Arkiv måned: juni 2012

Svar på spørsmål

Ble en total fiasko for meg å svare på videoblogg, men kanskje det går bedre hvis jeg har noen som kan stille meg spørsmålene. Skal spørre Rolf Martin, haha. Men først kan jeg svare på de spørsmålenene som jeg ikke gidder å svare på muntlig uansett.Har du søsken?

» Ja, jeg har ei storesøster og en lillebror.

Hvilket forhold har du til dine søsken? (bilde er alltid koselig)Hvis jeg ikke husker feil så var jeg og søsteren min alltid sammen da vi var små, akkurat som erteris. Hun var mitt store forbilde og jeg så veldig opp til henne (noe jeg fortsatt gjør). Beundrer det at hun gir blanke blaffen i hva andre synes, hun er bare seg selv fullt ut. Alltid sterk, godt likt, engasjert i ting og har humøret på topp (noen ganger). Misunner henne for det. Men ja, som vanlige søstre kranglet vi en del. Jeg hadde en tendens til å ta klær fra henne, noe som forståelig nok gjorde henne gal. Ellers så kunne vi krangle om alt og ingenting. Nå som hun har flyttet ut så har vi jo ikke de samme kranglene i og med at vi ikke bor oppå hverandre lenger. Men kan ærlig innrømme at jeg savner henne i blant :( Ikke at jeg er så veldig mye hjemme selv da.. haha.   

Når jeg først fikk vite at mamma var gravid og jeg skulle bli storesøster så håpet jeg veldig på at jeg kom til å få en lillesøster. Jeg tror faktisk at jeg var sikker på at det var det. Når mamma da kom hjem fra ultralyd og viste oss at det helt klart var en liten gutt ble jeg så sinnsykt skuffet, haha. Husker verden falt i grus. Men så ble jo han født, og når jeg først fikk se han ble jeg i lykkerus. Første gangen jeg fikk holde han, så tviholdt jeg og ville ikke la noen andre holde han (bildet til venstre er fra sykehuset). Han var liksom min baby da! Jeg var veldig opptatt av han, la han blant annet i dukkevogna mi og trillet med han i huset osv. Dukker ble jo bare så dårlig i forhold til han. Han var jo også verdens nydeligste baby med store brune øyne, så nesten ut som en dukke. Ga han alltid mye oppmerksomhet og lekte masse med han! Noe jeg gjorde i mange år, helt til jeg ble en sur tenåring og han ble en litt mer plagsom lillebror. Men den dag i dag kommer vi godt overens og er generelt veldig snille mot hverandre! Oi.. det ble visst ganske mye.

Hva liker du best med deg selv?

 » Tror ikke det er noe jeg liker spesielt godt med meg selv.

Har du god selvtillit?

» Nei, det vil jeg ikke si at jeg har. Jeg har egentlig alltid vært stille og litt mer tilbakeholden, før brydde jeg meg ekstremt mye om hva andre syntes osv. Selvtilliten har helt klart forbedret seg gradvis, men den er nok ikke akkurat på topp... enda. Men hey, jeg blogger jo faktisk og bretter ut en del om meg selv og livet mitt. Jeg er faktisk litt overrasket over meg selv, for 2 år siden hadde jeg aldri i livet sittet og skrevet alt dette her. Har presset meg selv litt til å ikke la "frykten for hva andre synes og mener" stoppe meg til å gjøre det jeg vil og liker å holde på med.

Gode tips for å få bedre selvtillit?

» Tror ikke jeg er helt den rette til å gi tips om akkurat det. Men av egen erfaring så er blant annet trening veldig bra! Tren regelmessig, og du vil faktisk føle deg 10 gang bedre. Og ikke heng deg opp i hva andre synes heller, noen kan være noen skikkelige idioter. Så bare gi faen! :)  En annen ting er at du ikke må sammenligne deg selv med andre, vær deg selv og kjør ditt eget løp. Sist men ikke minst, lev i nuet! La fortid være fortid, og ta fremtiden i mot med åpne armer. (Dette gjelder meg selv også.)

Har du noen gang løyet om noe stort til noen av de nærmeste?

» Ikke som jeg kan huske..

Kan du legge ut et bilde av deg fra da du var liten/mindre?

» Ja, har noen få på PC'en.


Hvem er du mest knyttet til?

» Det må nok være Rolf Martin, vi har vært gjennom så sinnsykt mye sammen, både godt og ondt. Jeg føler jeg kan si absolutt alt til han, og kan være meg selv fullt ut. 

Konfirmasjonsbilde av deg?


Kan kanskje legge ut et innlegg med flere! :) Selv om at de er ca 2 år gamle.

Verste minne?

» Er det noe som virkelig går inn på meg så er det når noen dør. Så de verste minnene for meg er når noen i familien har gått bort. Jeg kan den dag i dag tenke litt på det og begynne å gråte.

Du er utrolig pen, vet du det?

» Åh, tusen ♥ takk! Vil nok ikke si at jeg er "utrolig pen", men bare helt vanlig.

Har du det fint nå?

» Akkurat nå har jeg det ganske fint ja! Det er jo trossalt sommerferie 

Du sier du har vært lei deg en periode, hva er årsaken til det (hvis du vil si det) og hva tror du gjorde deg glad igjen?

» Jeg skal være helt ærlig.. Jeg har hatt perioder helt siden 7.klassen hvor jeg har vært veldig deprimert. Mye av dette kom av at jeg aldri følte meg bra nok og bare hatet meg selv. Men det er så mye å forklare osv.. Blir bare teit. Har egentlig skrevet et milevis langt innlegg om dette, men har aldri turt å poste det. 

Jeg begynte å dra til BUP (Barne - og ungdomspsykiatri) for å snakke med noen der. Det har hjulpet en del, men det er jo først og fremst meg selv som faktisk kan gjøre noe med det. Jeg må bare tenke mer positivt osv.. Ikke være så kritisk mot meg selv. Det hjalp også mye å få jobb! Når jeg er på jobb kobler jeg helt av fra tanker som vanligvis trykker meg ned, jeg fokuserer i stedet på akkurat hva jeg skal gjøre der. Også er det et stort pluss å få lønning, blir alltid så glaad!

Er du sjenert? Liker du å bli kjent med folk eller holder du deg til de gamle vennene?

» Ja, jeg vil si at jeg er ganske sjenert. Men det betyr jo ikke at jeg ikke liker å bli kjent med folk, for det er mange jeg har lyst til å bli kjent med! Jeg er bare ikke så veldig flink til å ta intiativet til det, derfor har jeg det lettere for å bli kjent med de som tar intiativ og snakker med meg først. Sært og komplisert ja.

Hva skal du gjøre etter videregående? 

» Er egentlig veldig usikker på akkurat det.. men jeg kunne i grunn tenkt meg til å ha blitt journalist e.l. Også har jeg jo veldig lyst til å flytte til Trondheim! Så kanskje jeg flytter dit og studerer journalistikk.

Gratulerer med dagen, søster!

I dag fyller storesøsteren min hele 20 år! Utrolig hvor fort tiden har gått. Gratulerer så mye med dagen, søster♥ Håper du får en fantastisk dag!

Bestilt!

New playsuits// Bik Bok (50%)

Elsker playsuits! Får aldri nok, de er så praktiske og enkle. Helt klart det som kommer til å bli mest brukt i syden.

Fisketur

Herregud for en kjedelig dag.. Trodde ikke at jeg kom til å si dette i ferien, men jeg har så lyst til å jobbe! Lurer virkelig på hva jeg skal gjøre resten av uka. Får vel kanskje finne på noe bra til bloggen, heh. Men burde vel også nyte denne uka med fri, i stedet for å bare kjede meg. Til helgen og hele neste uke blir det jo fullt kjør med jobb. 

Anywaay, jeg og Rolf Martin dro ut på en liten spontan fisketur natt til søndag. Det er så sykt koselig! Minner meg om de somrene da jeg var lita.
hehe

Kjørte forbi asylsøkere som sto på kaia og fisket. Sushi til nattmat?

Solskinnsdager

Heihei!

Kom hjem fra jobb for ikke så veldig lenge siden. Jeg føler dagene har gått i ett, men nå er det vel på tide å legge av litt tid til bloggen. Været her i nord har jo bare vært helt herlig de siste dagene, så har jo prøvd å utnytte det mest mulig! Sitter faktisk i nuet å soler meg :D

Har så mange bilder jeg har lyst til å legge ut her, men får bare legge de i hvert sitt innlegg slik at det ikke blir veldig uoversiktelig. Disse bildene er fra da vi var i klokkerhagen på fredag! 

Espen & Gina


Hahah!

Stian & Mats 

Late dager

Jeg har visst kommet i sommerferiemodus et par dager for tidlig. Har ikke vært på skolen de siste dagene, bare vært oppe sent og sovet langt ut på dagen. Altså ikke gjort en dritt. Tenke jeg kanskje i det minste skulle få laget video hvor jeg svarte på spørsmålsrunden. Jeg gjorde det, men ble ikke noe fornøyd med resultatet.. Kommer sikkert ikke til å bli det heller, så må nok svare på de skriftlig. Kjedelig, vet det. Sånn blir det når jeg har så utrolig teite komplekser.


Så nå sitter jeg her i natt og. Lys våken og kjeder meg. Får vel bare skrive litt mer på de utallige utkastene jeg har lagret i arkivet! Kanskje de blir postet en vakker dag.

New in from ginatricot.com


Måtte låne en topp av Rolf Martin.

Fikk dette i posten i dag! Har også mer som jeg har kjøpt fra ginatricot.com for ikke så lenge siden, men det ligger jo hjemme. Kanskje jeg klarer å vise dere det senere, og da ikke med elendige speilbilder :-)

Dagens innkjøp

Hei! 

Skulle egentlig poste dette for et par timer siden, men klarte ikke å legge inn bildene i innlegget før nå. Var en liten tur i byen før i dag for å kjøpe meg nye sko, og ta en titt på salgene som er overalt for tiden. Brukte overraskende mye penger på undertøy (hater det), men det er jo også noe man aldri får nok av. Klarte også å miste bankkortet mitt... Så hvis noen av dere finner / har funnet et bankkort med verdens desidert styggeste bilde av meg som 12-åring, let me know! 


Nike Free Run 3 (GS) // G-Sport 


// Lindex.


// Bik Bok. Søt pandabamse i bakgrunnen? Ja.

Haha, dårlige bilder... Skulle bli hentet av Rolf Martin og dem, så jeg stresset noe sykt med å få tatt bildene først.

Bilder fra i dag

I dag var jeg på skolen, så etter det spiste jeg softis med Rolf Martin, så hoppet vi på trampolina, så tok vi en laang powernap. YOLO.
..Ja, jeg blogger bare for å blogge. Dere gir meg så dårlig samvittighet når dere maser. Men på fredag er jeg heldigvis ferdig med alt av fag, så kanskje jeg klarer å prioritere bloggen mer da! 


Jaaa, jeg er så rå!! Neida, men jeg turte å ta backflip helt alene for første gang i dag! Har bare turt det når jeg har hatt noen ved siden av meg som støtte i tilfelle jeg skulle gjøre noe feil. Er egentlig ganske pysete... Det å ikke gjøre det er jo bare noe som ligger mentalt, for det er jo egentlig ekstremt lett, haha. Men fikk en helt herlig "mestringsfølelse" da jeg tilslutt bare kastet meg bakover og landet på føttene. 


Haha, jeg nektet å tro at jeg gjorde det noe bra, så Rolf Martin måtte filme meg sånn at jeg fikk se om jeg i det hele tatt klarte det. Den første ble mongo ja, legg også merke til hvor lang tid jeg bruker på å bare hoppe og manne meg opp til å gjøre det.

Oppussing

Heihå!
Først må jeg bare si at jeg elsket at dere likte innlegget til Rolf Martin! Jeg ble utrolig glad og rørt. Så også at noen av dere spurte om jeg kunne skrive et innlegg om oss. Jo, kan vel det. Får vel bare skrive det opp på "lista" blant mye annet som jeg også har sagt at jeg skulle gjøre her på bloggen. Vi har forresten vært sammen i 3 år denne sommeren :-)

Helgen min besto av alt fra omgangssyke, "flukt" fra politiet (ikke spør) og oppussing. Jeg og Rolf Martin begynte nemlig på fredag å pusse opp rommet hans, flinke ja? Vi holdte på hele helga. Til og med på lørdag da han hadde bursdag sto vi å malte i flere timer..


Haha, rommet så jo faktisk helt forferdelig ut.. Her hadde vi begynt å rydde osv. Det var blant annet sprittusj og klistermerker på veggene, og kurvstativet var stappet med masse klær som hadde han ikke hadde brukt siden 7.klassen eller noe? Ekstrem rydding og oppussing trengtes virkelig.
Pause med oreokake♥

17 år og handyman

Resultatet! Hvertfall nesten. Hadde vært hjemme og lagt fra meg kameraet da vi fikset alt på plass igjen, så fikk ikke tatt bildet av hvor fint det ble! Det er et helt annet rom nå. I tillegg skal han få noen nye ting osv. 

Interessant innlegg? Ja, vet. Men det er bedre enn ingenting foreløpig. Huff, for en skuffelse jeg er.. haha.

Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits