Arkiv måned: juni 2011

SPØRSMÅLSRUNDE

 

Hiver i gang en spørsmålsrunde nå like før jeg drar, så bare spør i vei! Svarer enten med et vanlig innlegg eller kanskje med video. Kommer ann på hvor mange spørsmål jeg får, og om jeg gidder å lage videoblogg mens jeg er i Tyrkia. Vi får se:-)

Snakkes når jeg har kommet fram til herlige og varme Alanya! 

 

Offisielt ferdig med grunnskolen

Kom hjem fra skoleavslutningen vår for ikke så lenge siden. Hadde litt blandet følelser fordi samtidig som jeg er så utrolig glad for at jeg er ferdig der, så kjenner jeg nå at det ble mer trist enn det jeg hadde trodd. Spesielt når de ga meg vitnemålet og sa noen beskrivende ord om meg så kjente jeg at det kom noen tårer.

Men jaja, nå står nye utfordringer for tur. Et nytt "stadie" i livet. Ny skole, nye lærere, nye folk og ja.. alt! Kommer selvfølgelig til å savne  ungdomsskolen litt og alle de som jeg har delt klasse med i 3 år og til og med i 10 år nå. Dere har vært super!
Og jeg er veldig takknemlig for alle de fine minnene jeg har fått både fra barneskolen og ungdomsskolen.


Januar 2010.


Sommer 2011.

Båsmo Ungdomsskole, takk for meg!

 Bilder fra Stockholm
Brian.


Kjøpesenteret Sollentuna Centrum som lå like ved hotellet vårt :D


Gröna Lund!


Stockholm.


Berg-og-dal banen "Insane" - som virkelig var Insane!


Haha!


Cute.


Brakk meg faktisk da jeg smakte sushi for første gang:( Var så uvant smak...


Lærte meg litt å spise med spisepinner da.


Synnemor


Synne, Heidi og Helena:-)


 

Hjemme

Hei! 

Kom hjem i 8 tiden i morrest. Var sinnsyykt godt etter den 15 timer lange bussturen! Heldigvis gikk det fort siden jeg sov stortsett hele veien, men dro likevel rett hjem og la meg strakt ut i senga for å sove lenge og behagelig.
Skulle egentlig blogge tidligere i dag, men fikk besøk av Rolf Martin som dro for ikke så lenge siden.Som dere kanskje har fått med dere så vart det bare tull med bloggingen der. Hadde så tregt nett hele tiden at jeg bare ga opp. I tillegg så var det hele tiden et sted å dra eller noe å finne på. Fullt kjør og dårlig med tid til blogging med andre ord.


Ikke så lenge etter at vi kom fram. I motsetning til bussturen hjemover, ble det dårlig med søvn på bussturen ditover.. pga av visse ekstremt irriterende personer.

 


Ganske så fornøyd med rommet!


Flere bilder og innkjøp kommer i morgen! Ble så trøtt.. Godnatt

 

Klassetur til Stockholm

    Drar til Stockholm i morgen med klassen min og paralellklassen! Blir så braaa!! Hotellet vi skal ligge på heter Scandic Star Hotel Sollentuna og ligger ca 15 km utenfor sentrum. I tillegg ligger Stockholms største kjøpesenter rett ved siden av! Hotellet har til og med spa, treningssal, basseng og badstu.


Liker.


Kameraet og PC'en er nærmest første prioritet over hva jeg skal ha med meg, så hvis det er bra med internett på hotellrommet kommer jeg sikkert til å blogge! Masse med bilder kan jeg nok garantere :D

Godnatt

 

Noen tips om YouTube

Siden vår kjære Spotify er nå nesten bare blitt utrolig irriterende (hvertfall for meg), hører jeg nesten bare all musikken på YouTube i stedet. Brukte også WiMP en stund, men vart bare tull med det også... 

Noe jeg synes er veldig lettvint er jo å ha sanger som jeg hører mye på; lagt til i en spilleliste. Alt jeg gjør er å trykke på "+ Legg til i" under videoen, så blir sangen automatisk lagt til i "Se senere". Men man må jo selvsagt ha en brukerkonto der da.


Her ser dere noen videoer som jeg har lagt til i "Se senere". Når en sang er ferdig, begynner den neste i rekkefølgen. Ganske enkelt, og et greit alternativ nå som Spotify er tidsbegrenset. Men regner med at de fleste som har en brukerkonto på Youtube, vet dette allerede. Anbefaler da til dere som ikke har brukerkonto å opprette en.

Noe som jeg i tillegg gjør er å konvertere musikk fra YouTube om til MP3-filer. Da bruker jeg programmet "Free YouTube to MP3 Converter".

 
Dette er så lettvint som du bare får det. Det tar mye kortere tid å "laste ned" musikken, og YouTube har jo stortsett alt av musikk. I tillegg så vet du jo akkurat hva du laster ned og hvordan kvaliteten på lyden er. I for eksempel Frostwire hender det jo at det du har lastet ned har for mye skurring på lyden og er av alt for elendig kvalitet.

For å laste ned "Free YouTube to MP3 Converter" kan du trykke HER. 

Håper dette i hvertfall hjalp noen!:-)

 

Guess what?

Jeg får låne pappa sin speilrefleks (Canon EOS 500d) framover! Så nå skal jeg sjerpe meg en del og blogge mye mer. Skal selvfølgelig ha det med til Stockholm og sikkert bruke det i Tyrkia også. Skal tvinge meg selv til å ta masse bilder! Bare dumt at jeg må gå å drasse på det, blir sikkert litt slitsomt + at det ikke akkurat er et kamera man vil ha med på stranden osv. Men bildene blir jo selvsagt mye bedre.


Blogges i morgen!

 

The Twilight Saga: Breaking Dawn

Endelig! Gleder meg vilt til å se premieren på kino!! Har vært ekstremt slurven med å komme meg på premierer de siste årene... Eller kino generelt. Finner liksom ikke tiden. Men denne filmen jeg se. Vel, beklager for elendig blogging og randome innlegg, men er ikke så mye jeg kan gjøre uten kamera, og likevel har jeg så lyst til å blogge... 

 

Le Paradis de Nina

Fikk denne parfymen i feriegave fra Riga av verdens herligste gutt! Sykt god lukt som i tillegg vekker minner, spesielt for kjæresten. Brukte nemlig nesten den samme de første gangene vi brukte å møtes, bare at det var et rødt eple i stedet for rosa. Duften er veldig lik - om ikke samme som den jeg hadde, han bare måtte kjøpe rosa fordi den var så søt. Husker at han så ofte brukte å kommentere at jeg luktet så godt! haha. Søtt at han husket det

Nå skal jeg se litt Californication, og forhåpentligvis være litt trøtt etter det. Fantastisk døgnrytme..

 

Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits