Arkiv måned: september 2011

Lyst på nytt design?

Er virkelig blitt hektet på HTML og CSS! Når man først får litt teken på det, blir det faktisk litt gøy (hahaa) og et skikkelig tidsfordriv. Så da kan jeg jo like greit hjelpe noen av dere som vil ha et nytt design, og prøve å gjøre det akkurat slik dere vil ha det. Men ikke noe alt for avansert, siden dette vil ta for lang tid. Jeg lager heller ikke headere eller noe sånt, fikser bare på selve designet. 

Hvis du har lyst på nytt design; bare kontakt meg på facebook HER!:-) Vi hörs.

EDIT; Har dessverre fått mer enn nok etterspørsler nå! Må også få tid til alle.


Last friday night

Dro til Rolf Martin etter skolen i går og var der hele dagen. Gjorde ikke så mye utenom å dra til Johan, men var der ikke så alt for lenge før vi dro hjem til han igjen for å legge oss. 


megafloke i bakhodet...


fineste gutten!

Nå blir det egg og bacon til frokost♥ Snakkes!

 

Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits