Arkiv måned: mai 2012

Svar på spørsmål av kjæresten

Heihei!

Tenkte jeg kunne svare på disse spørsmålene siden Kathinka har vært så slapp med bloggingen i det siste. Hun har vært så flink og jobbet stortsett hver dag, noe som jeg synes er sykt imponerende! Aldri om jeg har giddet det, haha.Handler du ofte klær?

Nei, 1 gang i måneden. Kanskje ikke det engang.

Favoritt film?

Har ikke peiling. 

Er du sunn?

Er ikke så flink med kostholdet som jeg egentlig burde være. Men jeg er flink til å spise rett før og etter trening, og det er det viktigste! Spiser litt godis og usunt når jeg får lyst på det, skulle kanskje ha vært litt flinkere til å holde meg unna. Er nok ikke så veldig lett når man har en kjæreste som spiser absolutt alt og elsker junk og godis... haha.

Spiser du mye godteri/usunt?

Vil ikke si at jeg spiser så veldig mye av det. Men det skjer.

Er du opptatt av å holde deg i form?

Ja, kan vel si at jeg er over gjennomsnittet interessert i det! Som skiløper stilles det svært høyt krav til utholdenhet, så det vil være naturlig.

Spiller du fotball?

Nei, gjorde det før. Nå er det langrenn som gjelder.

Drikker du i helgene?

En sjelden gang, men går jo på ski så vil holde formen oppe så mye som mulig.

Hvem er dine bestevenner?

Mats, Johan, Espen og Kathinka.

Drikker du kaffe?

Haha ja, av og til.

Hvor ofte trener du?

Ca 6-20 timer i uka. Kommer ann på om det er rolig, hard eller mengdeuke.

Hvordan trener du?

Jeg løper, sykler, går på rulleski / ski og trener styrke. Er veldig glad i å variere på treningen, det er noe som jeg tror er veldig viktig om man skal prestere bra i en idrett. Det har mye med motivasjonen å gjøre. Hvis man bare holder på med èn ting, f.eks løping hver økt, kan man fort bli lei og tilslutt kanskje kutte helt ut med treningen. Det er derfor viktig for meg som trener såpass mye å få variasjon.

Hva synes du om bloggen til Kathinka?

Beste bloggen selvfølgelig! Hun er jo flink til å skrive. Blir ikke irritert av å lese den, noe som man kan bli av visse andre. Det synes også veldig godt at den betyr mye for henne, mye pga av alle kommentarene hun får osv. Hun er alltid helt i 100 og overlykkelig hvis hun får mange fine tilbakemeldinger fra dere.

Hva liker du best med Kathinka?

Åh, det er mye.. Først og fremst så behandler hun meg så sykt bra, hun er en helt fantastisk person som jeg kan snakke med om absolutt alt. Uten tvil den mest omtenksomme og snilleste jeg vet om! Hun har jo også det nydeligste utseende med den fineste kroppen og de vakreste øynene♥

Hva synes du om at andre gutter ser på Kathinka?

Skjønner jo at de ser på henne, hun er jo sykt nice. Men vil nok ikke si at jeg akkurat føler meg truet av noen ;)

Hva er din beste og verste egenskap?

Min verste egenskap er nok at jeg kanskje ikke bryr meg så mye om ting som jeg egentlig burde gjøre. Vet ikke helt hva min beste er.. er så mange ;)

Er dere like i personlighet?

Egentlig ikke, men likevel passer vi helt perfekt sammen. 

Beskriv deg selv med 5 ord.

Nei, aner ikke..

Beskriv Kathinka med 5 ord.

Snill, omtenksom, vakker, best, mi.

Hva er irriterende med henne?

Hun er irriterende nice. 

Er dere ofte uenig i ting?

Haha ja, det kan være av forskjellige småting osv. Men jeg vet at jeg alltid har rett uansett ;)

Trives du godt sammen med Kathinka?

Ja, veldig godt. Vil aldri i livet gi slipp på henne, blir bare mer og mer forelsket i henne for hver dag som går! Elsker henne og hun betyr så utrolig mye for meg. Er helt sykt å tenke på at vi har vært sammen i snart 3 år! 

Er hun en bra kjæreste?

Hun er den beste! Uten tvil drømmekjæresten!

Hva bruker dere å gjøre sammen?

Alt mulig. Trene, kose, se film, spise, bade, osvosv. For å si det sånn, det er ikke mye vi ikke har gjort sammen.Det var det! Har dere noen flere spørsmål er det bare å spørre! :) (Bare det ikke er noe useriøst dritt.) Skal få Kathinka til å blogge snarest mulig, men tror hun stresser veldig med skolearbeid og jobb akkurat nå. 

Takk for meg!

- Rolf Martin Jensen 

Over og ut

Neida. Tok meg visst en pause fra bloggen. Men fader.. er bare så sykt sliten. Det har vært så mye skolearbeid og jobb at jeg har ikke hatt noe tid eller energi til overs. Jobbet til og med på 17.mai. Også er jeg og resten av de i klassen som har p-matte blitt trekt ut til skriftlig eksamen i matte :-( Hjelpes.. var bare det som manglet. Er helt ræva i det faget, så nå blir det mattemattematte hver dag fram til fredag. Etter det skal jeg serr brenne den stygge boka.


Men det er ikke så ille at det ikke er godt for noe, har nemlig "trøsteshoppet" en del på nett og venter noen pakker fra nelly.com og ginatricot.com. Har allerede fått den første fra ginatricot.com, er så herlig! Elsker pakker♥ 

Kanskje jeg får tatt bilder av klærne og viser dere senere! Må bare komme meg opp av senga osv først. Er det noe dere forresten savner på bloggen? Spørsmålsrunden vurderer jeg om jeg skal svare på video eller ikke. Tror ikke det var så veldig mange spørsmål, hvis noen har flere så kan dere spørre > her <.

Hvordan lage og legge ut gif-filer på bloggen

Siden det var noen som lurte på hvordan man legger ut gif-filer på bloggen, kan jeg bare forklare ganske enkelt steg-for-steg hvordan du lager gif og hvordan du legger filen ut på bloggen.


For å lage gif er Photoscape alt du trenger, hvis du ikke har det kan du laste det ned her


Når du har laget den laster du den bare opp på tinypic.com, deretter tar du koden som ligger i "HTML for Websites"-feltet.


Så er det det å legge koden inn i innlegget. Du kan ikke lime den rett inn, du må først trykke på "HTML av/på" nederst i hjørnet, altså slik at HTML-kodene synes. (Sikkert en selvfølge for noen, men kanskje litt fjernt for andre). Da kan du lime den inn i innlegget, og da har du gif-filen din klar til å publiseres. Det var det 

Håper det var til hjelp!

Lol

Dagen ble jo bare litt sånn fucka etter at jeg ble ringt opp i morgest og fikk beskjed om at jeg måtte dra på jobb. Hadde sett for meg en sykt avslappende lørdag med cola, tv-serier og ikke minst blogging. Det var den dagen... Så da jeg tilslutt kom hjem prøvde jeg forgjeves å ta bilder av meg selv og den nye jakken min, noe som gikk på ræv. Er bare alt for sliten, klarer jo ikke å finne en ordentlig overskrift engang.


Dette får nok holde! SVEA Smith Jacket / Navy / str. XS. Bestilte den fra Nelly.com da den var satt ned fra 3500 kr til 1500 kr :-) 

Btw; LEGG TIL KATHINKAH PÅ RUMBLE OG SPILL MOT MEG! Jeg er helt hekta, men har ingen å spille mot akkurat nå. døør 

Husk også å stille spørsmål på spørsmålsrunden

iPhone 4S

Image and video hosting by TinyPic
Endeliiiig, er ganske så fornøyd ja! Fikk lønning i dag, ikke mindre enn 10 900 kr♥ Dro rett på Telekiosken og kjøpte babyen min. Er vel ikke så veldig mye å si om den, regner med at de fleste vet stortsett alt av det som er verdt å vite hvis de har noe interesse av det. Den kan nok beskrives med et ord; perfekt. Litt komisk hvor "overlykkelig" man faktisk blir av en mobil, haha. Men nå kan jeg i allefall krysse den av ønskelista, og begynne å spare til Macbook Pro! Klarte nemlig å spare ferdig til syden i dag  Wohoo

Var forresten også å hentet noe på posten som jeg lenge har ønsket meg. Kanskje hvis jeg er effektiv så jeg får tatt bilder av den og legger ut et innlegg senere!

De siste dagene

What to write? Hallo, mega skrivesperre og null motivasjon. Har som sagt vært syk, i tillegg til lei og slapp som faen. Men skal spare dere for masse syting og usaklig babbel, slenger bare inn litt bilder og en filmsnutt fra hytteturen. 


Hahahaha

Gratis design med dropdown-meny

Har vært syk de siste dagene, så jeg har brukt mye av tiden på å lage et design til dere! Det er jo ikke spesielt akkurat, egentlig bare ganske enkelt og ryddig - sånn som jeg liker det. Håper dere også liker det  Gå inn på denne bloggen for å finne kodene. Trenger dere forresten hjep med å sette inn deres eget bilde i sidemenyen, så bare spør meg på Facebook eller noe sånt.

Håper jeg ikke har gjort noe feil da, i såfall er det bare å si fra.


 Synes om designet? Skal jeg lage flere?

Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits