Arkiv måned: september 2012

Tattoo Inspo


Hotellkos
Irriterer meg ihjel over at øyenbrynet mitt så helt fucka ut. Jaja.

Kan kanskje fortelle litt mer om hva jeg faktisk gjør her i Røros.. Jeg er på sørsamisk språksamling, for ja; jeg har samiske røtter. Men nei; jeg har ikke rein, kommer ikke fra Finnmark, bor ikke i lavo eller noe sånt. Hvis noen da skulle tro det, vet jo faktisk aldri. Har hørt litt av hvert. Men jeg skriver heller et eget innlegg senere hvor jeg kan fortelle mer om alt det der.


Rotpia nr. 1. 

Kom tilbake til hotellet for ikke så lenge siden, eller det begynner å bli en god stund siden. Vi har vært på en nattklubb hvor gjennomsnittsalderen var rundt 10 år og underholdningen var en gaulende fyr med gitar. Det var faktisk smertefullt og ekstremt kjedelig. Litt brutalt, men sant.. Tidligere i dag hadde vi for det meste korøvelse, vi skal nemlig framføre noen sanger i morgen. Blant annet rOlfFa sin versjon av "Hjerteknuser" som er så sinnsyykt fin. Liker den bedre enn orginalen! Men kjenner jeg har mer lyst til å heller se på enn å være med da.. heh. 

Ellers så sitter jeg for øyeblikket i stua på hotellet pga at internetten er 10 gang bedre her enn på rommet. Er hvertfall veldig koselig her da. Minuset er bare at jeg er dødssulten.. De andre elevene jeg er med her ble plutselig borte på nattklubben og hadde dratt en plass for å spise uten meg. Så jeg får vel bare prøve å bli mett på sjokoladepudding, rislunsj, youghurt, smågodt og potetgull. Tommel opp for det. Janei, hadde vært noe bedre med en kebab e.l.


Meg akkurat nå, hehe. Bildene lenger opp tok jeg i går natt da jeg ikke fikk sove.. Ble liksom aldri ferdig med dette innlegget, men må nok bare si god natt nå! :) 

Kunst i naturen

Heihei! Begynte dagen på Røros VGS hvor vi først skulle bli mer kjent osv, så etter det hadde vi om "Land Art" og "Kunst i naturen". Ikke noe jeg akkurat er super begeistret for, men det var ikke så verst å få være ute i naturen i stedet for å sitte innestengt på et klasserom. I tillegg var det helt nydelig vær. 


"Kunsten" vår, haha.
Norges eneste "ørken".

Vet at det ikke er så interessant med innlegg om akkurat det her, men jeg blogger også for at familien min skal få se hva vi gjør her osv. Det er nok sikkert mer sånne innlegg som dette de liker, tror jeg.. Så får jeg heller ta "rosablogg-innlegg" når jeg kommer hjem :) 

I Røros

Hei! Ligger for øyeblikket i halvsøvne på hotellrommet i Røros. Tok nattoget i natt med søsteren min, men hun gikk av på Stjørdal for å møte de andre som går på samisk-kurset hennes. Men møter henne igjen på fredag, da kommer de hit for å bli med på festivalen. Ingen av de andre elevene som skal være med på samlingen har kommet enda, så er ikke så veldig mye for meg å gjøre.. Var en liten tur i sentrum, men det var ikke akkurat så mye å se på. De eneste butikkene jeg kunne kjenne igjen var Nille, Eurosko og Intersport.. wiho. Heldigvis fikk jeg et lite koselig hotellrom med god seng, tv og internett♥ 


Ja, jeg ser ut som en 11 åring uten sminke..


Det er faktisk snø/sørpe her, haha. Det er visst Norges kaldeste by så. 

No time

Hei! :) Skal komme med en stor bombe og si at jeg har ikke hatt tid til å blogge fordi jeg har jobbet i helgen. Skulle ha fått betalt for hver gang jeg nevner det her, hadde tjent godt bare på det.

Skal til Røros i morgen for å delta på sørsamisk språksamling og festival (kan fortelle mer om det senere), så har veldig mye å gjøre før den tid. Må pakke, jobbe med innleveringer, rydde rommet osv.. Alt er så stress altså. Skulle egentlig fått gjort mye av det i dag, men så ble det i stedet en liten bytur og barnepass for lillesøsteren til Rolf Martin + en lang powernap.


Haha, søteste

Skal prøve å få til et innlegg i morgen før jeg reiser sørover. Er usikker på hvordan det blir med blogging når jeg er der, skal iallefall ta bilder! Er forresten veldig imponert av at det fortsatt er noen innom her selv om at jeg er elendig blogger. Jeg prøver, men sliter noe grusomt, haha. 

Thailand i februar!

For en stund siden bestilte mamma tur til Phuket i Thailand! Vi drar i februar, nærmere sagt uka før vinterien og blir der ut vinterferien også. Blir sikkert ikke så ille å få tidligere vinterferie for å reise til Thailand! :D Hotellet vi skal på heter Phuket Orchid Resort & Spa og ligger i nærheten av Karon Beach. Har egentlig ikke tenkt så mye over det, men kom på det i går og da så jeg på bilder derfra. Det ser så sinnsykt fint ut på både hotellet og på stranden. Så nå kjenner jeg at jeg gleder meg masse! Blir første gangen vi reiser dit. Er bare litt redd for at det skal bli kjedelig å være der kun med mamma, pappa og lillebroren min. Men får satse på at det blir bra uansett. Vi har jo tenkt å oppleve masse der. Slipper hvertfall skole i 1 uke, og iskalde Mo i Rana i 2 uker. Får heller ligge ved bassengkanten eller på stranden iført bikini og sole meg. I tillegg reiser vi fra Oslo og skal ligge på hotell der både dagen før vi reiser og dagen etter hjemreisen, så da blir det nok tid til litt shopping der også. Kjenner at jeg nesten gleder meg like mye (om ikke mer) til å få shoppe i Oslo og på Tax Free, haha. Det er jo 5 måneder til dette da, men tiden går jo så fort, før jeg vet ordet av det så sitter vi på flyet på tur dit. Er hvertfall godt å ha noe å glede seg til!

Karon Beach

Phuket Orchid Resort &  Spa 

Thank god it's weekend

Hei! :) Har egentlig veldig lite å komme med, men følte for å blogge nå. Har hatt kosekveld med Rolf Martin hjemme hos meg. Vi var først på butikken og kjøpte masse godt, så gjorde vi egentlig fint lite etter det. Sovet, sett på tv, nytet tiden sammen. Haha, lol. Hva skal jeg egentlig skrive? Så alt for uinteressant. Hadde jeg bare ikke hatt jobb i morgen og på søndag så skulle jeg ha laget sminkevideo og fått ferdig noen innlegg. Hadde jeg vært effektiv så hadde det nok vært mulig selv om jeg har jobb, men har ikke helt troen på meg selv på det. Tar ikke sjansen på å love noe. Forteller meg selv at jeg skal bli flinkere, og jaa, det skal jeg. Blogglysten er bare ikke så veldig stor akkurat nå. Er spesielt lei av å blogge om at jeg skal blogge, haha.

Uansett, ønsker dere en god helg! 

Bilder fra høstturen

På grunn av jobb i helgen ble det plutselig ikke tid til å blogge noe. Og i går hadde vi skole til 4, så la meg for å sove med engang jeg kom hjem og sov til langt ut på kvelden. Dagene går sååå fort... Uansett, her er bildene. Ikke at de er så veldig bra, tok ikke så mange. Har lånt noen fra andre også, så det er en blanding av randome iPhone-bilder og bilder fra digitalkameraet mitt. 

Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits