Arkiv måned: august 2011

God morgen

Våknet opp her for ikke så lenge siden og gikk ned på kjøkkenet hvor jeg fant Rolf Martin som sto i full smoothie laging. 
Men selvfølgelig, var ikke sånn smoothie jeg bruker å lage. Han hadde proppet mikseren full av blåbær, bringebær, eggehvite, biola, linfrø, havregryn osv... Var litt skeptisk først, men den viste seg å faktisk ikke være så kvalmende.


Så satt han som vanlig en god stund og så på Northug.

Men nå kom han med Grandiosa til meg! Mmhh, frokost♥ haha. Måtte le da vi fant en stein som satt fast i pizzaen da.. + et langt hår.


Nom.

 


Husk spørsmålsrunden som du finner HER.

Noen innkjøpHei!

Lager et kjapt innlegg for å vise dere hva jeg kjøpte meg i dag. Blir bare noen speilbilder, får ikke tid til noe mer akkurat nå.Ballerinasko fra H&M.


Overdel fra Bik Bok.


Skjerf fra H&M. (Irriterende uklart...)


Men stikker til kjæresten min nå! Skulle egentlig dra for noen timer siden, så skjønner at han begynner å bli litt lei av å vente på meg. Snakkes senere! :D

 


Husk spørsmålsrunden som du finner HER.

Earcandy

 
Har hørt veldig mye på disse sangene i det siste, noen er gamle og andre litt nyere, uansett; elsker dem!


Veronica MaggioMitt hjärta blöder


Inga kläder


Jag kommer

 

Florence + The MachineCosmic Love


Dog Days Are Over


You've Got The Love

 

AdeleSomeone Like You


Hometown Glory

Set Fire To The Rain

 

Kings Of LeonFrontier City

 

Ellie GouldingYour Song


The Writer


Lights

 

Noen som har musikktips?

Spørsmålsrunde

Siden jeg har så utrolig lite å blogge om, eller bare ikke har så mye blogglyst, så kan det vel passe ganske bra med en spørsmålsrunde? Alt er lov å spørre om, så får jeg se hva det er jeg faktisk vil svare på. Om det blir videoblogg eller ikke vurderer jeg på antall spørsmål jeg får. I såfall lager jeg det sammen med Rolf Martin, så still gjerne han spørsmål også! haha.sminkefri og svett.

Hårproduktene mine


Shampoo & balsam // Joico K-Pak Reconstruct
Disse produktene fikk jeg veldig lyst til å prøve siden håret mitt er blitt ganske så slitt etter konstant retting av håret i 3 år, og en del striping osv. Hadde i tillegg lest noen gode tilbakemeldinger på nettet (googler stortsett alt før jeg kjøper det). Som dere kan se på bildet så er balsamen blitt mer brukt enn sjampoen, dette kommer av at jeg bruker balsamen absolutt hver gang jeg dusjer. Til og med etter jeg har hatt i hårkur. Betalte ca 450,- tilsammen for begge to når jeg var i Stockholm.


Sølvshampoo // Loreal Silver
Denne bruker jeg 2-3 ganger i uken, som regel da jeg kurer håret også. Lar den virke i ca 3 minutter før jeg skyller. Kjøpte denne på Nikita for ca 250 kr(?).. husker ikke.


Hårkur // Redken All Soft Heavy Cream
Elsker denne! Utrolig deilig å ha i håret, tillegg til at den har en herlig duft av kokos. Bruker den 2-3 ganger i uken sammen med en dusjhette. Smører den inn, mest i tuppene, og lar den virke i 5 minutter eller mer. Kjøpte den på Nikita på tilbud, tror prisen var på ca 290 kr.


Varmebeskyttende spray // TRESemmè Heat Defence
Denne sprayen har jeg faktisk brukt i over 1 år, siden forrige sommer. Har ikke så mye spesielt å si om den, trengte en varmebeskyttende spray så jeg tok egentlig bare det første jeg så. Den er snart tom da, men tror jeg heller kommer til å erstatte den med en annen spray som sikkert er bedre. Husker ikke prisen.

Herlig...Siden jeg er så langt i fra trøtt så tenkte jeg at jeg like greit kunne ha litt hjemme-spa. Så jeg tappet i badekaret, tok på meg ansiktsmaske, tente noen duftlys og satte på rolig musikk. Heaven♥ 

Hårproduktene jeg bruker:


Shampoo & balsam / Joico K-Pak Reconstruct  
Hårkur / Redken All Soft Heavy Cream + dusjhette
Sølvshampoo / Loreal Silver


(Lager et eget innlegg senere hvor jeg forklarer litt mer om produktene og hva jeg synes osv)


Ansiktsmaske / Origins Out of Trouble

Jeg og pappa (trengte backup) hadde forresten krig mot ca 6 fluer før jeg badet, skulle være så smart med å ta opp vinduet og jage ut èn flue.. da kom selvfølgelig 5 fortløpende inn og plutselig var det en hel hær. Jeg hater insekter, fluer inkludert. De er så utrolig irriterende, så jeg ga meg ikke før hårsprayen og Jif-flaska var så godt som tom og de var drept hele gjengen. Har uheldigvis en irriterende jævel svirrende rundt her på rommet nå. Tror de seriøst er ute etter meg. 

Men nå skal jeg legge meg godt til rette i den nyoppredde senga mi, spise nybakte brownie cookies og se en episode av Blue Mountain State! Vi hörs.

 

Curls

Fikk en kommentar for en stund siden der noen spurte om hvordan jeg krøllet håret på det bildet jeg har på facebook-pagen min. Der hadde jeg brukt en litt gammel varmluftsbørte. Ble fornøyd med krøllene, men de varte ikke så lenge + at det tok lang tid å krølle det. Har i tillegg klart å ødelegge den nå.

Så sist uke dro jeg til Elkjøp på leting etter noe annet jeg kunne bruke til å krølle håret med. Bestemte meg tilslutt for å prøve Remington Pearl Wand etter å ha lest noen gode tilbakemeldinger på nettet osv.Var litt skeptisk til den først siden staven ikke er så tykk og jeg vil ha litt løse og store krøller. Prøvde først å krølle med 210°C, som er høyeste varme, men ble ikke særlig fornøyd. Krøllene ble som overdrevne korktrekkere og var i tillegg helt umulig og børste "svakere".

Etter å ha rettet det og skulle prøve et nytt forsøk satte jeg varmen ned til 150°C, snurret håret rundt staven og holdt i ca 20 sekunder for å prøve å få lette og myke krøller. Når jeg var ferdig med hele håret ble resultatet slik:
/ipod

Lager kanskje en video der jeg viser hvordan jeg krøller det, men skal først lære meg å bruke den ordentlig osv. Gi meg forresten forslag til flere videoer! Var utrolig gøy at så mange hadde likt sminkevideoen, og at dere la igjen så fine kommentarer♥

 Tycks?

 

Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits