når jeg trillet med Theodor ned til sentrum og hjem igjen kjentes det nesten ut som en treningsøkt. Kondisen er helt elendig, og tror faktisk jeg har fått litt gangsperre. Det er noe flaut, for det tar ca 10 min å gå dit.

Ellers vil jeg si at dette har vært en av de bedre dagene, og det er vel også derfor jeg blogger nå. Det må altså dokumenteres. Vi sto opp tidlig, men ikke for tidlig, og da var Theodor smørblid. Og når man våkner opp og ser solskinn inn vinduet og et tannløst babyglis, så er det umulig å stå opp med feil fot fra senga.

Senere trillet vi da ned til sentrum for å møte gudmoren til Theodor, se litt i butikkene og spise på kafé. Etterpå dro vi til XXL hvor Rolf Martin snart var ferdig på jobb, så da fikk vi trillet hjem sammen. Utrolig godt å komme seg ut og gjøre noe, og enda bedre var det å få vårfølelse i så herlig vær. Ikke noe tvil om at vi har en fin tid foran oss. Det vil bli mange trilleturer!

Må også nevne at jeg synes hverdagen som småbarnsmor plutselig har blitt litt enklere og bedre. Nå som han også har begynt å smile og bable masse, så har det også blitt mer gøy. Det er stor forskjell fra hvordan det er nå, i forhold til hvordan det har vært frem til nå. Det må være en kombinasjon av å ha blitt mer vant til det, flinkere og fordi vi vet mer om hvilke behov Theodor har. Vi har rett og slett blitt kjent med han. Jeg var jo glad i han allerede før han var født og forelsket når han var nyfødt, men det er så svakt sammenlignet mot hva jeg føler nå. Tror liksom ikke at det er mulig å bli mer glad i han enn det jeg allerede er, men så blir jeg stadig motbevist. 

Fotografering av Theodor

Det ble ikke akkurat noe nyfødtfotografering av Theodor. Vi dro til fotograf først når han var litt over 3 uker, og da hadde han jo blitt så mye større. Han var jo stor når han ble født, så egentlig skulle vi bare ha dratt til fotograf med engang vi kom hjem fra sykehuset.. Men jeg hadde jo nettopp blitt mamma for første gang og alt var så nytt, så det var ikke akkurat det første jeg tenkte på og prioriterte. Skal huske på det til neste gang da! Litt synd at vi ikke fikk tatt bilder av han mens han sover, noe vi sikkert hadde fått til når han bare var 1 uke. Han våknet når vi kledde av han og var våken under hele fotograferingen. På slutten var han da sulten, trøtt og gretten, noe som synes på de siste bildene, haha. Men de ble uansett veldig fine! Bildene er tatt av Fredrik Holmin.


En annerledes hverdag

Etter å ha prøvd hver dag i flere uker med å få postet et innlegg her, så innser jeg at noe ikke helt stemmer. Jeg er for nøye. Så irriterende nøye på hva jeg skriver, hvordan jeg skriver og hvilke bilder som skal være med. Det ender opp med at jeg sitter å pirker på innlegg som får meg til å nærmest sovne av. Det er så sterilt og kjedelig.. Eller det er jo bra å være nøye også. Man burde bry seg om hva som havner på nett, men når en blogg blir helt upersonlig og nesten falsk - ja, da må man rett og slett gi litt mer faen.

Nå som jeg har fått blogglyst, så blir dette mer naturlig for meg. Det er lettere å skrive mer "ekte", og slipper å bli lei av innleggene før de i det hele tatt har blitt postet. De innleggene som jeg har drevet å pirket på, de må jeg tvinge meg selv til å få ferdig. Selv om jeg er lei av de, så har jeg fortsatt lyst til å dele dem. Vil spesielt vise bilder fra de siste 8 ukene! Tiden går alt for fort. Jeg skjønner ikke hvor det blir av timene i hvert døgn..Bilder som ble tatt i går kveld! Fine gutten min vokser så fort, og blir bare mer herlig for hver dag ♥

Jeg har jo fått en helt annerledes hverdag nå som Theodor er en del av den. Det har vært mye nytt som jeg har måttet bli vant til. Så det har vært godt å koble av, ikke bruke vekkeklokke og bare fokusere på å slappe av og nyte tiden med han. Han var veldig rolig og enkel de 3-4 første ukene, men så begynte han å bli litt vanskelig om natten. Nå håper jeg og tror at han begynner å få noe som ligner på en døgnrytme. Det har vært slitsomt å være våken med han, og det førte jo også til at jeg sov langt ut på dagen og fikk lite gjort. Men nå som han er 8 uker og vi begynner å få rutiner på plass, så kjenner jeg at jeg er klar for å gjøre mer om dagene. Jeg ble veldig avhengig av å skrive gjøremålsliste i mens jeg var gravid og styrte med forberedelsene, og det må jeg bare fortsette med nå. Siden det er en stund siden sist, så er listen forferdelig lang. Men jeg skal nok klare å få jobbet meg gjennom den.

Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits